Prânzul de duminică. Ragù în stil napoletan. O rețetă cu două preparate în unul: carne – bucăți care se gătesc întregi, și sos pentru paste 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune cinci tipuri de alimente care te pot ajuta să-ți reglezi hipertensiunea arterială/Mănâncă patru porții de fructe și legume pe zi, cereale integrale, nuci și semințe, dacă vrei ca inima ta să fie bine 13 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 14 – 20 octombrie 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Prea multe calorii care provin din proteine pot crește riscul de boli de inimă/Cercetătorii au dovedit asta într-un nou studiu 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Beneficii și mituri despre lămâi/Este adevărat că purifică și ajută la slăbit? Câtă vitamina C au, în realitate 12 octombrie Redacția 0 comentarii
Cinci soiuri de mere și cum să le folosești pentru a ține doctorul departe/Unele sunt mai bune în tarte, în timp ce altele sunt bune doar proaspete 12 octombrie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie/ Rețetele Juanitei: Cum să prepari sparanghelul ca să rămână crocant și verde (VIDEO) 12 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Un diabetolog dezvăluie zece cauze surprinzătoare ale variațiilor de zahăr din sânge/Dacă ești deshidratat, bei prea multă cafea, schimbi fusul orar, nu dormi suficient sau te confrunți cu “fenomenul zorilor”, s-ar putea să pierzi controlul glicemiei 12 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cinci alimente care provoacă inflamații/ Vrei să fii ferit de obezitate, rezistență la insulină, diabet, boli ale ficatului gras, cancer și boli cronice de rinichi? Atunci evită zahărul, alimentele prăjite, carbohidrații și alcoolul 12 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nutriționiștii recomandă opt ceaiuri care îți pot menține mintea și corpul mai sănătoase/ Dacă bei frecvent aceste ceaiuri ți-ai putea crește imunitatea și reduce tensiunea, colesterolul și chiar greutatea corporală 11 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Sunt bune alunele pentru pierderea în greutate? / Bogate în grăsimi sănătoase, alunele sunt sățioase și, dacă nu faci excese, te pot ajuta să slăbești 11 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trei gustări delicioase care-ți întăresc oasele/Poți înlocui gustările nesănătoase cu aceste trei delicii bogate în nutrienți 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Renunță la „contaminanții” toxici pentru a avea o viață sănătoasă și lungă, recomandă un medic specialist în oncologie / Una dintre cele mai mari surse de toxine este plasticul 11 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să începi să faci mișcare, fără să renunți pe termen lung / Cinci strategii pentru oamenii ocupați, recomandate de nutriționistul Tania Fântână 11 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Experiență gastronomică inedită: Un număr mic de gurmanzi vor avea şansa de a experimenta un festin regal din secolul XVIII în camera de zi favorită a regelui Charles din reşedinţa regală Dumfries House, din Scoţia 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Ce se întâmplă cu pancreasul nostru dacă mâncăm pâine în fiecare zi/ Pâinea integrală este întotdeauna o alegere mai bună 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Untul este un aliment mai sănătos decât margarina? Dieteticienii spun că ambele ar trebui limitate, din cauza conținutului ridicat de grăsimi saturate, ce cresc colesterolul și afectează inima, și recomandă utilizarea uleiului de măsline, la gătit sau coacere 11 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
De ce ar trebui să începi să bei ceai matcha/ Această băutură verde, foarte populară în prezent, are importante beneficii pentru sănătate 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Cel mai bun ceai pentru o mai bună sănătate a creierului, potrivit dieteticienilor 11 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
7 vinuri alese de experţi de Ziua Spaniei (12 octombrie)/ Regatul iberic este al treilea producător de vin la nivel mondial 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Miturile despre obezitate nu au nicio bază științifică/ Nu doar mâncarea și lipsa exercițiilor fizice favorizează obezitatea, ci și genetica sau unele medicamente ori boli/Pentru a evita obezitatea nu sări peste mese, alege alimente pline de nutrienți și nu mânca mult sau foarte caloric 11 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Usturoiul are o serie de proprietăți benefice pentru sănătate, recunoscute de specialiști/Scade tensiunea, colesterolul, este antiviral și antifungic 11 octombrie Redacția 0 comentarii
Tortillas din fulgi de ovăz, cu humus de năut și dovleac. Mic dejun de început de toamnă 11 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cafea decofeinizată sau cu cofeină / Ambele au avantaje și dezavantaje / Cea mai bună alegere este cea care nu-ți face rău 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Fântâna unde în loc de apă curge vin. Pelerinii de pe Camino de Santiago (Spania) se pot opri pentru a degusta licoarea produsă în podgoriile locale. Accesul este liber 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi, iar vinul este gratuit 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Uleiul de oregano, beneficii pentru sănătate/Are efect antibacterian, antifungic sau antioxidant, dar nu sunt studii suficiente în acest sens 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Ce fructe de toamnă conțin mai puțin zahăr? 8 recomandări de la nutriționistul Tania Fântână 10 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 7177 vizualizări
Cum alegi laptele pe care-l bea copilul tău? Important: Nu procentele de grăsime din lapte sunt cele care dau valoare nutritivă acestui aliment, ci combinația dintre apă, minerale și proteine / Alternative pentru laptele de vacă 10 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Supa detox/ Varianta îmbunătățită a supei de varză de dietă/ Nu e recomandabil să urmezi dieta de o săptămână cu acest preparat/ Prepar-o însă cu multe legume și consum-o la cină pentru puțin detox 10 octombrie Redacția 0 comentarii
Preotul Victor Păcală a strâns 500 de pagini de „leacuri băbești” din florile Mărginimea Sibiului: Arsurile se „oblojesc” cu cartofi pisați sau lapte acrit, iar insolația era tratată cu fumul plantelor de floarea-soarelui / Unde poate fi găsită monografia premiată de Academia Română 10 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Vită Stroganoff, cu ciuperci și smântână. O rețetă rapidă de prânz care merge și la cină. Se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau chiar peste paste 10 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
De Ziua Mondială a Sănătății Mintale, află care sunt cele mai periculoase alimente care îți pot afecta psihicul / Mănâncă fructe, legume, ouă, lactate și alimente bogate în Omega 3 și s-ar putea să fii ferit de astfel de probleme 10 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Zece remedii pentru boala ficatului gras, aflate la îndemâna oricui / Slăbitul, dieta mediteraneeană și cafeaua sunt doar câteva dintre metodele ce v-ar putea reda sănătatea ficatului 10 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Mic dejun sănătos/Smoothie Bowl de mango și migdale/Sunt recomandate fructele congelate pentru o textură mai cremoasă 10 octombrie Redacția 0 comentarii
De ce e mai bine să evităm mâncarea arsă sau prea prăjită/Specialiștii spun că dacă sunt consumate în exces, cresc riscul de cancer/Este recomandată moderația în consumul acestor alimente 9 octombrie Redacția 0 comentarii
Două lucruri pe care să le faci, dacă ai hipertensiune arterială/Scăderea consumului de sare nu este printre ele/Recomandările unui nutriționist și om de știință, după ce a suferit un AVC 9 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețete pentru studenți. La fel de bine, o idee perfectă pentru cină: hash brown, din cartofi 9 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Înghețata de conopidă complet vegană, produsă în Noua Zeelandă. A depășit stadiul de producție de nișă și se vinde în supermarketuri 9 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cel mai bun aliment pentru diabetici, ce poate înlocui carnea, este fasolea / Mâncată cu moderație, nu doar că stabilizează nivelul zahărului din sânge, dar fasolea poate reduce colesterolul, prevenind riscul de infarct și AVC 9 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum pregătim corect conservele pentru iarnă. Beneficiile murăturilor pentru sănătate 9 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paella marinera, orez cu fructe de mare, cel mai popular tip de paella din Spania. Se potrivește cu spiritul mediteranean și plajele iberice nesfârșite 9 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii
Pâine, prăjituri și cafea, de 150 de ani într-o cafenea cu stil din Madrid. Un business de familie, care nu doar a supraviețuit, ci s-a și extins 9 octombrie Redacția 0 comentarii
Durerile musculare pot fi calmate în mod natural/ Este nevoie doar să mănânci frecvent pâine integrală, brânză de vaci, leguminoase, pepene și semințe de in și chia 9 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Plan alimentar de șapte zile/Mic dejun cu superalimente care îți vor da energie pentru întreaga zi 9 octombrie Redacția 0 comentarii
Idei pentru masa de seară. Chilli con carne. Rețetă clasică tex-mex picantă cu carne, fasole, ardei 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Alimente care stimulează creșterea părului și previn căderea acestuia/Carne, soia, fasole, ouă, semințe, avocado – toate conțin substanțe ce contribuie la sănătatea podoabei capilare 8 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce duci colegilor la birou să guste? Banana bread cu cocos poate fi o idee. Fără zahăr, fără gluten și fără lactoză 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Aceste 3 tipuri de alimente pot prelungi viața cu până la 10 ani/ Studiu american recent bazat pe obișnuințele alimentare din mai multe țări 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii