Un registru al celor mai vechi activități antreprenoriale ale unei capitale. Ar fi posibil și la noi? La Roma există și a intrat pe listă restaurantul care a dat lumii celebrele fettuccine Alfredo 26 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tartă cu roșii, rețeta super ușoară și răcoroasă de vară/Un aperitiv delicios cu care nu vei da greș 26 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti alla puttanesca, o rețetă aproape perfectă, care din casele de toleranță a emigrat pe toate continentele 26 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Horchata de chufa, băutura cu „nume de orz”. Răcorește perfect în timpul zilele de vară toride din Spania 26 iulie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Cartofi franțuzești, cu brânză, smântână și ouă. Un deliciu aux gratin 25 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
5 rețete de shake-uri delicioase pentru micul dejun. Cu legume, fructe sau puțin din amândouă 25 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să prepari delicioasele chipsuri crocante, chiar la tine acasă/Ai nevoie de cartofi și un aparat air fryer 24 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Vinete gratinate cu ratatouille și șuncă. Un fusion care amintește de Franța, Italia și Grecia în același timp 24 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețetă de vinete soté. Melanzane a funghetto sau „vinete-ciuperci”. Cu sau fără adaos de roșii 23 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Piersici la grătar. Cu iaurt și miere pot fi un mic dejun sau un desert delicios 23 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Maioneză de avocado, alternativa vegetală la maioneza clasică din ou. Rețetă ultrarapidă 22 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta oficială de tiramisù așa cum a fost ea înregistrată de creatorul ei în 1970. Desertul opulent al verii, care nu cunoaște opoziție 22 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salata tabbouleh. Bogată în vitamina C, răcoritoare și cu gust oriental-mediteranean 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum gătești mămăliga fără să amesteci continuu. Trucuri de la gospodinele cu experiență 22 iulie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Pandișpan cu caise. O prăjitură ușoară în care gusturile dulce și acrișor se îmbină într-o simfonie a simțurilor 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Prânzul de duminică. O rețetă italiană de vară cu carne și garnitură ușoară rece: Vitello tonnato/carne de vită rece cu sos de ton cu dovlecei cruzi marinați 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Salata estivală pe care o făcea Freud, tatăl psihanalizei, după cum îl învățase colegul și prietenul italian Cesare Lombroso, tatăl criminalisticii 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cu ce să înlocuiești sarea. Preparatul asiatic simplu de făcut în casă și bogat în proprietăți nutritive 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un desert răcoritor, aromat, fără făină și fără grăsimi: gelatină de lămâie. Se prepară în 5 minute și se lasă la frigider 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Jumătăți de ardei gratinate, cu brânzeturi și pesmet aromatizat, la fel de buni calzi sau reci 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sardeluța marinată ”made in România” a devenit produs protejat de UE / Cum se prepară tradițional 20 iulie Andreea Pavel 0 comentarii
Enchilada cu fasole neagră, mâncarea perfectă într-o singură cratiță/Rețeta cu care nu vei da greș niciodată 20 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Gastronomie și Oscar: rețetă de spaghetti cu anghinare din filmul Il Postino dedicat vieții în exil a poetului chilian Pablo Neruda 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Ciulama cu pui și ciuperci. Bechamelul reinventat de români 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete superușoare de vară: Orez rece cu dovlecei și cașcaval ras. Combinație vegetariană rapidă, economică, sănătoasă, de sezon 18 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sos tzatziki grecesc făcut acasă în câteva minute, mult mai bun decât cel cumpărat. Și un mic secret ca să nu mirosim a usturoi 18 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Înghețată de fructe făcută la blender în 5 minute 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
O bătutură rece ultrarapidă și fără calorii pentru a lupta cu căldura verii: fresh la centrifugă din grepfrut, castravați, frunze de spanac și mentă 17 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Gond katira, gumă comestibilă: O modalitate naturală de a te răcori în verile toride / Cum prepari limonadă folosind ingredientul 16 iulie Ioan Radu 0 comentarii
Cu ce ne mai răcorim vara. Sorbetto de lămâie, efect de fresh, cu puține calorii. Cum îl putem prepara acasă fără aparat 16 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri. Rețetă rapidă de dovlecei în stil napoletan: dovlecei alla scapece/ cu oțet, usturoi și mentă 16 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 6586 vizualizări
Cu ce se răcoresc vara sicilienii înainte de culcare: Piersici în vin alb – desert și băutură aromate, în același pahar 15 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Chiftele? Dar nu din carne. Rețeta de falafel, chiftele de năut orientale. De asortat cu humus de vinete. 15 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de ardei copți cu roșii și usturoi. Un deliciu al zilelor de vară 15 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
De ziua Franței, o poveste adevărată despre perseverență: Potage Parmentier, supa de cartofi care a introdus celebrii tuberculi în alimentația europenilor 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
În câteva ore începe finala Campionatului Mondial. Ce ronțăim în fața televizorului. Mâncarea potrivită pentru meci și două rețete simple 14 iulie Ioana Costescu 2 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Ultima rundă – finala. Spania vs. Anglia. Războiul deserturilor 14 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Desert lejer de duminică, răcoritor și hidratant. Mousse de pepene verde 14 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
14 iulie, Ziua Națională a Franței/Vă prezentăm istoria și rețeta celei mai cunoscute prăjituri franțuzești: Madlene. Rețeta ușoară și simplă ce necesită doar câteva ingrediente de bază 14 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cum se prepară vinetele în zona lor de origine. Humus de vinete sau babaganoush, alternativa orientală la salata noastră cu ceapă 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Fel unic rece de vară fierbinte: Salată grecească cu paste italiene și năut oriental. Mediterraneo fusion 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii