Rețetele Juanitei: Plăcinta „de groază” pentru Halloween. Am umplut-o cu carne, dar se poate prepara și cu dovleac 13 octombrie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cel mai simplu aluat passepartout: crazy dough sau pasta matta italiană. Se face exrem de rapid din făină, apă și ulei, fără drojdie și fără dospire. Este disponibil aproape instant și se poate folosi aproape la orice 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre sindromul colonului iritabil: Cauze, simptome și un plan alimentar pe 7 zile pentru a-ți ușura digestia și a-ți îmbunătăți calitatea vieții 13 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Prânzul de duminică. Ragù în stil napoletan. O rețetă cu două preparate în unul: carne – bucăți care se gătesc întregi, și sos pentru paste 13 octombrie Redacția 0 comentarii
Tortul reginei – prăjitura Reginei Victoria. Un clasic britanic de neegalat, piesa centrală a oricărui ceai tradițional de după-amiază care se respectă 13 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii
Cum pui roșii la murat/Secretul pentru ca roșiile murate să rămână ferme 13 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețetă de mic dejun perfect pentru o zi de duminică: Ouă poșate cu avocado și pâine prăjită integrală 13 octombrie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 14 – 20 octombrie 12 octombrie Redacția 0 comentarii
O cină ușoară și rapid de preparat/Cartofii dulci sunt întotdeauna o opțiune bună, iar năutul și brânza Gouda îi completează de minune 12 octombrie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie/ Rețetele Juanitei: Cum să prepari sparanghelul ca să rămână crocant și verde (VIDEO) 12 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată de paste tricolore, pentru un prânz ușor de făcut și sănătos/Deși e bună proaspătă, salata e excelentă consumată a doua zi 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce/Cum faci prăjitura deșteaptă/Se prepară la fel de simplu ca un chec, dar când o scoți din cuptor va arăta ca și cum ar avea deja umplutură 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun gustos, ideal pentru o dimineață de sâmbătă: Omletă cu avocado și roșii / Potrivit nutriționiștilor, consumul unui mic dejun echilibrat ajută la menținerea unui metabolism sănătos 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara/ Rețetele Juanitei: Tagliatelle cu ciuperci de pădure și sos de smântână. Gusturi de toamnă 11 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Curry vegan. Un fel de tocană de toamnă din cartofi dulci cu multe condimente aromate. Se poate mânca și rece, este excelentă la pachet la birou 11 octombrie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce/Tort cu morcovi și fulgi de ovăz, rețeta sănătoasă cu care nu vei da greș/Este ușor de dus și la birou 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Tortillas din fulgi de ovăz, cu humus de năut și dovleac. Mic dejun de început de toamnă 11 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Supa detox/ Varianta îmbunătățită a supei de varză de dietă/ Nu e recomandabil să urmezi dieta de o săptămână cu acest preparat/ Prepar-o însă cu multe legume și consum-o la cină pentru puțin detox 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Vită Stroganoff, cu ciuperci și smântână. O rețetă rapidă de prânz care merge și la cină. Se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau chiar peste paste 10 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce: Prăjitură cu lămâie și afine / Un desert delicios, cu fructe și o glazură dulce 10 octombrie Redacția 0 comentarii 3232 vizualizări
Mic dejun sănătos/Smoothie Bowl de mango și migdale/Sunt recomandate fructele congelate pentru o textură mai cremoasă 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețete pentru studenți. La fel de bine, o idee perfectă pentru cină: hash brown, din cartofi 9 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paella marinera, orez cu fructe de mare, cel mai popular tip de paella din Spania. Se potrivește cu spiritul mediteranean și plajele iberice nesfârșite 9 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii
Ceva dulce: Prăjitura cu mere pe care o poți duce ușor și la birou / Rețeta după care o pregătea bunica 9 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Plan alimentar de șapte zile/Mic dejun cu superalimente care îți vor da energie pentru întreaga zi 9 octombrie Redacția 0 comentarii
