Pita, pizza, pida. Sau peinirly, kiymalı, ıspanaklı, pastrmajlija sau khachapuri? Bărcuțele de aluat cu umplutură cu o istorie milenară, care din cuptoarele de pământ ale Anatoliei au cucerit Balcanii, ajungând până în America 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu fileuri de anșoa în unt și pesmet crocant în loc de parmezan. Rețetă rapidă și plină de gust, care ține vara pe loc 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5532 vizualizări
Știai că poți adăuga fasole obișnuită peste paste?/ Nutriționiștii recomandă această sursă de proteine vegetale pentru că este ieftină, delicioasă și sănătoasă 4 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pastele de vineri seară. Penne cu sos de vinete, roșii și ardei iute. Rețetă rapidă vegană, cu miez de nucă prăjit în loc de brânzeturi, ca topping 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Piept de pui alla pizzaiola, un comfort food care înglobează perfect în el aromele verii și savoarea brânzei mozzarella 27 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta tradițională de tăiței cu varză / Un preparat rapid, sățios și plin de savoare, perfect pentru orice masă / Rețeta poate fi preparată de post, folosind paste fără ou 24 august Angela Sabău 0 comentarii
Un restaurant din Italia, criticat după ce a solicitat un cost suplimentar pentru o pizza fără roşii / Și pentru versiunea „fără lactoză” s-a cerut un preț suplimentar 11 august Ana Roman 0 comentarii
Mini „pizza” din felii de dovlecei, în cuptorul cu microunde, o idee diferită de mic dejun gata în 10 minute. Merg foarte bine și la air fryer sau cuptor 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Cea mai „sfântă” livrare de mâncare: Papa Leon a primit o pizza produsă în Chicago chiar în Piața Sfântul Petru din Vatican 2 august Grigoriev Alexandru 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pizza cu blat din broccoli/ Nu conține gluten și este ideală pentru cei care țin dietă și vor să se bucure de o felie de pizza/ Perfectă și pentru a păcăli copiii să mănânce mai multe legume 3 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Treevi Pizza Al Taglio se extinde la nivel național cu o locație în Timișoara/ Vezi în ce orașe s-a mai extins franciza 25 iunie Economedia 0 comentarii
ABC în bucătărie. Pastele se clătesc sau nu în apă rece după ce au fiert? Când da și când nu? 22 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele aduc fericirea, indică un studiu al Universității Cattolica Sacro Cuore de la Roma, care a analizat efectele neuropsihologice ale mâncării tradiționale a italienilor. Inclusiv pentru că se mănâncă în grup și stimulează socializarea 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Paste pe băț folosind bețișoare pentru frigărui, gratinate în cuptor cu sos de roșii și mozzarella. Ideale ca aperitiv sau prim fel la o masă organizată în grădină. Merge și ca alternativă rapidă la pizza 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie: 3 tipuri de aluat pentru pizza cu care te-ai întâlnit în diverse pizzerii și ar fi bine să știi mai multe despre fiecare 26 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO. Rețetele Juanitei | Aluat de pizza făcut în casă / Rețeta fără cantități precise pe care o ții minte ușor 9 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum ajunge pizza în farfuria clientului/ Am stat lângă pizzaiolo în timp ce prepara o hawaiană 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii