Tortillas din fulgi de ovăz, cu humus de năut și dovleac. Mic dejun de început de toamnă 11 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce duci colegilor la birou să guste? Banana bread cu cocos poate fi o idee. Fără zahăr, fără gluten și fără lactoză 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri vegetale. Fenicul soté cu măsline și usturoi. Merge cu pui, pește, cartofi sau salată verde 7 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un medic din Marea Britanie dezvăluie ce mănâncă la prânz pentru a se menține sănătos / Salata care te ajută să reduci „gustările nesănătoase”. Conține ceapă roșie, castraveți, roșii și năut 7 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Clătite din făină de năut. Umplute cu ciuperci și apoi gratinate la cuptor. Rețetă ușoară, dar apetisantă / Bune de luat la pachet sau de savurat în weekend 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Campanie Slow Food: 7 acțiuni cotidiene legate de alimentație care pot ajuta clima. Pentru un kilogram de carne produs în sistem intensiv se consumă în total peste 15.000 l apă 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fulgi de ovăz cu lapte și pulpă de dovleac, totul îndulcit cu banană coaptă. Mic dejun rapid și echilibrat 4 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare. Ardei umpluți cu cartofi, brânzeturi și ierburi aromatice. Combinație vegetariană bună și la pachet 1 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Prima fabrică de brânză din nuci caju din România funcționează la Timișoara. A devenit și cel mai mare producător de iaurt vegan. Au realizat 700.000 de produse în 2023 1 octombrie Ștefan Both 2 comentarii
Ovăz decorticat, merge și dimineața dar cel mai bine la prânz și cină. Cum se prepară și cu ce îl putem combina pentru o masă completă 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Combinația nr. 1 pentru micul dejun care ajută sănătatea cerebrala. Nu trebuie să prepari nimic, doar să le amesteci 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Cartofi cu ardei și măsline într-o singură tigaie. Pe post de garnitură sau de mâncare de post 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum faci năut crocant rapid, în tigaie, cu condimente după preferințe. Cea mai simplă și de succes idee pentru orice masă a zilei 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri vegetale: Trei rețete rapide cu varză de Bruxelles sotată. O variantă cu bacon și două variante de post 24 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
O echipă de cercetători din Spania a dezvoltat o nouă varietate de salată care are de 30 de ori mai multă vitamina A decât variantele obișnuite 23 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cele mai proteice clătite pentru masa de dimineață. Asigură circa jumătate din necesarul zilnic 23 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
O rețetă simplă de lapte de soia pe care îl putem face singuri acasă în doar câteva minute 22 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de mic dejun sănătos: Clătite de dovleac, fără zahăr adăugat. Bune și în combinații sărate, și dulci 22 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Trei versiuni simple de burger vegetal la care se poate adăuga și un mic procent de carne. Cum se poate prepara cel mai ușor o compoziție acasă din alimente simple și la îndemână 21 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tartă din făină de castane, rețetă tradițională italiană. Dulce în mod natural, fără zahăr adăugat, fără gluten, fără lactoză, complet vegetală. Perfectă la cafeaua de dimineață 21 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Paste cu (mai) nimic atunci când bate vântul prin frigider. Ce soluții rapide avem la dispoziție 20 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. La ciambotta – o mâncare italiană din toate legumele începutului de toamnă, gata în jumătate de oră 18 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
De ce dispar castraveții din Islanda? Un tânăr din Canada a declanșat cucumbermania pe rețelele de socializare/10 milioane de vizualizări pentru o salată 17 septembrie Filip Constantin 0 comentarii
Comfort food. Caserolă cu cartofi și dovlecei în tigaie, fără cuptor. Straturi de legume alternate cu brânzeturi ușoare 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve. Cum fac italienii sos de roșii la borcan pentru iarnă. Cam câte borcane face o familie medie 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nutriționiștii recomandă legumele de sezon. Dar care sunt cruditățile specifice toamnei? Topul celor mai nutritive fructe și legume pe care să le consumi din septembrie până în noiembrie 13 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceapă tocată în saramură. Poate fi un aperitiv sau poate însoți un fel principal. Cum se face și cât se poate conserva 11 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Dor de Grecia? Fusilli cu vinete sotate, feta și usturoi – o rețetă și mai multe posibilități 6 septembrie Redacția 0 comentarii
Dimineața mănânci de regulă fulgi de ovăz cu iaurt? Iată cum poți face și lapte de ovăz și cu îl ce poți combina 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare. Cum poți combina rapid și ușor legumele verii cu ouăle, într-un preparat într-o singură tigaie 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Medici de mai multe specializări: Care este cel mai sănătos mic dejun? Ce alimente spun specialiștii că trebuie evitate dimineața 3 septembrie Mihaela Găneț 1 comentarii
Pastele de vineri seara. Penne cu pui, broccoli și smântână. Cu mai multe variante de adaosuri aromatice 30 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri vegetale: Vinete în tigaia grill. Pot fi servite cu carne, pește, brânzeturi, omletă, salată, sos de roșii sau alt dressing, cu humus, în sandviș 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de mic dejun sănătos. Două versiuni de clătite din făină de năut. Fără gluten, sunt bune și în combinații sărate, la prânz, la cină sau ca gustare 29 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum gătești corect fiecare tip de orez: câtă apă și cât timp necesită fiecare. Pe aragaz, în rice cooker și la microunde 28 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum să reduci cantitatea de sare din dietă? Folosind sare aromatizată făcută în casă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Laptele de migdale cumpărat conține de regulă mult zahăr. Iată cum îl poți face singur acasă 25 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete super ușoare pentru weekend. Chiftele de quinoa în trei variante: cu carne de pui, cu năut sau cu cartofi. Bune de luat și la pachet 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
De ce să începi fiecare zi cu ovăz. Este alimentul ideal pentru micul dejun. Trei idei rapide de combinații cu fulgi de ovăz 24 august Mihaela Găneț 2 comentarii
„Ceaiuri românești”: Ceaiul care ne scapă de bolile hepato-biliare şi de diabet/Păpădia ajută chiar și la slăbit 23 august Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pui și lamaie. Piccata de pui. Mai multe rețete în una 23 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Te-ai întors din vacanță și nu îndrăznești încă să aprinzi aragazul? Iată trei idei de meniuri fără să gătești nimic 22 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Ouă în Purgatoriu sau gustul simplu și bun al unei zile de vară. Un preparat rapid, sănătos și pe placul tuturor 21 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețeta franceză clasică de ratatouille, varianta la cuptor. Preparat în tigaie, seamănă cu ghiveciul balcanic 20 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete superușoare post weekend. Frittata de ouă cu dovlecei și ceapă. Meniu ideal vara, alături de o felie de pâine integrală cu maia și o salată de legume 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun proteic din trei alimente de bază recomandate de nutriționiști. Clătite americane din 3 ingrediente, fără zahăr și fără făină 19 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Rece, de vară fierbinte: salată de pui cu cartofi, ouă și castraveți murați. Există multe salate cu cartofi dincolo de salata orientală 18 august Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee a lui Yotam Ottolenghi cu cele mai cărnoase și mai dulci roșii din lume. Varietatea Buffalo Steak poate ajunge și la 1 kg 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Soté de dovlecei în trei variante aromatice. Foarte rapide și potrivite cu carne, pește, omletă, brânzeturi 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii