Povestea Panda Express, restaurantul cu specific asiatic deschis de George Manea, un bucătar pasionat de gastronomia chineză 22 martie Redacția 0 comentarii
Premiile europene pentru agricultura ecologică 2024: Operatorii din sectorul bio, invitați să se înscrie până la 12 mai / România nu a avut până acum niciun finalist 21 martie George Mănescu 0 comentarii
Trei rețete de salate ieftine și sănătoase recomandate de nutriționist 19 martie Tania Fântână 0 comentarii
Au fost demarate demersurile pentru înscrierea cârnaţilor din topor din Vâlcea în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate 19 martie Redacția 0 comentarii
Revo Foods, compania care a inventat somonul vegan imprimat 3D, a lansat caracatița vegană / Produsul, potrivit pentru pasionații de fitness 18 martie Redacția 0 comentarii
Dieta Mediteraneeană la putere! Țară greu încercată de pandemia Covid-19, Italia are, totuși, un motiv de bucurie: și-a sporit exporturile de alimente tradiționale 31 ianuarie Redacția 0 comentarii
Iaurturi de băut – ce alegem? Sana, lapte bătut, kefir, iaurt de băut sau ayran? / Diferențele dintre băuturi și care se potrivește cel mai bine stilului tău de viață și nevoilor tale nutriționale 1 septembrie Andreea Drăghici 0 comentarii 1452 vizualizări
MOMENTUL ADEVĂRULUI: Cât de sănătoase sunt fructele și legumele românești și cele din import – o analiză realizată de echipa Lantulalimentar.ro pe baza rapoartelor oficiale din ultimii 11 ani 15 februarie Redacția 0 comentarii
KFC a cheltuit inutil 8 milioane de lire sterline pentru o linie de procesare a hranei sănătoase: clienții au preferat tot mâncarea prăjită 13 septembrie Redacția 0 comentarii