Ceva dulce | Chec cu cottage cheese și fructe / Poate fi luat la pachet și mâncat la birou 20 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO Dalgona – o cafea cremă sau o spumă cu gust de cafea/ Pe vremuri o numeam „ness frecat cu zahăr”, astăzi este vedeta rețelelor de socializare 20 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta perfectă de ouă scrambled pentru un mic dejun sănătos și sățios / În doar 10 minute, te poți bucura de o masă echilibrată, care îți susține corpul și mintea pe parcursul zilei 20 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucatarie: Carnea se poate toca și acasă, cu blenderul/ Există un mic truc pentru a ieși perfectă 19 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ 10 preparate cu vinete și fără carne/ Această legumă este hrănitoare, gustoasă, versatilă și cu un conținut redus de calorii 19 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Orez la cuptor, comfort food cu brânzeturi și sos de roșii. Iese ca o budincă gratinată, ideală pentru mesele de familie. Merge și încălzit la cuptor, a doua zi 19 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Cel mai grozav crispy cu măr / Un desert nepretențios, sănătos și ușor pentru o duminică în familie 19 ianuarie Redacția 0 comentarii
Clătite proteice cu banane, pentru micul dejun/ Ovăzul și pudra proteică fac o combinație unică și sățioasă 19 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ouă fierte conservate în oțet, la borcan, sau pickled eggs englezești. Un aperitiv disponibil în orice moment, sau un adaos de proteine la o salată, pentru un prânz sau o cină rapidă 18 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie: Coaja de lămâie și portocală este utilă pentru a da aromă prăjiturilor / Cum o conservăm 18 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO: O cină spaniolă preparată de un bucătar amator/ Actorul Marius Florea Vizante, invitat la Rețetele Juanitei, pregătește paella del señorito 18 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 20-26 ianuarie 18 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Chec cu lămâie, afine și migdale / Este un adevărat răsfăț de weekend 18 ianuarie Redacția 0 comentarii 6536 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu spanac – o rețetă simplă și sănătoasă pentru o cină rapidă 17 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Tigaie caldă de hallumi – un prânz sau o cină fără carne, extrem de ușor de preparat/ Atunci când ți-e dor de aromele Greciei 17 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce. Cum transformi un avocado prea copt în mousse de ciocolată, din doar trei ingrediente 17 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun proteic pentru un început de zi plin de energie: pastă de ton cu ouă și cremă de brânză / Dacă nu ai timp să mănânci acasă, îl poți lua la pachet la birou și să-l consumi cu o felie de pâine cu maia 17 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șase piureuri pe care să le folosești drept garnitură sau să le consumi ca atare/ Există piure și dincolo de cartofi, unele chiar mult mai rafinate 16 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii
Ce trebuie să faci neapărat înainte de a găti sau consuma legumele din conserve. Clătitul legumelor este un pas esențial, dar nu este singurul 16 ianuarie Otilia Ignat 0 comentarii 8659 vizualizări
Istoria „verzei a la Cluj” și cum se face ea în alte colțuri ale lumii. Francezii gătesc varza întreagă, slavii fac „sarmalele leneșului” sub formă de chiftele 16 ianuarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ceva dulce| Bomboane raw de banană cu cacao, cocos și nuci/ Fără zahăr/ Rețetele Juanitei 16 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 3656 vizualizări
Pachețele de foietaj cu brânză brie și dulceață/ Un gust combinat, dulce-sărat, cu o textură crocantă, dată de foile de plăcintă 16 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie: Mousse de ciocolată neagră dintr-un singur ingredient / În cinci minute aveți o cremă perfectă 15 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
O idee dietetică pentru masa de seară. Salată de țelină cu parmezan și nuci, cu dressing vinegrette aromatizat cu anșoa, servită cu pâine de secară 15 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO. Secretul celor mai buni cartofi la cuptor, potrivit lui Heston Blumenthal, un chef britanic posesor a trei stele Michelin 15 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 29323 vizualizări
Rețetele Juanitei: Mușchiuleț de porc, gătit rapid la cuptor, un preparat ideal când ai oaspeți 15 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Un brownie extrem de aromat, fără făină și fără rețetă. Torta Barozzi, o tartă care de mai bine de un secol rămâne învăluită în mister 15 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 3644 vizualizări
Biscuiți sărați cu chorizo și roșii uscate, un mic dejun care poate fi luat și la pachet 15 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Chips-uri fără cartofi? Se poate! Experții culinari recomandă alternative savuroase precum păstârnacul sau sfecla roșie 14 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Literatură gastronomică. Marcella Hazan, un fel de Julia Child a bucătăriei regionale italiene pentru publicul anglosaxon. De ce a rămas, la un secol de la naștere, un pilon de referință al gastronomiei italiene 14 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei – Cartofi zdrobiți și preparați în cuptor, buni ca garnitură sau cu ceva brânză rasă ori usturoi deasupra 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Sos chimichurri, extrem de iute, rețeta tipic peruană, pentru a însoți o friptură de pui sau porc/ Ardeii din Peru sunt aproape la fel de picanți ca cei mexicani/ Rețetele Juanitei 14 ianuarie Ioana Costescu 1 comentarii
Ceva dulce | Prăjitură cu mere și cremă de vanilie/ Cu foarte puțin zahăr, poate fi desert, gustare sau mic dejun 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 7339 vizualizări
Plating – cum poți aranja farfuriile ca un chef/ Tehnici de bază și tendințe în plating-ul actual 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Șodou – laptele cu ou și miere pe care bunica ni-l făcea când eram răciți și vroia să ne răsfețe/ Este o combinație de proteine și energie și poate ține loc de mic dejun 14 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Oul fiert la temperatură joasă, o delicatesă culinară cu albușul parțial coagulat și gălbenușul lichid sau moale/ Cum și la ce temperatură se gătește perfect 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ceai pentru imunitate, pe cât de simplu de preparat, pe atât de eficient și gustos/ Îl puteți consuma în loc de cafea la micul dejun sau oricând pe parcursul zilei 13 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii 28470 vizualizări
Andive cu brânză la cuptor / Aceasta este o rețetă vegetariană, dar nimic nu te oprește să adaugi șuncă și să o transformi într-un preparat mai consistent 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
Idee de prânz: Chili alb cu pui / O rețetă ușoară pentru un prânz gustos 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Tartă cu brânză, merișoare și grapefruit / Toppingul de cimbru și aroma de piper roz face acest desert unic 13 ianuarie Redacția 0 comentarii
VIDEO. ABC în bucătărie – Cuțitele pentru tăiat brânză sunt de tipuri și forme diferite și fiecare este utilizat pentru un anumit fel de brânză 12 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
O idee de cină gustoasă, fără carne. Boabe de orz cu creveți și miez de portocală, în stil mediteranean 12 ianuarie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Grătar mixt pentru toate gusturile/ Un prânz cu carne și legume, împreună cu familia și prietenii 12 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Amor Polenta, un desert cu făină de porumb în compoziție, din zona de nord a Italiei. Mălaiul reduce cantitatea de gluten și îi conferă o textură rustică. Se poate face și complet fără gluten 12 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii 8496 vizualizări
Ritualului cafelei băută într-o grolla valdostană: un pocal din lemn sculptat, în care se servește un cocktail de cafea fierbinte amestecată cu băuturi alcoolice, zahăr și condimente 12 ianuarie Redacția 0 comentarii
Războiul din jurul unui mucegai nobil și foarte profitabil. Cum își dispută două regiuni italiene brânza gorgonzola și un nesperat armistițiu 12 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fluffy pancakes japoneze pentru mic dejun, varianta națională a clasicelor pancakes americane 12 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie: Cum să cureți și să tai fructul dragonului, un fruct exotic asemănător cu kiwi, dar în variate culori și gusturi 11 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Chicken Tetrazzini, o rețetă italo-americană de paste gratinate la cuptor, cu sos alb, ciuperci și parmezan, eventual mazăre. Ideală pentru cina de sâmbătă sau prânzul de duminică 11 ianuarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | La 89 de ani, o bunică din India cucerește Instagramul cu rețete tradiționale: „Mâncam multe legume din grădina noastră. Am fost învățați să folosim totul – de la floare și fruct până la tulpină și rădăcină” 11 ianuarie Ingrid Georgescu 0 comentarii