Cum descrie un apicultor simplu din Prahova situația gravă în care se află albinele, afectate de pesticide: Le găsești pe scândura de zbor cu „limba scoasă” / Trompa aia cu care scot ele mierea e scoasă, semn că sunt otrăvite 8 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
INTERVIU Ovidiu Logigan, de la Corks Cozy Bar, vorbește despre Centrul Vechi: O strategie a primăriilor pentru a-i crește atractivitatea este absolut necesară / Turiștii pozează dezastrul și postează cum arată kilometrul zero al României 8 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce vinuri asociem la o masă tradițională de Paște: 5 experți ne recomandă pairinguri de încercat 2 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii 2242 vizualizări
VIDEO Gastronomul Adriana Sohodoleanu vorbește despre cea mai veche carte de bucate de pe teritoriul Românei actuale 1 mai Ioan Radu 0 comentarii
VIDEO Cezar Ioan, expert în vinuri: Vinul dulce a fost demonizat în ultimii ani / Mulți consumatori au refuzat, însă, să îl ocolească 1 mai Ioan Radu 0 comentarii
Interviu Florin Dumitrescu, antropologul piețelor: Asistăm la un val de distrugeri ale piețelor sub pretextul „modernizării”/ Piață vs. supermarket: trei puncte forte de fiecare parte / Top trei piețe vizitate 30 aprilie Cosmin Dragomir 5 comentarii 4054 vizualizări
Cezar Ioan, Vinul.ro: Teoretic vinurile românești sunt competitive pe plan internațional, practic nu prea / „Yes, Romania Makes Wine” nu e nici o afirmație interesantă, nici convingătoare. Mai trebuie ceva 29 aprilie Ioan Radu 1 comentarii
Interviu Mircea Groza, culegător de rețete vechi: Am documentat peste 1.500 mâncăruri bătrânești din Sălaj / Diversitatea culinară vine din conviețuirea multor etnii într-un județ mic 26 aprilie Cosmin Dragomir 1 comentarii
De ce nu are România restaurante cu stele Michelin, deși ar merita / Experții culinari arată cu degetul spre stat, care nu promovează gastronomia / Chef Adrian Hădean: Nu e la noi pentru că nu a avut pe unde să vină 25 aprilie Cosmin Dragomir 3 comentarii
Ce comandă oamenii înainte de Paște la o cofetărie renumită din București: Prune îmbrăcate în ciocolată, iepurași și ouă din turtă dulce, dar și tradiționalele cornulețe cu magiun / Chec cu prune, nuci și rom – produsul îndrăzneț ales de unii clienți 25 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii
INTERVIU Lucian Dragomir, producător de legume bio din Brașov: „Rezultatele programului Tomata: Au crescut importurile” / Direcția Agricolă: Ce treabă au Munţii Făgăraş cu tomatele, dovleceii şi cu vinetele, domnule? 24 aprilie Cosmin Dragomir 0 comentarii
VIDEO „Tinerii de azi pun mai puțin în farfurie decât generațiile de decreței și se informează mai mult despre mâncare, citesc mai întâi recenziile de pe Google” – Octavian Baltac, expert în retail și HoReCa 28 martie George Mănescu 0 comentarii