Cum faci tarator, supa rece simbol a gastronomiei estivale bulgărești 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Povestea sarmalelor suedeze: Au o zi națională și sunt deseori servite cu piure și dulceață de fructe de pădure 10 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în proteine pe care să le mănânci la micul dejun, potrivit dieteticienilor 9 iunie Redacția 1 comentarii
Care este diferența dintre vegan și vegetarian? / Variațiile, precum dietele lacto-ovo-vegetariană sau flexitariană, explicate 9 iunie Redacția 0 comentarii
Cum se face ciorba sârbească de pește, după rețeta fostului bucătar al lui Tito 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Un neurolog și un neurochirurg recomandă consumul de afine pentru sănătatea creierului / Ce alte opțiuni aveți dacă nu vă plac sau nu aveți acces la aceste fructe de pădure 9 iunie Redacția 0 comentarii
Un fost prim-ministru al României a scris o carte de bucate / În urmă cu aproape 200 de ani, Kogălniceanu spera că „are să facă o revoluție strașnică în toată Moldova întru chipul de a face frigănele și găluști” 9 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Pâinea crocantă nordică de tip Wasa a câștigat popularitate în comunitățile de diete și wellness / Cum o alegi pe cea mai sănătoasă 9 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, recomandă 5 meniuri pentru zilele toride de vară 9 iunie Tania Fântână 3 comentarii
Rețetele Juanitei: Idei pentru o cină rapidă din câteva ingrediente. Tartar de somon 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânza PRIMĂVARA, o brânză artizanală din Spania. Este unul dintre cele mai bune produse de acest fel din lume, costă 17 euro, conține trei tipuri de lapte și este acoperită cu petale de trandafiri 8 iunie Redacția 0 comentarii
Dulcis in fondo, dar moderat. Cum limităm zahărul când facem un desert și cu ce îl putem înlocui 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dieta occidentală, legată de bolile cronice prin perturbarea microbiotei intestinale / Dieta este bazată pe cantități mari de grăsimi saturate, zaharuri sau cereale rafinate 8 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Ce mânca Dogele de la Veneția la sărbători. Orez cu mazăre sau risi e bisi, o rețetă rapidă, simplă și gustoasă din ce avem deja prin frigider și cămară 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sfatul unui cercetător care a studiat longevitatea timp de două decenii, pentru tineri: Femeia în vârstă de 20 de ani ar putea trăi cu 10 ani în plus dacă ar avea o dietă bazată pe alimente integrale și plante / Bărbații, cu 13 ani în plus 8 iunie Ioan Radu 5 comentarii
De ce nu se consumă ouăle de curcă, deși sunt absolut comestibile / Gustul este foarte asemănător cu cel al ouălor de găină 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cât de sănătos este să consumi avocado / Efectele neașteptate pe care le are asupra organismului 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Consiliul Municipal din Belfast respinge propunerea de a opta exclusiv pentru meniuri vegane și promovează libertatea de a alege / Campania pro-veganism a avut însă succes în alte consilii 7 iunie Dumitru George Mănescu 0 comentarii
Model de business cu produse gourmet: Carnea de gâscă precum carnea de porc / Prosciutto, salam, mortadella, aspic, hamburger de gâscă 7 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Migdalele, una dintre cele mai bune gustări pentru cei care doresc să slăbească / Cantitatea maximă zilnică recomandată / Dacă nu vă plac migdalele, vă recomandăm alte trei opțiuni 7 iunie Redacția 0 comentarii
Patru aditivi nesănătoși, găsiți în produsele ambalate/Unul dintre ei a fost asociat cu ADHD la copii 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Două aplicații excelente, pentru iOS și Android, care te ajută să te hidratezi suficient și sănătos în fiecare zi / Românii sunt deshidratați, mai ales în sezonul rece / O bună băutură izotonică de preparat acasă 7 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Proteina „zgomotoasă”: De ce nu trebuie consumată carnea roșie înainte de a face sex 7 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Cum să păstrăm fructele și legumele proaspete pentru mai multe zile/Trucuri de la specialiști pentru a evita risipa alimentară 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paste cu scoici, preparatul mediteranean care va face musafirii să te considere un chef 6 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
