Cu ce ne mai răcorim vara. Sorbetto de lămâie, efect de fresh, cu puține calorii. Cum îl putem prepara acasă fără aparat 16 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume. Rețetă rapidă de dovlecei în stil napoletan: dovlecei alla scapece/ cu oțet, usturoi și mentă 16 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cu ce se răcoresc vara sicilienii înainte de culcare: Piersici în vin alb – desert și băutură aromate, în același pahar 15 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Chiftele? Dar nu din carne. Rețeta de falafel, chiftele de năut orientale. De asortat cu humus de vinete. 15 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de ardei copți cu roșii și usturoi. Un deliciu al zilelor de vară 15 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
De ziua Franței, o poveste adevărată despre perseverență: Potage Parmentier, supa de cartofi care a introdus celebrii tuberculi în alimentația europenilor 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
În câteva ore începe finala Campionatului Mondial. Ce ronțăim în fața televizorului. Mâncarea potrivită pentru meci și două rețete simple 14 iulie Ioana Costescu 2 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Ultima rundă – finala. Spania vs. Anglia. Războiul deserturilor 14 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Desert lejer de duminică, răcoritor și hidratant. Mousse de pepene verde 14 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
14 iulie, Ziua Națională a Franței/Vă prezentăm istoria și rețeta celei mai cunoscute prăjituri franțuzești: Madlene. Rețeta ușoară și simplă ce necesită doar câteva ingrediente de bază 14 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cum se prepară vinetele în zona lor de origine. Humus de vinete sau babaganoush, alternativa orientală la salata noastră cu ceapă 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânzul de duminică. Fel unic rece de vară fierbinte: Salată grecească cu paste italiene și năut oriental. Mediterraneo fusion 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Stoganoff de piept de curcan – tocănița cu sos de muștar și smântână 13 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 2 deserturi de oferit celor mici pentru zile toride 13 iulie Tania Fântână 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 13 iulie Ioana Costescu 2 comentarii
Rețetele Juanitei. Tartine cu pate de ficat de casă. Fără E-uri, fără conservanți, doar ”fainoșag” 13 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Băutură răcoritoare pe care o putem prepara foarte rapid în casă. Mai mult decât o limonadă. Naturală, revitalizantă, plină de vitamine și săruri minerale 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu lămâie, usturoi și parmezan. Cea mai rapidă și răcoritoare rețetă de paste 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un alt power play gastro al verilor italiene. Salată de orz cu piept de curcan, legume și măsline. Răcoritoare, ușoară, plină de gust 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești azi? Aplicația gratuită care îți face meniul, lista de cumpărături și îți oferă inclusiv idei pentru plating 12 iulie Andreea Drăghici 0 comentarii
Înghețată de casă / O modalitate perfectă de a te răcori vara, într-un mod sănătos 11 iulie Andreea Drăghici 0 comentarii
Ce este braga, băutura cu gust dulce-acrișor/Se prepară ușor, din doar câteva ingrediente 11 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Sos de unt cu lămâie pentru pește/Rețeta cu care nu dai greș/Trucurile bucătarilor pentru a obține un sos delicios 11 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Shaorma dietetică sau ”cu de toate”? Oricum ar fi, e preparată în casă 11 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Vara e preferabilă cafeaua rece. Cum prepari rapid un frappuccino acasă sau în bucătăria de la birou? 11 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
3 metode de conservare a tomatelor pentru iarnă încercate și recomandate de un producător de legume bio 11 iulie Cosmin Dragomir 0 comentarii
E gelatină dar nu e piftie și e de vară și e vegetală și ușoară. Gel de roșii, un aperitiv rece, rafinat, pentru mese mai speciale 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic 11 iulie, semifinale. Olanda vs. Anglia. Stroopwafel vs. Shepard pie 10 iulie Ioana Costescu Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum ai putea învinge constipația cronică? Simplu! Fistic, kefir și somon sunt doar câteva dintre alimentele benefice 10 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Moda utilizării florilor în gastronomia de top. Ce flori sunt comestibile 10 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Omletă cu paste ca la Napoli. Alături de o salată, o masă completă, echilibrată, economică, rapidă 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Retetele Juanitei. Batonul de ciocolată de casă, desertul simplu de pe vremuri 10 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Îți e și cald dar ai bea și o cafea și parcă ai vrea și ceva care să-și potolească foamea până seara? Cremă de cafea rece. Cum se face fără să avem aparat special 9 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată thailandeză de miel/E gata în 20 de minute și e superdelicioasă 9 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic 9 iulie, semifinale: Spania vs. Franța sau Tortilla de patatas vs. Omelette 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Shakshuka. Micul dejun popular în Nordul Africii și Orientul Mijlociu 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Frappé sau friptură, într-o zi de vară? Iată cum se face un frappé rapid de banane. Poate fi și pe post de cină 8 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de năut și alte minunății. Preparatul superproteic cu gust mediteranean 8 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să gătești porumbul în 7 feluri. De ce nu trebuie să-l cumperi de pe plajă 8 iulie Redacția 1 comentarii
Pui cu cireșe servit cu orez simplu, rapid și cu efect garantat. O rețetă dulce acrișoară pentru vara fierbinte 8 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sunt greu de făcut gemurile de casă? Cum obținem produse fără conservanți și E-uri 8 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Zero waste. Ce faci cu surplusul de fructe proaspete, care se alterează ușor din cauza căldurii? Rețetă rapidă de gem de vară 7 iulie Ioana Câmpean 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Tapas. Ensaladilla rusa, salata rusească pe model spaniol 7 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Roșii umplute cu quinoa, ton și altele. Ingredientele unei salate reinterpretate 6 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să prepari un rose sangria spritzer, pentru o zi de vară/Este o băutură ușoară și răcoroasă 6 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 6 iulie Redacția 0 comentarii
Ce sos merge întotdeauna peste orice și oricând? Pesto de busuioc. Cea mai rapidă rețetă de pesto alla ligure și cum îl poți folosi 6 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii