Tonul și țelina coaptă, un preparat ideal pentru sezonul rece / Contrastul lor dă profunzime și caracter / Chef: tonul este ușor de nuanțat și excelent ca suport pentru legume de iarnă 21 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 2332 vizualizări
Mâncare de cartofi în stil mediteranean, cu măsline. Aromele verii într-un preparat cald pentru zilele reci. Fie mâncare de post, fie garnitură pe lângă carne sau pește 20 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 7745 vizualizări
Tonul pătrunde tot mai curajos în bucătăria tradițională românească / Chef: „E o cerere fantastică acum. Mai ales în post” / Cum se fac ardeii umpluți cu ton mărunțit 19 noiembrie Ana Roman 0 comentarii 1176 vizualizări
Salată caldă cu linte, sfeclă și ton aromatizat / Bună și de prânz și de cină și de luat la pachet, are multă proteină și o culoare roz care o face și mai apetisantă 17 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Ouă cu ton picant la cuptor / Rețeta se prepară într-un singur vas, ceea ce o face practică și ușor de realizat 16 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Postul Crăciunului începe sâmbătă. Idei de mese cu pește pentru zilele cu dezlegare, recomandate de nutriționistul Tania Fântână 14 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii
INTERVIU | Dr. Mihai Săulescu, medic ORL: „Pentru o imunitate echilibrată, corpul are nevoie de grăsimi bune, nu de suplimente miraculoase” / Cum contribuie Omega-3 la întărirea sistemului imunitar 12 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
Cartofi dulci copți cu ton și sos de iaurt – simplu, gustos și cu ingrediente hrănitoare/ Un preparat mediteraneean cu nutrienți de calitate 10 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii 10995 vizualizări
VIDEO | Paste cu ton: Se prepară ușor, are un conținut bogat de proteine și grăsimi bune și e gata în mai puțin de 30 de minute 9 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 21182 vizualizări
Un strop de ulei, zero risipă: secretul tonului RIO Mare Filod’olio 8 noiembrie Publicitate 0 comentarii
Cum să-ți organizezi mesele pentru un post echilibrat / Tania Fântână (nutriționist): Beneficiază de zilele de dezlegare la pește pentru un aport de proteine animale și diversitate a gustului 7 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii 20722 vizualizări
Snack-uri cu ton/ Soluția practică pentru gustarea de după-amiază, atunci când ți-e puțin foame și ai nevoie de ceva nutritiv și gustos 5 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
Paste integrale cu ton și nuci/ Un preparat cu arome mediteraneene și ingrediente nutritive: Omega3 din pește, grăsimi sănătoase din nuci și vitamine din frunzele verzi 3 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
Mindful eating & lifestyle – Cum te ajută obiceiurile mediteraneene să încetinești ritmul și să reduci stresul 2 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tonul și sportul – mese rapide post antrenament. Medic specialist în nutriție sportivă: „O combinație de proteine și carbohidrați, consumată în câteva ore după antrenament, este cea mai eficientă pentru recuperare” 31 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Alimentația mediteraneeană, „standardul de aur” al sănătății metabolice / Asist. Univ. Dr. Sorina Ispas: „Dieta mediteraneeană nu elimină grăsimile, ci pune accent pe calitatea lor” 30 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Acizii Omega-3 şi creierul copilului: 3 beneficii esenţiale pentru memorie şi concentrare 28 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 1347 vizualizări
VIDEO | Bruschette de toamnă cu ton, ardei copți și roșii uscate / Gustarea mediteraneeană completă, cu proteine de înaltă calitate și acizi grași Omega 3 27 octombrie Ioana Radu 0 comentarii 4797 vizualizări
VIDEO | Clătite cu ton și capere, o rețetă echilibrată și plină de prospețime, ideală pentru masa de duminică 26 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4497 vizualizări
Conopidă gratinată cu ton și ierburi aromatice. O combinație gustoasă și ușoară și rapid de preparat – fel principal ușor, garnitură la pește sau prânz la pachet 22 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 27647 vizualizări
Cum combinăm tonul cu legume de sezon / Chef Andrei Hoban: Tonul este unul dintre ingredientele cele mai versatile din bucătăria internațională 20 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 7668 vizualizări
5 idei de lunchbox cu ton. Dacă adaugi carbohidrați sănătoși și legume proaspete, tonul poate fi protagonistul multor mese de prânz comode și echilibrate, la birou 17 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1463 vizualizări
Acizii grași Omega-3 și performanța sportivă: cum ajută recuperarea musculară și nivelul de energie / Dana Lucăcel, instructor certificat: „După antrenamente intense, Omega-3 contribuie la o mai bună recuperare datorită sângelui mai fluid; nutrienții ajung mai eficient la mușchi și procesele de refacere sunt optimizate” 15 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 12045 vizualizări
Chiftele de ton cu dovlecei și ierburi – o rețetă simplă, gustoasă și sănătoasă, un preparat mediteraneean perfect pentru orice sezon 13 octombrie Ioana Radu 0 comentarii 8098 vizualizări
INTERVIU | 5 beneficii nutriționale ale tonului pentru o alimentație echilibrată. Medic: „Proteinele din ton sunt proteine complete, iar grăsimile sunt puține și de calitate și predomină cele nesaturate” 10 octombrie Laura Soare 0 comentarii
„Pachețel de luat la școală”: 3 combinații rapide cu ton, un ingredient de bază al dietei mediteraneene 8 octombrie Ioana Radu 0 comentarii 1184 vizualizări
Cum să-ți menții energia toamna cu dieta mediteraneeană / Medic: „Acizii grași Omega-3 ajută la reducerea proceselor inflamatorii, sprijină sănătatea creierului și pot ameliora stările de oboseală” 6 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
De ce este important omega-3 în alimentația copiilor / Tania Fântână (nutriționist): „Omega-3 joacă un rol crucial în dezvoltarea creierului, a sistemului nervos și a vederii, dar și în susținerea imunității și a sănătății cardiovasculare” 2 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
VIDEO | Salată mediteraneeană cu ton, năut și legume crocante / Gătești repede, nutritiv și echilibrat cu ingrediente de calitate 1 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Toamna în stil mediteraneean. De ce este tonul „vedeta” sezonului / Bogat în vitaminele D și B12 și seleniu, tonul sprijină sistemul imunitar 29 septembrie Ignat Otilia 0 comentarii
Cum putem să adaptăm principiile dietei mediteraneene la specificul românesc / Chef Ciprian Nicolescu: „Nu avem o tradiție foarte bună în a găti legumele, dar putem aduce gustul Mediteranei în bucătăria românească” 22 septembrie Andreea Neacșu Drăghici 0 comentarii 6588 vizualizări
De ce dieta mediteraneeană rămâne un model de echilibru / Tania Fântână (nutriționist): „Beneficiile apar la persoanele care adoptă acest mod de a mânca pe termen lung. Asta înseamnă că nu ne așteptăm la minuni după primele salate cu ton” 19 septembrie Tania Fântână 0 comentarii
Trei idei de lunchbox cu ton, pentru copii / Sunt echilibrate, colorate și delicioase pentru pauza de prânz 17 septembrie Angela Sabău 0 comentarii 3524 vizualizări
Ton în ulei de măsline – mituri, beneficii, riscuri și recomandări 15 septembrie Otilia Ignat 0 comentarii 12538 vizualizări
VIDEO | Tartă rustică (galette) cu ton: o rețetă simplă, perfectă pentru acest început de toamnă 14 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 5103 vizualizări
Alimente cu efect antiinflamator / Tania Fântână (nutriționist): Mănâncă pește de 2, 3 ori pe săptămână și umple jumătate din farfurie cu legume la fiecare masă 12 septembrie Tania Fântână 0 comentarii
Turul Mediteranei în 7 farfurii: inspirație culinară din Grecia, Italia, Spania, Maroc, Turcia, Franța, Liban / Tonul, unul dintre principalele ingrediente 10 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 2326 vizualizări
Alimentație intuitivă vs. diete restrictive – Beneficii și lecții din dieta mediteraneană 8 septembrie Otilia Ignat 0 comentarii
Beneficiile pe termen lung al includerii grăsimilor sănătoase în alimentație / Tania Fântână (nutriționist): „Grăsimile sănătoase nu doar că nu ne fac rău, dar sunt esențiale pentru sănătate” 7 septembrie Tania Fântână 0 comentarii 1002 vizualizări
Uleiul de măsline – beneficii, recomandări de consum și rolul său în dieta mediteraneană / De ce este considerat un superaliment 5 septembrie Otilia Ignat 0 comentarii 3761 vizualizări
Surse de proteine în salate – de la pește la leguminoase/ Orice salată vegetală poate deveni o masă completă nutrițional, chiar un fel unic, dacă îi adăugăm proteine ușoare și carbohidrați complecși 4 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Reduci risipa alimentară, economisești timp și bani. Cum? Cu ajutorul produselor la conservă / 3 mituri urbane FALSE despre conserve 3 septembrie Otilia Ignat 0 comentarii 3538 vizualizări
Inflamația silențioasă și rolul alimentelor mediteraneene în dieta de zi cu zi/ Dr. Magda Roșu: „Inflamația silențioasă poate fi prezentă ani la rând, lucrează în tăcere, fără simptome evidente, contribuind la deteriorarea țesuturilor și la apariția unor boli cronice” 1 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1084 vizualizări
VIDEO | Spaghetti rapide cu ton și legume – rețeta ideală pentru prânz sau cină 30 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 7142 vizualizări
Stilul mediteraneean în familie: cum îi ajută pe copii să mănânce echilibrat și să dezvolte obiceiuri sănătoase pe termen lung 29 august Otilia Ignat 0 comentarii 2511 vizualizări
Rețetele Juanitei | Paste ușoare cu ton/Trei combinații delicioase, în stil mediteraneean, pentru cină 25 august Ioana Costescu 0 comentarii 9219 vizualizări
Știai că dieta mediteraneeană a fost descoperită de un medic american / Curiozități despre alimentația mediteraneeană 22 august Laura Soare 0 comentarii
VIDEO | Cum pregătești un picnic în stil mediteraneean – meniu ușor, gustos, echilibrat și cu arome de Grecia, Spania, Italia sau Liban 18 august Ioana Radu 0 comentarii 4387 vizualizări
Ghid de alimentație pe caniculă. Ce să mănânci pentru a te simți bine și a avea energie 15 august Otilia Ignat 0 comentarii 14452 vizualizări