Dieta mediteraneană scade riscul de moarte prematură/Noi studii arată același rezultat 6 iunie Angela Sabău 1 comentarii
Iunie este luna în care ajung la maturitate primele caise. Care este diferența între caisele bio și cele obișnuite și de ce ar trebui să le preferi pe cele bio 6 iunie Redacția 0 comentarii
Reteță superușoară. Frico veneto, un preparat rapid din cartofi și brânză pe care îl putem asorta cu orice salată 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cinci alimente de sezon pe care le recomandă nutriționiștii / Unul, brânza de vacă, este surprinzător 6 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, despre combinațiile de proteine de origine animală la o singură masă: Am ajuns să mâncăm pe parcursul unei zile cam toată piramida alimentară 6 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Consumul controversatului cartof ar putea fi legat de o viață mai lungă, potrivit unui nou studiu / Trebuie, însă, să fie gătit într-un anumit mod 6 iunie Redacția 1 comentarii
Diferența între prețul la producător și cel al comercianților a crescut cu 300% în Spania. Ce fac consumatorii ca să-și reducă cheltuielile zilnice 6 iunie Redacția 0 comentarii
Studiu amplu în Italia: Trei linguri de ulei de măsline pe zi scad cu un sfert riscul de deces din cauze tumorale și cardiovasculare 6 iunie Mihaela Găneț 4 comentarii
Ce este Marghilomanul, specialitatea românească pe bază de cafea preferată de elitele interbelice și unde o mai putem savura astăzi / Povestea băuturii, spusă de frații Cetățeanu, pasionați de istorie și gusturi și „cafegii de mici” 6 iunie Cosmin Dragomir 5 comentarii
Friptura de Turda și cea de Zalău: Ce sunt, cum se gătesc și ce le diferențiază / Mircea Groza, culegător de rețete vechi, detaliază cum a evoluat friptura în Ardeal, în ultimul secol 6 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
Ice tea fără conservanți făcut în casă în 10 minute. Băutura sănătoasă cu care să înfrunți canicula 5 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Trei tipuri de alimente pe care un cardiolog nu le va consuma niciodată / Sunt extrem de dăunătoare pentru inimă 5 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Lămâile, cinci beneficii pentru sănătate / Pot reduce riscul bolilor de inimă sau preveni apariția pietrelor la rinichi 5 iunie Angela Sabău 1 comentarii
Adăugarea de omega-3 în dietă poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit și la reducerea agresivității 5 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Chiar te pot ajuta alimentele să dai burta jos? / Sfaturi pentru burta de balonare, burta de bere și burtica de după naștere 4 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Aditivi alimentari care cresc riscul de diabet de tip 2 / Sunt des utilizați la prăjituri sau înghețată 4 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Zece alimente bogate în carbohidrați care sunt incredibil de sănătoase și pe care nu ar trebui să le evităm 4 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețete italiene. Cele mai simple și rapide paste, soluția salvatoare când bate vântul prin frigider – spaghetti aglio olio peperoncino, în mai multe versiuni 4 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prima cursă Baku-București a aterizat la Otopeni pe 3 iunie / Printre atracțiile turistice ale Azerbaidjanului se numără vinurile și mâncarea / Azerii au 381 de rețete de sarmale și legume umplute 4 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Mâncatul la această oră este asociat cu o creștere semnificativă în greutate, sugerează un nou studiu 4 iunie Redacția 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Pot slăbi doar mergând la sală, chiar dacă mănânc la fel de mult și prost? 3 iunie Tania Fântână 1 comentarii
7 beneficii pentru sănătate ale consumului de castraveți / Printre altele, ajută la pierderea în greutate 3 iunie Ioan Radu 0 comentarii