VIDEO | Degustarea nu se referă doar la vin / Marian Timofti: „Copiii pot fi educați cu privire la soiurile de fructe existente” 18 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 22): Viața ca / la un wine bar: o discuție cu antreprenorul bucureștean Ovidiu Logigan 17 martie Cezar Ioan 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 21): Educația senzorială pentru copii / Cum transformăm degustarea într-un exercițiu de dezvoltare personală 10 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Crește consumul de vin la „bag-in-box” / „Reprezintă aproape jumătate din piața franțuzească de vin. În Statele Unite au trecut de mult de 70%, cam toate Țările Nordice au 60%-70%” 9 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | Cât ține un vin ambalat în pungă cu robinet? / Cătălin Costiniuc: „Din practică, după desigilare, are un termen chiar și de trei luni. În tot acest timp, își păstrează propețimea” 7 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | Cum a ajuns „Vinul președintelui” să fie medaliat cu aur / 37 de jurați au evaluat vinul fără să știe ce este 5 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 20): Care sunt cele mai bune vinuri ambalate în pungi cu robinet? Răspunsul lui Cătălin Costiniuc, președintele Concursului Național de Vin „Bag-In-Box” 3 martie Cezar Ioan 0 comentarii
VIDEO | Cătălin Mahu, fondatorul „La Mama”: „Când îți deschizi un restaurant, trebuie să știi că nu angajezi un manager și tu îți vezi de viața ta. Dacă tu nu stai acolo, restaurantul acela nu are nicio șansă” 28 februarie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 19): „Premiat” de consumatori, care îi sunt oaspeți la masă, antreprenorul din spatele restaurantelor „La Mama” s-a apucat de scris / Povestea lui Cătălin Mahu 24 februarie Redacția 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 18): Cât e de „simplu cu vinul”? Ne spune Paul Badea, Gen 2 de la SERVE 17 februarie Cezar Ioan 0 comentarii
VIDEO | Simona Mardale, consultant în industria vinului: „În ultimul timp, tinerii nu mai beau vin. Preferă alcoolul distilat. Gustul sec este considerat acru și se duc către dulce” 10 februarie Andreea Drăghici 1 comentarii
VIDEO | Motivul pentru care apa ar trebui să fie oferită din partea casei la restaurant / Simona Mardale, consultant în industria vinului: „Mulți tineri au început să vină cu apa de acasă, în termosuri, pentru că în localuri este scumpă. Acest lucru scade consumul de vin” 9 februarie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | Simona Mardale, consultant în industria vinului: „Adaosurile la vin din România sunt mai mari decât media din Europa. De aceea, tinerii preferă să nu mai bea vin, ci cocktail-uri” 8 februarie Andreea Drăghici 1 comentarii
VIDEO | Simona Mardale, consultant în industria vinului: „Un lucru nou și inovator care se va întâmpla anul acesta va fi introducerea meniului de vin pe tabletă. Va fi un fel de somelier virtual, care va ajuta atât ospătarul, cât și clientul” 7 februarie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | „Vinul – Connaisseur fără ifose” (Ep. 16): Meniuri și programe de vin în HoReCa? Simona Mardale știe 3 februarie Redacția 0 comentarii