Adam Levine promovează ardeii grași: Cred că sunt „cel mai bun lucru” pe care îl poți mânca în fiecare zi / Ce spune un dietetician? 20 mai Ioan Radu 1 comentarii
Care este cel mai sănătos măr? Cinci soiuri care ies în evidență, potrivit studiilor 20 mai Redacția 0 comentarii
Cum să mănânci făinoase fără să te îngrași. Carbohidrații sunt o parte importantă dintr-o dietă sănătoasă 20 mai Redacția 0 comentarii
Un neurolog a spus ce mănâncă aproape zilnic la prânz pentru a preveni apariția bolii Alzheimer 19 mai Redacția 5 comentarii
Cultura de wasabi (hreanul japonez) ar putea fi aclimatizată în Europa / O firmă din Irlanda a făcut în acest scop cercetări în fermele din Japonia 18 mai George Mănescu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Paella Valenciana – rețeta clasică a unui preparat secular 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Consumul de alimente ultraprocesate de către copii îi poate expune la un risc mai mare de probleme de sănătate, arată un studiu 17 mai Redacția 2 comentarii
Începe săptămâna culinară turcească / Care sunt cele 21 de produse înregistrate de Uniunea Europeană 17 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU De ce consumul a 5 sau 6 prune pe zi poate ajuta la conservarea sănătății osoase / Cum le-ar putea ajuta pe femeile afectate de osteoporoză 17 mai Redacția 1 comentarii
Ora de vară are un impact negativ asupra unui mod de viață sănătos, potrivit unui studiu / Crește consumul de gustări procesate și scade numărul vizitelor la sala de sport 17 mai Redacția 0 comentarii
„Cel mai francez bucătar din lume”: Alain Ducasse are 34 de restaurante și 21 de stele Michelin 17 mai Andreea Drăghici 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre iubirea de sine și mama / Nu poți spune că ai respect de sine dacă faci aceste lucruri în ceea ce privește alimentația 17 mai Tania Fântână 0 comentarii
Care este cea mai sănătoasă sămânță pe care o poți mânca? / Dieteticienii împărtășesc alegerea lor nr. 1 17 mai Andreea Drăghici 1 comentarii
Rețete italiene: Pasta alla Norma, paste cu sos de roșii și vinete, ca o capodoperă lirică 16 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Laptele crud este din ce în ce mai popular. Dar este sigur de băut? Pericolele majore din laptele nefiert 16 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Tărâțele de psyllium, ajutor de nădejde pentru cei care au probleme cu constipația sau doresc să slăbească / Cum se utilizează psyllium-ul pentru efecte maxime? 16 mai Tania Fântână 2 comentarii
Kelly Clarkson e sinceră: A slăbit pentru că a făcut schimbări alimentare, pentru că este mai activă, dar și cu ajutorul unor pastile / „Sunt o fată din Texas, așa că îmi place carnea” 16 mai Ioan Radu 0 comentarii
„În țările arabe abia așteptăm carnea de vită din România” – Chef Moha Ghanem, Iordania 16 mai George Mănescu 0 comentarii
Cum poți prepara o salată sănătoasă, potrivit unui dietetician / Salata nu trebuie privită ca un fel secundar de mâncare 16 mai Redacția 0 comentarii
România Atractivă: Bucătăria tradițională, inclusă pe lista celor mai importante obiective turistice românești 16 mai Cosmin Dragomir 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce este nutriția personalizată? / Când înaintezi în vârstă slăbitul nu mai funcționează după aceleași reguli ca la 20 de ani 15 mai Tania Fântână 2 comentarii
STUDIU: Aceste patru tipuri de alimente ar putea reduce riscul de demență 15 mai Redacția 1 comentarii
Câtă kombucha ar trebui să bei în fiecare zi, potrivit unui dietetician / Pentru cine nu este recomandată băutura 14 mai Ioan Radu 0 comentarii
Numărarea caloriilor sau mâncatul cu restricții de timp: Care este cea mai bună metodă pentru controlul greutății? 14 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Vrei să previi hipertensiunea arterială? Te-ar putea ajuta să consumi mai mult iaurt 14 mai Redacția 0 comentarii
O publicație a întrebat 17 medici ce mănâncă la micul dejun și aceasta este alegerea lor nr. 1 – ovăzul mărunțit / Fructele singure nu sunt menționate 14 mai Redacția 9 comentarii
De ce spaghetti alla carbonara și farfalle al pesto și nu invers? Câte feluri de paste există și cu ce se combină fiecare 13 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune și cele mai proaste sosuri de salată pentru cei care doresc să slăbească, potrivit dieteticienilor 13 mai Redacția 0 comentarii
STUDIU: Petrecerea de mai mult timp într-un cadru natural te poate face să mănânci mai sănătos 13 mai Redacția 0 comentarii
5 metode populare de post intermitent – avantaje și dezavantaje / Pentru cine nu este recomandată această metodă 13 mai Redacția 1 comentarii
Este apa tonică, folosită în multe cocktail-uri, o băutură sigură? Ce este chinina, efectele sale secundare și posibilele beneficii 12 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum influențăm echilibrul hormonal al organismului prin ceea ce mâncăm 12 mai Tania Fântână 0 comentarii
Guacachile: O imitație de guacamole cu tradiție, preparat din doar patru ingrediente, fără să includă avocado 12 mai Redacția 0 comentarii
Ce serviți: un „moldovean picant” sau o „mămuca” dulce? / Idei de marketing inspirate antreprenorilor ieșeni de specificul regional 10 mai George Mănescu 0 comentarii
Grepfrutul – un superaliment, sursă excelentă de antioxidanți, potasiu și fibre / Fructul ar putea ajuta la slăbit / De ce trebuie evitat de anumite persoane? 10 mai Redacția 0 comentarii
20 de asocieri de mâncăruri și băuturi recomandate de un bar popular din Australia 10 mai Redacția 0 comentarii
„Poți să trăiești până la 100 de ani?” / Un cercetător prezintă două „suplimente” alimentare pentru longevitate, naturale și ieftine, pe care le găsești în orice supermarket 10 mai Ioan Radu 1 comentarii
Italienii au descoperit cozonacul: „Prăjitura românească nu este nici prăjitură de Crăciun, nici prăjitură cu prune” / Rețetele sunt transmise din generație în generație 9 mai Redacția 1 comentarii
5 alimente care sunt pline de electroliți, potrivit dieteticienilor / Ce sunt electroliții? / Mineralele nu se găsesc doar în băuturile pentru sportivi 9 mai Redacția 1 comentarii
Cazurile de demență sunt în creștere la nivel mondial – evitați acești 12 factori de risc pentru a vă menține creierul sănătos / Alimentația corectă se numără printre factorii de protecție cheie 8 mai Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Mâncăm fructe în loc de mic dejun? / Fructele în loc de cină sunt calea sigură spre îngrășat 8 mai Tania Fântână 5 comentarii
13 sfaturi de fitness și alimentație pentru a vă stimula metabolismul și a slăbi mai repede 8 mai Redacția 2 comentarii
Studiu: Mai mult ulei de măsline în dietă poate ajuta la reducerea riscului de a muri de demență 7 mai Redacția 2 comentarii
10 alimente care sunt bogate în vitamina E și cum îi ajută acestea pe alergători 7 mai Redacția 0 comentarii