Baton de cereale cu semințe și curmale – gustarea sănătoasă, fără zahăr adăugat, perfectă pentru birou sau școală 8 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Idei pentru masa de seară. Chilli con carne. Rețetă clasică tex-mex picantă cu carne, fasole, ardei 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce/Cum să faci Marshmallows de casă/Bomboanele pufoase și dulci sunt ușor de preparat și se pot face cu diferite arome 8 octombrie Redacția 0 comentarii
Ce duci colegilor la birou să guste? Banana bread cu cocos poate fi o idee. Fără zahăr, fără gluten și fără lactoză 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cel mai eficient fruct pentru refacerea masei musculare și a oaselor. Pruna uscată are multiple beneficii și în plus este și foarte gustoasă. Poți prepara cu ea un iaurt dulce, cu fructe, dar fără zahăr 8 octombrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun delicios și hrănitor, gata în 10 minute: Terci de ovăz cu scorțișoară și banane coapte / Este o sursă excelentă de carbohidrați complecși, vitamine și minerale esențiale, precum fierul și magneziul 8 octombrie Redacția 0 comentarii
Cea mai renumită rețetă de piure de cartofi. Este creația unui chef francez aparținând curentului nouvelle cuisine 7 octombrie Mihaela Găneț 2 comentarii 16107 vizualizări
Garnituri vegetale. Fenicul soté cu măsline și usturoi. Merge cu pui, pește, cartofi sau salată verde 7 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un medic din Marea Britanie dezvăluie ce mănâncă la prânz pentru a se menține sănătos / Salata care te ajută să reduci „gustările nesănătoase”. Conține ceapă roșie, castraveți, roșii și năut 7 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce mai mâncăm la cină? Cartofii dulci la cuptor cu unt și usturoi / O rețetă savuroasă și rapidă de toamnă. Nu ai cum să dai greș cu ea 7 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Saganaki cu creveți și brânză telemea. Am gătit cu dor de Grecia și de vară 7 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce/Înghețată pe băț cu mango și cocos/Rețeta delicioasă și sănătoasă, cu doar câteva ingrediente 7 octombrie Redacția 0 comentarii
O băutură caldă de toamnă-iarnă, din suc de mere. O rețetă transnațională, de frontieră: italienii îi spun brulé de mere, austriecii îi spun Apfelglühwein 6 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Rețeta de pui indian tandoori masala. Se servește cu orez basmati simplu și mix de legume 6 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Desertul de duminică/Budincă de tapioca sau manioc, cu jeleu de fructe 6 octombrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun de duminică. Omletă cu bacon și brânză cheddar. Se pune totul pe pat de tortilla mexicană 6 octombrie Redacția 0 comentarii
Retetele Juanitei: Placintă cu brânză dulce. Un desert de weekend care se va evapora din farfurii. Nimeni nu-i rezistă 5 octombrie Redacția 0 comentarii
Popcorn din conopidă – gustarea crocantă și sănătoasă pentru serile de film / Are un conținut scăzut de calorii și carbohidrați 5 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Gustare, garnitură, la pachet sau chiar mic dejun. Fritters de dovleac, cu ceapă și cașcaval afumat. Ce este exact un preparat de tip fritter 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Supă de dovleac copt, crutoane de pâine cu usturoi și semințe. Ne pregătim pentru Halloween 5 octombrie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 7-13 octombrie. Rețete cu produse de sezon 5 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce/Papanașii prăjiți cu smântână și dulceață, cel mai popular desert românesc/Nu este restaurant care să nu servească la desert papanași 5 octombrie Redacția 0 comentarii
Nutella homemade? Cremă de ciocolată tartinabilă care se apropie de gustul și textura cunoscutei creme din comerț. Merge pe pâine, în clătite sau la tort 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omletă bogată în fibre și proteine. O rețetă sănătoasă pentru un mic dejun energizant / Ai nevoie de ouă, spanac, ardei și fulgi de ovăz 5 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Paste alla carcerata. Rețetă ultrarapidă cu sos din cârnați, suc de roșii, ceapă și smântână 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii