Cel mai simplu mod de a face mini pizza din felii de pâine uscată. Merge și cu pâine proaspătă, prăjită ca pentru bruschette 18 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum stăm la capitolul risipă alimentară? Un chestionar în rândurile cititorilor G4food confirmă că cel mai mult se aruncă mâncarea gătită 17 martie Redacția 0 comentarii
Cel mai util obiect electric dintr-o bucătărie: mixerul vertical. Te ajută să faci creme tartinabile, supe cremă calde sau reci, smoothies, creme pentru deserturi, sosuri și compoziții 12 martie Redacția 0 comentarii
Din ce în ce mai des consumatorii casnici preferă să instaleze filtre de apă pentru a utiliza fără griji apa de la robinet/ Astfel de decizii contribuie și la reducerea cantității de ambalaje de plastic 11 martie Redacția 1 comentarii 6896 vizualizări
Frunze de măslin, transformate în ingrediente funcționale pentru alimentație și în uleiuri/ Un pas înainte în economia circulara din domeniu și o reducere semnificativă a deșeurilor generate prin producția de ulei 11 martie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Savarină rapidă, preparată din resturi de chec, brioșă sau cozonac/ Reciclează resturile de prăjituri uscate într-un desert ușor de preparat 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Pancakes cu legume, pentru cină sau pentru mâncare la pachet. E nevoie de o compoziție instant, nu trebuie să dospească 9 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Legume de la care nu trebuie aruncat nimic. Fie că e vorba de coji, tulpini sau de frunze, pot fi toate utilizate în stil creativ 7 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei antirisipă / Nu mai arunca pâinea uscată / Poate fi transformată în cel puțin trei feluri pentru a o utiliza mai departe la preparatele tale 6 martie Angela Sabău 0 comentarii
Soluție inovatoare pentru a combate risipa alimentară: Cercetătorii au descoperit o metodă revoluționară / Cum poți transofrma resturile de mâncare în preparate pline de proteine 4 martie Redacția 0 comentarii
10 pași simpli prin care să reduci risipa alimentară acasă: De la planificarea meselor la compostarea resturilor alimentare 3 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii