Pastele de vineri seara. Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai rapidă și răcoritoare rețetă de paste 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un alt power play gastro al verilor italiene. Salată de orz cu piept de curcan, legume și măsline. Răcoritoare, ușoară, plină de gust 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Vara e preferabilă cafeaua rece. Cum prepari rapid un frappuccino acasă sau în bucătăria de la birou? 11 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 5784 vizualizări
Ai mic dejun inclus în prețul hotelului. Care e diferența între micul dejun continental și cel englezesc 11 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
E gelatină dar nu e piftie și e de vară și e vegetală și ușoară. Gel de roșii, un aperitiv rece, rafinat, pentru mese mai speciale 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic 11 iulie, semifinale. Olanda vs. Anglia. Stroopwafel vs. Shepard pie 10 iulie Ioana Costescu Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Omletă cu paste ca la Napoli. Alături de o salată, o masă completă, echilibrată, economică, rapidă 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Caponata siciliană, un fel de zacuscă dar dulce acrișoară și cu măsline. Cum se prepară și cum se consumă 9 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Îți e și cald dar ai bea și o cafea și parcă ai vrea și ceva care să-și potolească foamea până seara? Cremă de cafea rece. Cum se face fără să avem aparat special 9 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic 9 iulie, semifinale: Spania vs. Franța sau Tortilla de patatas vs. Omelette 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Produse pe bază de insecte vândute în Romania / Ce preț au și ce ,,delicatese” poți prepara cu făina de greieri 9 iulie Lavinia Liscan 0 comentarii
Chefi spanioli și restaurantele lor. Nandu Jubany și bucătăria catalană tradițională 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Shakshuka. Micul dejun popular în Nordul Africii și Orientul Mijlociu 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Koshu, o frumusețe din patria Soarelui Răsare. Istoria strugurelui din care se face cel mai faimos vin japonez 8 iulie Redacția 0 comentarii
Frappé sau friptură, într-o zi de vară? Iată cum se face un frappé rapid de banane. Poate fi și pe post de cină 8 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pui cu cireșe servit cu orez simplu, rapid și cu efect garantat. O rețetă dulce acrișoară pentru vara fierbinte 8 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Osaka, orașul în care vizitatorii sunt încurajați să mănânce „până ajung la ruină” / Orașul va găzdui Expo 2025, unde va participa și România 8 iulie Ioan Radu 0 comentarii
Istoria restaurantului Modern, bunicul unui club popular de astăzi. Constantin Brâncuși: „Bucătarul s-a căznit. Dar numai cazna nu ajunge” 7 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai neobișnuite arome de înghețată din lume: usturoi, creveți sau hrișcă 7 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Tapas. Ensaladilla rusa, salata rusească pe model spaniol 7 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Moș Pascali, un cârciumar de la 1900 de la care avem de învățat. În localul lui puteau fi văzuți Caragiale sau Sadoveanu 6 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce sos merge întotdeauna peste orice și oricând? Pesto de busuioc. Cea mai rapidă rețetă de pesto alla ligure și cum îl poți folosi 6 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fiul lui Ion Creangă a fost căpitan, cofetar și bucătar. A concesionat chiar și Cazinoul din Constanța 6 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele bunicii: Rață/gâscă pe varză dulce, călită-n borș, de se lingea bunicul pe buze 6 iulie Mira Gomboș 3 comentarii
Euro 2024 gastronomic, sferturi de finală 5 iulie: Portugalia vs. Franța. Orez portughez cu rață vs piept de rață franțuzesc 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Istoria de 40 de ani a pizzei în Sibiu: Bologneza cu salam, Capriciosa cu brânză telemea și Italiana cu sardele / Pizza Cindrel, produsul înregistrat la OSIM 5 iulie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Gazpacho, supa rece de roșii a spaniolilor. Prepar-o în weekend pentru întreaga familie 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, sferturi de finală 5 iulie: Spania vs. Germania. Churros vs. Pretzel 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre vinurile spaniole. Scurt ghid ca să alegi exact ceea ce ai nevoie 5 iulie Redacția 1 comentarii
Pastele de vineri seară. Farfalle cu cremă de urdă și ardei. Gata în maxim jumătate de oră, bune și reci 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Și totuși, care e cel mai sănătos și la îndemână îndulcitor natural? Trei idei simple de desert cu pastă de curmale 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Zahăricalele de la Târgul Moșilor – Oborul de azi / Iată cu ce-și potoleau setea vizitatorii după ce consumau vată pe băț, mizilic sau gogoși de la Gogoșeria Fetelor 4 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ceviche, tartar, carpaccio. Care sunt diferențele dintre ele. Cum se prepară 4 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cu ce asortăm vara o friptură ușoară, peștele sau legumele? 3 sosuri italiene rapide care se consumă reci 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Scrob de ouă cu suc de roșii, cu pâine și salată verde 3 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum usucă italienii la soare roșiile pentru iarnă. Dau un plus de gust la orice preparat și sunt un concentrat de sănătate 3 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai rapidă pâine plată. Piadina romagnola, nu trebuie dospită, se face rapid și ușor. Pliată, umplută, rulată, tăiată bucățele sau întreagă precum turtele bunicii 2 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 2 iulie: România vs. Olanda în optimi. Duelul clătitelor 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 7 iulie: Optimi de finală – Portugalia vs. Slovenia. Pastéis de Nata vs. Potica 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Optimi de finală. Franța vs Belgia. Coq au vin vs Waterzooi 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Ardei umpluți? Da, dar nu cu carne: ardei umpluți cu ton, fasole, paste. O combinație inedită de umplutură pentru ardei care se mănâncă reci 1 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce mănâncă geniile? Dieta mediteraneană a lui Michelangelo. Lista de cumpărături cu care artistul Renașterii își trimitea servitorul la piață 30 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sos barbecue rapid făcut în casă. Gata în jumătate de oră, se conservă multe zile la frigider 30 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 30 iunie. Optimi de finală. Spania vs. Georgia. Bocadillo de calamares vs. Khinkale 30 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă din făină de năut: o rețetă pentru lunga vară fierbinte, de mâncat acasă, la plajă, pe munte, la meci 29 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Freixenet, marca de cava care a ajuns din pivnițele din Catalonia în magazinele din întreaga lume. Istoria unui brand, a unei familii și a unui succes mondial 29 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Bucătăria lui Don Quijote. Ce se mânca în La Mancha (Spania) pe vremea când Miguel Cervantes a scris această poveste clasică 28 iunie Redacția 0 comentarii