Destinația Anului 2024: Casa Timiș, Restaurant Kibuț Gărâna, Conacul Grigorescu Rătești și Mama Cozonacilor Bran au urcat pe podium la categoria „Experiențe gastronomice” 22 mai Ioan Radu 0 comentarii
Localul care a dat de necaz (și) din cauza sloganului publicitar. Protecția Consumatorilor oferă explicații despre închiderea restaurantului din Brașov care vindea „ciorbe ca la mama acasă”: Nu ANPC trebuie să demonstreze sintagma afișată, ci operatorul economic 21 mai Adrian Popa 15 comentarii
Lanțul românesc de simigerii Luca se extinde în Polonia / Este prima piață străină pe care intră compania 21 mai Economedia 0 comentarii
Când bucătăria înseamnă viață. Pizzerii unde lucrează aproape exclusiv persoane cu autism 20 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
O pizzerie din Iași a fost inclusă în topul celor mai bune 50 de pizzerii din Europa 15 mai Ioan Radu 0 comentarii
Leonardo DiCaprio și alte celebrități îl plătesc pe acest bărbat din New York cu bani grei pentru a le face rezervări la restaurante exclusiviste 8 mai Redacția 1 comentarii
INTERVIU Ovidiu Logigan, de la Corks Cozy Bar, vorbește despre Centrul Vechi: O strategie a primăriilor pentru a-i crește atractivitatea este absolut necesară / Turiștii pozează dezastrul și postează cum arată kilometrul zero al României 8 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
G4Media: Un nou local atrage atenția clienților să-și țină copiii „tot timpul așezați la masa lor”/ Disputa s-a mutat în grădina unui restaurant din centrul Bucureștiului 1 mai George Mănescu 0 comentarii
Barista Eduard Oancea a reprezentat România în finala unei mari competiții internaționale cu băutura „Café Transilvania” / Preparatul combină gusturi din România, Italia și Cuba 26 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
De ce nu are România restaurante cu stele Michelin, deși ar merita / Experții culinari arată cu degetul spre stat, care nu promovează gastronomia / Chef Adrian Hădean: Nu e la noi pentru că nu a avut pe unde să vină 25 aprilie Cosmin Dragomir 3 comentarii
Firmele din HoReCa vor putea aplica pentru un ajutor de până la 150.000 euro pentru instalarea de fotovoltaice și stații pentru vehiculele electrice/ Guvernul a aprobat programul Electric UP 2 23 aprilie Redacția 0 comentarii
Furnizorul de apă din Buzău dă asigurări: Restaurantele care vor oferi apă potabilă gratuit, racordate la puncte termice cu staţii de filtrare 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Românii sunt invitați să voteze online cele mai bune destinații de experiențe gastronomice din țară 18 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Proprietarul unui restaurant din Italia nu a găsit ospătari și a cumpărat doi roboți / „Am oferit 1.500 de euro pe lună și n-a vrut nimeni” / „Acum mulți clienți vin pentru că sunt curioși să-i vadă” 18 aprilie Redacția 0 comentarii
RetuRo vine în sprijinul HoReCa pentru stabilirea frecvenţei de ridicare a ambalajelor SGR 18 aprilie Redacția 0 comentarii
Proprietarii de pensiuni din Deltă cer autorităţilor soluţii pentru a le oferi turiştilor peşte proaspăt, dar pe care să îl congeleze 16 aprilie Redacția 0 comentarii
Un bărbat s-a înecat cu mâncare într-un restaurant din Braşov / A fost salvat de echipajul de la Ambulanţă şi de medici de la Institutul „Marius Nasta” 14 aprilie Redacția 0 comentarii
EXCLUSIV Producător: Există interes mare în România pentru food truck-uri, dar oamenii nu își fac temele și sunt surprinși de costuri / Un astfel de vehicul ajunge la 80.000 de euro, iar afacerea e rareori rentabilă fără relații 11 aprilie Adrian Popa 1 comentarii
VIDEO „Tinerii de azi pun mai puțin în farfurie decât generațiile de decreței și se informează mai mult despre mâncare, citesc mai întâi recenziile de pe Google” – Octavian Baltac, expert în retail și HoReCa 28 martie George Mănescu 0 comentarii
Cât câștigă în medie angajații din industria ospitalității / Salariile mici din HoReCa și Turism fac aceste industrii mai puțin atractive chiar dacă scot mai multe joburi pe piața muncii 27 martie Redacția 0 comentarii
Grupul Sphera, care operează în România restaurantele KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, estimează pentru acest an vânzări de peste 1,64 miliarde lei, în creștere cu 12% / Creşterea costurilor cu alimentele şi materialele va fi sub cea a vânzărilor 25 martie Redacția 0 comentarii
Cursuri de bucătar și ospătar organizate de firmele cu profil balnear și balneoclimateric, cu bani oferiți de guvern, printr-o schemă de ajutor de minimis; costul per angajat: 5000 de lei 17 august Redacția 0 comentarii
Cel mai mare târg de turism și HoReCa din Italia, organizat pentru prima oară în format digital; din cauza pandemiei, operatorii din turism promovează Italia pentru italieni 2 februarie Redacția 0 comentarii