Ce rămâne românesc într-un borș făcut în Valencia? G4Food lansează rubrica „De la Sarmale la Tapas” 29 iunie Redacția 0 comentarii
8 sfaturi pentru mese de vară echilibrate și nutritive / Nu exagera cu sarea, hidratează-te și „fugi”, pe cât posibil, de dietele-minune 29 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Adevărul despre sucurile de fructe și smoothie-uri: Sunt ele un pericol sau un aliat pentru sănătate? 29 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum păstrezi corect alimentele în frigider, pe timp de vară / Tania Fântână (nutriționist): „Fructele și legumele nu le spăla înainte de a le pune la frigider. Le ajuți în acest fel să nu mucegăiască” 29 iunie Tania Fântână 0 comentarii 2833 vizualizări
Foame sau sete? De multe ori creierul face confuzie între cele două în perioadele de caniculă/ Alimente care te ajută să eviți deshidratarea 28 iunie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Restaurantul cu două stele Michelin care servește doar… deserturi/ Chef René Frank: „Bucătăria mea e ca o persoană non-binară” 28 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Persoanele care mănâncă două ciuperci pe zi ar putea fi ferite de cancer / Bogate în vitamine și minerale, ciupercile sunt bune pentru intestin și pot menține sănătatea creierului 28 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Unde mâncăm în vacanța din Spania? Lux de 5 stele și restaurant Michelin la castelul Son Claret din Palma de Mallorca/ Insulele Baleare sunt o destinație ideală pentru iubitorii de soare, lux și gastronomie rafinată 28 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Șase tipuri de frunze comestibile și bogate în nutrienți/ Toată lumea ar trebui să includa aceste frunze în dietă, pentru că sunt ieftine, la îndemâna oricui și sunt pline de vitamine, minerale și antioxidanți 28 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Șase vinuri care spun povestea viticulturii insulei Corfu / „Legendele spun că Kakotrygis a fost vinul oferit lui Ulise de regele Alcinoos” 28 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
„Tu unde ai mâncat cel mai bine în vacanță?” | Recomandare de la un cititor G4Food: „O surpriză culinară la Buzău. La capitolul sushi stau foarte bine” 28 iunie Redacția 0 comentarii
FOTO VIDEO | Prăjiturile în formă de fructe au devenit în ultimul an cele mai la modă deserturi/ Nu sunt ceva nou, dar acum s-au diversificat, iar cofetarii se întrec în umpluturi care mai de care mai sofisticate 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Alimente care ajută la fertilitate. Tania Fântână (nutriționist): „Poți mânca ciocolată în continuare, dar alege una cu mai puțin zahăr și mai multă cacao” 28 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Strugurii sunt buni pentru tine? O nutritionistă explică adevărul despre carbohidrați, zahăr și alți nutrienți pe care îi conțin strugurii 27 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Dieta fără gluten: Ce este, când este necesară, cum alegi alimentele și cum eviți contaminarea acestora 27 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Brânzeturile românești, noul pariu strategic pentru economie / Andreea Popa, somelier de brânză: „Educarea pieței înseamnă, pe termen lung, sustenabilitate economică, prețuri corecte și posibilitatea ca artizanii să-și continue meșteșugul fără compromisuri” 27 iunie Comunicate de presă 0 comentarii
VIDEO | „FÂNTÂNA DE SĂNĂTATE”. Dr. Mihai Zaporojan, ginecolog, despre alimentația gravidei: „Trebuie evitate carnea, ouăle și peștele crude sau insuficient preparate”/ Ce spune despre consumul de cafea, ceai și alcool în timpul sarcinii 27 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Cât de eficient este cu adevărat postul intermitent? Nu mai mult decât dietele tradiționale 27 iunie Redacția 0 comentarii
Bei prea mult lapte de migdale? / În afară de beneficii, iată ce efecte secundare are laptele de migdale, de care trebuie să fii conștient 27 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Consumă aceste 15 alimente, pentru a te menține în formă/ Sărace în calorii și bogate în fibre, aceste alimente, ieftine și la îndemâna oricui, te ajută nu doar să nu te îngrași, ci și să-ți păstrezi sănătatea 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu te lăsa păcălit de dietele la modă / Cum recunoști dietele la modă și care sunt cele trei elemente cheie care te ajută, cu adevărat, să slăbești 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cele mai bune 7 gustări bogate în proteine pentru sănătatea creierului, recomandate de nutriționiști 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum îți susține sănătatea cel mai consumat fruct din lume, conform specialiștilor de la Clinica Mayo / Cum poți integra mărul într-o rețetă de pilaf 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Sucul de sfeclă roșie oferă cu adevărat energie dacă este băut dimineața? Și, în general, este bine să bem suc de sfeclă? 26 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Chifteluțele belgiene ar putea ajunge în spațiu / Un bucătar a regândit produsul special pentru astronauții de pe Stația Spațială Internațională / Cum a rezolvat problema sosului 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Beneficiile pepenilor, dezvăluite de nutriționiștii de la Mayo Clinic / Câte calorii are fiecare tip de pepene și cum poți pregăti o salată delicioasă cu pepene 26 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Este sarea de mare mai sănătoasă decât sarea de masă? / Ce diferențe există între cele două și cum poți reduce consumul de sare cu ajutorul condimentelor 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trebuie spălată salata pe care o cumperi gata ambalată în pungă? Expert în siguranța alimentelor: Anumiți paraziți pot cauza toxoplasmoză/ Cum previi acest risc 25 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Șalota și ceapa nu sunt același lucru. Cum se folosește și cum se poate conserva ruda mai rafinată a cepei 25 iunie Redacția 0 comentarii
Este în regulă să spui uneori „da” cartofilor/ Specialiștii de la Clinica Mayo spun că sunt un aliment bogat în micronutrienți / Două rețete cu cartofi fără multe calorii 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce sunt POSTbioticele, unde le găsim și ce efect au asupra microbiotei/ Dacă despre probiotice știe toată lumea, tot mai mulți specialiști consideră postbioticele esențiale pentru sănătate 25 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Cât alcool poate consuma un bărbat fără să-și crească riscul de cancer? „Un sfert dintre bărbați se tem că vor fi judecați dacă refuză un pahar” 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Top 5 fructe de vară: beneficii, combinații ideale și porții sigure / Tania Fântână (nutriționist): În niciun caz nu mâncăm un castron de pepene sau de struguri seara târziu, după cină 25 iunie Tania Fântână 1 comentarii
Sfaturi utile pentru gătit și planificarea meselor, pentru una sau două persoane / Poți găti sănătos, echilibrat și eficient, apelând la metoda farfuriei 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Medicamentele de slăbire, în creștere de popularitate, reduc vânzările de mâncare în supermarketurile din Marea Britanie. Sunt afectate mai ales produsele ultra-procesate 24 iunie G4Media.ro 0 comentarii
Un măr pe zi chiar ține doctorul departe? Ce spun studiile despre acest fruct / Profesor: „Lucrurile sunt mai complexe” 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO | Ce gust are un peisaj? Conceptul de terroir din vinificatie se poate aplica și în gastronomie: solul, clima și produsul local creează o identitate gastronomică 24 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Ce mănâncă în Vietnam un turist din România? Sushi, supă și cafea cu gheață, totul la prețuri mai mult decât decente 24 iunie Economedia 0 comentarii
Nutriția este secretul menținerii sănătății / Cinci trucuri pentru femeile ocupate, care sunt mereu pe fugă 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Lapte de vacă, mai sănătos decât băuturile vegetale / Concluziile unui studiu elvețian despre alternativele la lapte: „Aproape jumătate au prea mult zahăr” 24 iunie Ingrid Georgescu 2 comentarii
Un medic de la Harvard avertizează: 6 alimente care cresc riscul de cancer / Cu ce le putem înlocui 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
FOTO – VIDEO | Torreznos, jumările spaniole din piele și grăsime de porc / Trebuie să știi să le prăjești, după rețetele tradiționale, dacă vrei să iasă perfect, crocante și savuroase 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Este zahărul brut din trestie de zahăr mai bun decât cel alb? Un nutritionist și un medic explică ce conține acest tip de zahăr și dacă ne crește sau nu glicemia 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pierderea în greutate întinerește creierul / Un studiu arată că pierderea a doar 1% din greutate poate reduce vârsta cerebrală cu 9 luni 23 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Valul de căldură poate provoca indigestie/ Șapte fructe de vară care îmbunătățesc sănătatea intestinală 23 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Năutul, ingredient modest cu beneficii majore / Poate reduce colesterolul și inflamația, fiind recomandat în special la persoanele cu prediabet 23 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Ce alegem, miere sau zahăr? / Câte calorii are fiecare și cum cresc glicemia / Beneficii și riscuri asociate cu consumul 23 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cafeaua cu gheață, risc ascuns în zilele caniculare / De ce trebuie evitată când temperaturile cresc 23 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tu unde ai mâncat cel mai bine în vacanță? Trimite-ne recomandările tale de restaurante din România! 23 iunie Redacția 1 comentarii
Nu sări peste micul dejun, pentru că îți îmbolnăvești inima/ Avertismentul vine din partea unui nutriționist care susține că acest obicei poate genera și hipertensiune, obezitate, oboseală și iritabilitate 23 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii