Pastele de vineri seara. Spaghetti alla disperata – o rețetă care combină într-un sos ingrediente de mai multe feluri, pe care le avem de regulă prin frigider sau cămară. Rapide, savuroase și de post 21 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti alla poverella, o rețetă care te face să uiți de carbonara. Ultrarapidă, cu mai puține calorii și mai economică 14 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5271 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu bacon, mazăre și smântână. Aproape ca o carbonara dar nu chiar, cu smântână în loc de ouă 7 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4014 vizualizări
O idee de cină care umple casa de arome apetisante, și pregătești de fapt mai multe mese. Paste alla genovese, cu sos de carne fără roșii, rețetă tradițională napoletană plină de legende. Carnea merge apoi și în sandvișuri sau salate 1 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6318 vizualizări
Pastele de vineri seara. Toamna e anotimpul ciupercilor și al dovlecilor și ele se pot combina într-un sos rapid și gustos pentru paste 24 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2454 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu unt și usturoi, una dintre cele mai simple și rapide rețete de paste, pe care le poate prepara oricine 17 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Thomasinei Miers / Linguine cu ciuperci și mangold, un prânz delicios și deloc complicat 15 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Pasta alla zingara, o rețetă tradițională din zona Roma-Napoli, cu ardei, măsline și bacon 10 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 7064 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu bacon și cremă de conopidă. O rețetă de toamnă, gustoasă, rapidă și echilibrată – foto pas cu pas 3 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1927 vizualizări
Pastele de vineri seara. Penne alla vodka, o rețetă la modă în anii ’80 dar care revine, în versiune mai ușoară. Se folosește un strop de vodka în sos, în loc de vin, pentru a frăgezi cuburile de bacon și a lega aromele sosului 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune pizzerii din Italia se află în provinciile Caserta şi Verona 22 septembrie Laura Soare 0 comentarii
FOTO | Calzone clasic, vărul apropiat al pizzei/ Cum îl pregătești și care e povestea din spatele acestui preparat/ Rețetă de calzone cu șuncă, guanciale, mozzarella și ceapă și porumb 21 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 6196 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu sos de ardei și măsline negre, o rețetă rapidă de sezon care merge și cu paste scurte, gata într-un sfert de oră 19 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5276 vizualizări
VIDEO | Khachapuri, „pizza” georgiană tradițională/ Un aluat în formă de bărcuță cu umplutură gratinată din brînză și ou moale 15 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 7642 vizualizări
Pastele de vineri seara. ’O sicchio d’a munnezza sau paste „găleata de gunoi”. O rețetă de spaghetti cu sos rapid în spirit antirisipă: roșii, măsline, fructe oleaginoase, ierburi aromatice 12 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6923 vizualizări
Konjac-ul, alternativa la paste, fără calorii și plin de nutrienți/ Conține fibre solubile pentru că este obținut din tuberculul unei plante asiatice/ Rețetă de paste konjac cu legume sotate 8 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 13154 vizualizări
Pita, pizza, pida. Sau peinirly, kiymalı, ıspanaklı, pastrmajlija sau khachapuri? Bărcuțele de aluat cu umplutură cu o istorie milenară, care din cuptoarele de pământ ale Anatoliei au cucerit Balcanii, ajungând până în America 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu fileuri de anșoa în unt și pesmet crocant în loc de parmezan. Rețetă rapidă și plină de gust, care ține vara pe loc 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6030 vizualizări
Știai că poți adăuga fasole obișnuită peste paste?/ Nutriționiștii recomandă această sursă de proteine vegetale pentru că este ieftină, delicioasă și sănătoasă 4 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pastele de vineri seară. Penne cu sos de vinete, roșii și ardei iute. Rețetă rapidă vegană, cu miez de nucă prăjit în loc de brânzeturi, ca topping 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii 6513 vizualizări
Piept de pui alla pizzaiola, un comfort food care înglobează perfect în el aromele verii și savoarea brânzei mozzarella 27 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta tradițională de tăiței cu varză / Un preparat rapid, sățios și plin de savoare, perfect pentru orice masă / Rețeta poate fi preparată de post, folosind paste fără ou 24 august Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. O salată niçoise peste care adăugăm fusilli sau penne fierte și răcite. Idee savuroasă de cină rece, de vară, gata în jumătate de oră 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5645 vizualizări
Pastele de vineri seara. Lasagna rece cu ingredientele clasice din bucătăria mediteraneană: roșii, brânzeturi și pesto de busuioc. Rețetă rapidă vegetariană, merge și la pachet 15 august Mihaela Găneț 0 comentarii 7722 vizualizări
Trucul italian care îți face pastele de zece ori mai gustoase / Secretul e un detaliu la modul de preparare, o tehnică simplă care schimbă complet pastele 14 august Ana Roman 0 comentarii 25238 vizualizări
Un restaurant din Italia, criticat după ce a solicitat un cost suplimentar pentru o pizza fără roşii / Și pentru versiunea „fără lactoză” s-a cerut un preț suplimentar 11 august Ana Roman 0 comentarii
Mini „pizza” din felii de dovlecei, în cuptorul cu microunde, o idee diferită de mic dejun gata în 10 minute. Merg foarte bine și la air fryer sau cuptor 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Farfalle cu fructe de mare și mazăre congelate și roșii cherry de sezon. O rețetă cu care te poți simți la mare chiar dacă ai rămas acasă 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii 1930 vizualizări
VIDEO | Cea mai „sfântă” livrare de mâncare: Papa Leon a primit o pizza produsă în Chicago chiar în Piața Sfântul Petru din Vatican 2 august Grigoriev Alexandru 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Salată grecească de gnocchi, o alternativă la rețeta similară italiană / Două variante contemporane vegane, cu lămâie sau avocado 1 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5604 vizualizări
Pastele de vineri seara: Spaghetti cu dovlecel și lămâie / O rețetă simplă și aromată, gata în 20 de minute 25 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1272 vizualizări
Pastele de vineri seara. Salată de paste reci cu dovlecei cruzi marinați, file de macrou din conservă și, opțional, boabe de fasole, cu lămâie din belșug și ierburi aromatice 18 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 7658 vizualizări
Pastele de vineri seara. Salată de paste în stilul unei salate grecești, cu feta, roșii, castraveți, ardei, ceapă și măsline 11 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 21939 vizualizări
5 idei de salate cu cușcuș perfecte pentru vară / Cușcușul este o alternativă excelentă la orez sau paste și se gătește super-rapid 8 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 26175 vizualizări
Pastele de vineri seara. Rețeta clasică de paste all’arrabbiata. Rapide și picante exact cât să meargă după ele o bere rece 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 4594 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pizza cu blat din broccoli/ Nu conține gluten și este ideală pentru cei care țin dietă și vor să se bucure de o felie de pizza/ Perfectă și pentru a păcăli copiii să mănânce mai multe legume 3 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți face acasă pesto cu busuioc. Rețeta de bază și 3 moduri de a-l folosi în rețete: De la paste la sandwich-uri 1 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6307 vizualizări
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu trei feluri de roșii. Se pot servi calde sau reci, cu mozzarella sau parmezan și frunze de busuioc 27 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Treevi Pizza Al Taglio se extinde la nivel național cu o locație în Timișoara/ Vezi în ce orașe s-a mai extins franciza 25 iunie Economedia 0 comentarii
ABC în bucătărie. Pastele se clătesc sau nu în apă rece după ce au fiert? Când da și când nu? 22 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2747 vizualizări
Pastele aduc fericirea, indică un studiu al Universității Cattolica Sacro Cuore de la Roma, care a analizat efectele neuropsihologice ale mâncării tradiționale a italienilor. Inclusiv pentru că se mănâncă în grup și stimulează socializarea 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu cremă de avocado cu lămâie și bucățele de surimi – ideale pentru vară 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2224 vizualizări
Paste pe băț folosind bețișoare pentru frigărui, gratinate în cuptor cu sos de roșii și mozzarella. Ideale ca aperitiv sau prim fel la o masă organizată în grădină. Merge și ca alternativă rapidă la pizza 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1840 vizualizări
Pastele de vineri seara. Tagliatelle cu creveți și roșii uscate. Un concentrat de gust și savoare rapid de preparat și care nu costă deloc o avere 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Penne cu pui și roșii cherry, gata în zece minute. Cu sau fără pesto de busuioc 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1149 vizualizări
Pide cu carne tocată, „pizza” turcească ce merită încercată acasă / Se pot servi simple sau cu iaurt grecesc alături 21 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii 2304 vizualizări
ABC în bucătărie: 3 tipuri de aluat pentru pizza cu care te-ai întâlnit în diverse pizzerii și ar fi bine să știi mai multe despre fiecare 26 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 5996 vizualizări
VIDEO. Rețetele Juanitei | Aluat de pizza făcut în casă / Rețeta fără cantități precise pe care o ții minte ușor 9 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 14806 vizualizări
Cum ajunge pizza în farfuria clientului/ Am stat lângă pizzaiolo în timp ce prepara o hawaiană 26 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii