Care este cea mai sănătoasă ciocolată? Alegerea nr. 1 a nutriționiștilor este ciocolata neagră, dar fiți atenți și la efectele secundare și nu faceți excese 18 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum se congelează mâncarea gătită, pentru a economisi timp și a evita risipa. Mici secrete și recomandări ca să poți poți găti mai mult odată și conserva pentru mai mult timp 18 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune unsprezece infuzii din plante cu beneficii pentru sănătate/ În același timp sunt perfecte pentru cei care iubesc ceaiul fără teină 18 februarie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Ce este deficitul caloric / Nutriționistul Tania Fântână vorbește despre cum ar trebui să ne calculăm caloriile pentru a pierde din greutate 18 februarie Redacția 0 comentarii
Despre mazăre, numai de bine/ Nutriționistul Tania Fântână ne recomandă această proteină vegetală care susține masa musculară și oferă sațietate 18 februarie Tania Fântână 0 comentarii
O femeia a pierdut aproape jumătatea din greutatea sa, cu o dietă populară pe TikTok/ Specialiștii în sănătate publică susțin că efectele acestei diete le întrec pe cele ale injecțiilor de slăbit 18 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Castraveții pot fi gătiți? Îi adorăm în salate și sandvișuri, dar ce părere ai despre a-i adăuga într-un stir-fry? O nutriționistă ne învață cum să îi încorporăm în preparate delicioase 18 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Este important să putem să savurăm ceea ce mâncăm”. Un psihoterapeut explică de ce educația alimentară trebuie să țintească și latura emotivă a mâncatului 18 februarie Redacția 0 comentarii
Cel mai eficient ceai pentru durerea de dinți și măsele, dintr-o plantă disponibilă și care vara crește peste tot 17 februarie Redacția 0 comentarii
Un beneficiu mai puțin cunoscut al usturoiului, demonstrat deocamdată doar pe cobai 17 februarie Redacția 0 comentarii
Rădăcina de cicoare, cea care imită bine cafeaua, este o plantă benefică pentru sănătatea intestinelor/ Inulina din cicoare acționează ca un prebiotic și te poate ajuta să slăbești și să ai o imunitate mai bună 17 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
O antrenoare de fitness recomandă cea mai bună și rapidă rețetă pentru a-ți pregăti un bol de alimente sănătos și hrănitor, în zilele reci, de iarnă / Poți folosi pui, porc sau vită, alături de orice legume ai prin frigider 17 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce se întâmplă cu organismul tău când mănânci caju în mod regulat / Nutriționiștii spun că întreține sănătatea inimii și a oaselor, te ajută să slăbești și îți ține în frâu glicemia 17 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
5 rețete delicioase de mic dejun pe bază de ovăz. De la clasicul terci cu fructe și nuci la clătite pufoase cu banane 17 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ninsoarea aduce multă distracție/ Iată 6 moduri de a consuma zăpada proaspătă, sub forma unor deserturi delicioase 16 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cât de sigur este sigur să reutilizăm pungile de plastic? Reciclarea lor e importantă, dar uneori trebuie să le aruncăm după o singură utilizare 16 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Se poate congela brânza? Care brânzeturi pot îngheța fără să își modifice structura și care e mai bine să le consumăm proaspete 16 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Gustarea din dieta mediteraneană, bună pentru creier / Nutriționiștii spun că un bol cu brânză, nuci și fructe de pădure este excelent pentru memorie 16 februarie Redacția 0 comentarii
Diferența dintre zahărul alb și siropul de porumb cu conținut ridicat de fructoză (HFCS) / Tania Fântână (nutriționist): Spre deosebire de zahăr, fructoza din HFCS este metabolizată direct în ficat, ceea ce poate favoriza acumularea de grăsimi și trigliceride 16 februarie Tania Fântână 1 comentarii
Cum să-ți faci acasă lapte de ovăz / Nu vei mai da banii pe el la supermarket, după ce vei vedea cât de simplu e să ți-l prepari singur 15 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Ce este proteina și de ce avem nevoie de ea / Experții ne recomandă și cele mai bune surse de proteine 15 februarie Redacția 0 comentarii
Sucul anticelulitic pe care un model brazilian îl utilizează pentru a avea un corp perfect/ Ingredientul de bază este ananasul 15 februarie Redacția 0 comentarii
Cum să alegi modelul de friteuză în funcție de numărul de persoane al familiei/ Cele mai frecvent cumpărate sunt cele pentru patru persoane 15 februarie Redacția 0 comentarii
Cât de nesănătoasă este, cu adevărat carnea de porc? Iată ce spune un dietetician despre asta / În realitate, este o sursă bună de proteine, dar trebuie să o alegi corect 15 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 17 – 23 februarie 15 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Înainte de a ține o dietă, rezolvă problema emoțională cu mâncarea / Nutriționistul Tania Fântână spune că trebuie să abordăm un stil de a mânca sănătos pentru toată viața 15 februarie Redacția 0 comentarii
Un faimos cercetător în domeniul longevității mărturisește: „Studiez Zonele Albastre de mulți ani, iar acesta este alimentul care te ajută să trăiești 100 de ani”/ Nu este nici laptele, nici avocado sau ovăzul, ci fasolea neagră 14 februarie Redacția 1 comentarii
Papaya este un fruct delicios, dar semințele lui pot fi periculoase / Un nutriționist explică faptul că acestea pot fi toxice, pot distruge fertilitatea și pot da alergii și probleme digestive 14 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
4 legume nerecomandate în diete, despre care s-a dovedit însă că sunt bune pentru pierderea în greutate / Nutriționiștii susțin că porumbul, cartoful, mazărea și morcovii nu te îngrașă, dacă știi cum să-i prepari 14 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un dentist italian profesează încă la 93 de ani: „Mănânc și dorm când am chef. Îmi plac doar ouăle cu multă maioneză. Și nu renunț nici la brânză. Îmi pun 10 lingurițe de zahăr în ceai” / Face sport în fiecare zi și spune că totul ține de genetică 14 februarie Redacția 0 comentarii
Cum să alegi cele mai sănătoase rondele de orez? / Tania Fântână (nutriționist): Nu trebuie să uităm că ce provine din cereale, ce e crocant e și caloric, și procesat în același timp 14 februarie Tania Fântână 0 comentarii
VIDEO | Dietele nu sunt sănătoase / Conform nutriționistului Tania Fântână, fluctuațiile de greutate afectează anumiți hormoni, ceea ce ne va face să mâncăm mai mult dulciuri și făinoase 14 februarie Redacția 0 comentarii
Lobby italian la Bruxelles pentru exceptarea vinului de la etichetarea cu avertismente pentru sănătate 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Alimente care te ajută să îți crești masa musculară/ Importanța nutriției atunci când faci antrenamente de forță 13 februarie Redacția 0 comentarii
Psiholog: „Fără exerciții fizice și o alimentație sănătoasă, ești țintă sigură pentru anxietate. La mine se manifesta prin lipsa poftei de mâncare și vărsături frecvente” 13 februarie Redacția 0 comentarii
Fibre sau alimente fermentate? Ce e mai bun pentru flora intestinală? 13 februarie Redacția 0 comentarii
Șapte alimente care te ajută să scapi de grăsimea abdominală / Surprinzător, chiar și carnea de porc este inclusă aici / Nutriționiștii confirmă efectul acestor alimente 13 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Despre leguminoase și conținutul lor proteic / Tania Fântână (nutriționist): Sunt alimente sărace în grăsimi, extrem de nutritive, fibre și nutrienți esențiali, fiind o alternativă excelentă la proteinele animale 13 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Ce se întâmplă în corp dacă vom consuma miere zilnic și ce efecte are mierea asupra ficatului nostru 13 februarie Redacția 0 comentarii
Zece infuzii și ceaiuri depurative ideale pentru consumul zilnic/ Ajută la reducerea inflamației și a balonării abdominale, îmbunătățesc digestia, purifică organele interne și elimină toxinele/ Iată care sunt cele mai eficiente 13 februarie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Efectele adverse ale dietelor / Nutriționistul Tania Fântână explică de ce ne îngrășăm imediat după ce renunțăm la dietă 13 februarie Redacția 0 comentarii
Terci de ovăz cu portocale. Un mic dejun cald, aromat, cu proteine și carbohidrați sănătoși, dulceag dar nu dulce 13 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
8 ceaiuri din plante care ajută digestia: Mentă, ghimbir și păpădie, între recomandări / Atenție, însă, anumite ingrediente pot interacționa cu medicamentele 12 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Garum: Sosul de peste 2.000 de ani care revine în bucătăria modernă/ Bucătar: „Se vorbește din ce în ce mai mult despre sustenabilitate și utilizarea resurselor, iar acest sos se face din măruntaiele, oasele și capetele peștilor” 12 februarie Redacția 0 comentarii
Gustarea bogată în fibre care te face „mai deștept” / Nutriționiștii spun că e recomandată mai ales celor vârstnici, dar nu numai 12 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Cinci fructe care îți pot distruge dieta / Atenție la consumul de struguri, banane și ananas, pentru că sunt foarte bogate în zaharuri 12 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Motive pentru care dietele nu funcționează/ Nutriționistul Tania Fântână explică ce se întâmplă în corpul tău când te privezi de anumiți nutrienți 12 februarie Redacția 0 comentarii
De ce ar trebui să avem un mic dejun bogat în proteine / Două beneficii neașteptate: un somn mai odihnitor și mai puține dureri de cap 11 februarie Redacția 0 comentarii
Top 6 cei mai buni nutrienți care îți întăresc imunitatea/ În plin sezon al gripei, nutriționiștii ne recomandă citrice, căpșuni, ardei gras, somon, fasole, kefir și alte alimente benefice 11 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii