Care sunt prețurile la restaurantele de pe plaja din Castelldefels, una dintre cele mai scumpe localități din Spania în comparație cu prețurile din Mamaia Nord 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Salata grecească, un mix de legume și feta cu gust de vacanță 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Fusilli cu somon afumat și dovlecei. Arome de proaspăt și afumat la un loc. Rețetă supersimplă pentru o cină rapidă 21 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
10 gustări sănătoase de încercat vara asta, recomandate de Tania Fântână, nutriționist 21 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Grăsimile sunt bune, doar că trebuie alese cu grijă. Unele sunt chiar necesare 21 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre dieta vegetariană / Motive să o alegi sau să o eviți 21 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Să scufunzi o înghețată într-o cafea espresso. Desert sau cafea? Cu siguranță, un concentrat de plăcere care răcorește. Cum prepari un affogato al caffè 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sucul care îți menține inima sănătoasă / Este recomandat în special femeilor, după menopauză 20 iunie Angela Sabău 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 20 iunie: Spania vs. Italia. Paella fideua vs. spaghetti alla bolognese 20 iunie Redacția 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână recomandă cocktailuri fără alcool sănătoase, inclusiv limonadă de ghimbir și punch de fructe / Alcoolul trebuie evitat pe caniculă 20 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Gustarea, oarecum neașteptată, pe care pariază un gastroenterolog pentru sănătatea intestinală / Ea nu pune alimentele fermentate pe primul loc 20 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Cinci gustări sănătoase care îți vor potoli foamea, fără să te îngrașe. Sunt delicioase și ușor de făcut 19 iunie Angela Sabău 1 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 19 iunie: Scoția vs. Elveția sau Haggis vs. Malakoff 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
O cură de pepene galben reglează tensiunea, colesterolul si nu numai. Iată ce beneficii aduce organismului acest fruct delicios 19 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Alimentara de acasă: Ce produse naționale se vând cel mai bine în magazinele deschise în comunitățile românești din Spania 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Vrei să ai abdomenul (mai) plat? Iată 20 de alimente care te scapă de balonare 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cât de multă proteină este prea multă? 6 semne că ar trebui să reduci consumul, potrivit dieteticienilor 19 iunie Redacția 2 comentarii
VIDEO O poveste culinară româno-americană: Cum s-a adaptat o fetiță plecată la 9 ani din România la bucătăria americană. Și cum a fost întoarcerea în România 30 de ani mai târziu 18 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie. Turcia vs. Georgia. Kebab vs. Khachapuri 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Beneficiile pentru sănătate ale consumului de orz, „hrana gladiatorilor” 18 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Alimente care reduc pofta de dulce. Sunt bogate în proteine și dau senzația de sațietate pentru mai mult timp 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum te porți cu un om aflat la dietă și ce nu trebuie să-i spui 18 iunie Tania Fântână 1 comentarii
6 alimente care te protejează de efectele nedorite ale soarelui / Afinele împiedică deteriorarea pielii 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pare ciocolată dar e un fruct. E un fruct dar îl întinzi pe pâine. Fructe tropicale care cresc în voie lângă Palermo 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie: Bacalhau à Brás (Portugalia) vs. Svíčková na Smetaně (Cehia) / Cum gătești cele două preparate 18 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce să mănânci la meci fără să te îngrași. 3 idei pornind de la pizza, fără multe calorii și fără gluten 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Țările UE au ajuns astăzi la o abordare comună pentru a negocia cu Parlamentul European versiunea definitivă a Directivei privind Declarațiile Ecologice. Odată adoptată ar trebui să pună capăt “înverzirii artificiale” a etichetelor produselor alimentare 17 iunie Redacția 0 comentarii
Vara este sezonul tomatelor. Toate soiurile de roșii sunt bune, dar este mai bine să le alegi pe cele ecologice 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Reishi, numită ciuperca longevității. Puțin cunoscută în Occident este folosită de mii de ani în medicina tradițională asiatică pentru aproape toate afecțiunile 17 iunie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Iată cum te poți îngrășa, deși mănânci sănătos / Alimente sănătoase prietenoase cu silueta 17 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Omleta cu mărar și ceapă verde e de fapt o frittata. Care e diferența dintre ele? 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fructul care păcălește boala Alzheimer. Substanța pe care o conține este esențială în reducerea „deșeurilor” ce duc la apariția bolii 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 17 iunie. Austria vs. Franța. Käsespätzle vs. Crepe galette bretone 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pepenele roșu, fructul-minune care ne hidratează, reglează tensiunea, previne cancerul și întreține creierul 17 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trei rețete de salată bogată în proteine, care te vor ajuta să slăbești. Și gustoase, și hrănitoare, și ușor de făcut 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 17 iunie: Borș de perișoare (România) vs. Borscht (Ucraina) / Rețete pentru cele două preparate 17 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Studiu recent: cele mai sănătoase 5 alimente din lume. La unele dintre ele putem avea ușor acces 16 iunie Redacția 7 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Squadra azzurra, mâncare tricoloră. Ce au mâncat fotbaliștii italieni înainte să debuteze la Dortmund împotriva Albaniei 16 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 16 iunie: Karađorđe Schnitzel (Serbia) vs. Fish & chips (Anglia) / Cum gătești cele două preparate 16 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de conopidă cu alioli. O garnitură pentru preparate din carne, pește sau legume 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Restaurantul din Jaén, Andalucia, unde mănâncă sora regelui Spaniei. Meniul este obișnuit, iar prețul mediu conform TripAdviser este de 20 de euro de persoană 16 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Polonia – Țările de Jos. Bigos vs. Bitterballen 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ambalaje cu tematică fotbalistică, mixuri de fructe și legume în culorile steagurilor naționale, soluții de marketing aplicate de producătorii și comercianții din câteva state europene pentru Campionatul de Fotbal din Germania, Euro 2024 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Ciocolatierul – grădinar: „Cultiv plante aromatice ca să am ingrediente proaspete pentru bomboane și prăjituri” / „Meseria de ciocolatier nu este recunoscută oficial în România” – Vlad Niculescu, Bucov, jud. Prahova 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Omagiu brânzei: Primul muzeu dedicat acestui aliment îndrăgit s-a deschis vineri în Franța la Paris 16 iunie Redacția 0 comentarii
De ce aruncăm atât de multă mâncare? Cum să reduci risipa alimentară aplicând câteva reguli simple 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii