Cel mai bun desert, bogat în fibre, recomandat de un gastroenterolog / Probabil ai deja ingredientele în congelator și poți pregăti imediat această alternativă la înghețată 10 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Frittata cu praz și brânză maturată/ O omletă preparată în cuptor și cu un gust puțin afumat 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. „Pasta del conclave”, misterele și rețeta unui dintre felurile de mâncare ce nu lipsesc de la masa cardinalilor izolați de lume când aleg noul Papa 9 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ce poți pregăti rapid cu o pungă de creveți din congelator/ Trei variante de prânz sau cină 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
„Merveilleux”, deliciile franțuzești din bezea și frișcă care treptat cuceresc lumea/ Ca și la ciocolata Dubai, diverși bloggeri culinari încearcă să recreeze rețeta 9 mai Ioana Radu 0 comentarii
Pâinea unsă cu untură de porc nu se consumă doar la noi în Ardeal/ În sudul Spaniei această grăsime amestecată cu diverse condimente reprezintă un mic dejun tradițional 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Tartă quiche cu ceapă și smântână. O idee de cină, bună și la prânz, mai ales la pachet 8 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Linte cu mazăre și legume/ Putem pune și carne sau să ne bucurăm de un preparat vegetarian 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Bagel de casă sau sandwich american, iese perfect când preparăm chiar noi pâinea/ Umplutura o pune fiecare după gust 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cartof alb – cartof roșu/ Pe care să-l folosești în funcție de preparatul pe care îl pregătești și de ce 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cina perfectă dacă vrei să fii în deficit caloric: Salata caldă cu piept de pui, legume coapte și dressing de iaurt 7 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de pui cu ou și jamon adăugat sau supă „picadillo” andaluză/ O variantă la supa clasică de pui și tăieței 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se mai poate găti un ou în tigaie altfel decât cu grăsimi, ideal la micul dejun? 7 mai Redacția 0 comentarii
Supa de quinoa, gata în jumătate de oră / O opțiune ideală pentru o cină ușoară și echilibrată 6 mai Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tocană de cartofi cu falcă de porc bine gătită și sos de buchet de legume, cu cât mai multe cu atât mai bine 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Banana bread – nu are zahăr, dar nici nu îți dai seama/ Se pregătește în câteva minute 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Pui crocant ca la fast-food, dar mult mai sănătos: Crispy la friteuza cu aer cald, gata în 30 de minute 5 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șnițel asturian, un concurent puternic pentru preparatul clasic austriac/ Cachopo, preparat în această regiune din Spania este vedeta oricărui restaurant de aici 5 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Trei rețete simple și gustoase de mic dejun cu tofu – alternative sănătoase pentru dimineți fără grabă 5 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să alegi creveții/ De câte feluri sunt și cum se clasifică în funcție de dimensiuni/ Ce tip de creveți folosești în varii preparate/ Diferența între creveți și langustine 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Crochete de mămăligă cu brânză de burduf și sos de smântână/ Un fel de bulz reinterpretat 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce de weekend. Trufe cu lămâie și cocos, un desert rece și aromat, de vară, fără coacere, pe care poți să-l ții mai multe zile la frigider 4 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Omletă cu dovlecel și cașcaval – mic dejun sărat pentru cei cărora le plac chiftelele de dovlecei 4 mai Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de morcovi copți, ceapă și fasole cu sos de muștar/ Se prepară rapid, poți coace legumele fie în friteuză fie în cuptor 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 5-11 mai 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: brânzoaice cu mărar, pentru momentele când nu îți prea pasă de siluetă 3 mai Mira Gomboș 1 comentarii
VIDEO | Ciocolata Dubai și-a găsit „rivala”. Noua senzație pe TikTok: ciocolata cu vată de zahăr, „Angel Hair Chocolate” / Cum poți să o prepari acasă 3 mai Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Iaurt cu căpșuni, fără zahăr, dar îndulcit cu fructele proaspete, de sezon/ Un mic dejun -sau chiar un desert- sănătos 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Sos tartar făcut în casă / Rețetă simplă și sănătoasă pentru iubitorii de pește / De ce să eviți produsul cumpărat din magazin 2 mai Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Cea mai simplă rețetă de paste la cuptor, ideale și pentru o cină, dar și pentru o masă de duminică rapidă și apetisantă 2 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Supă cremă de țelină, aromată, ușor de preparat, dar consistentă pentru că include și cartofi/ Se poate pregăti și în varianta vegană și va fi la fel de gustoasă 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Prăjitură anti-mahmureală parfumată cu lichior de portocale și migdale / Un desert italian reinterpretat cu stil, mai eficient decât o cafea tare 2 mai Petrescu Camelia 0 comentarii
Porridge scoțian, mic dejun din fulgi de ovăz îmbogățit cu dulceața naturală a fructelor 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Trei rețete cu sparanghel/ Beneficiile acestei legume și de ce urina miroase urât după ce o consumăm 1 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Ai rămas cu carne de miel în congelator după Paște? 1 Mai e momentul perfect să o transformi într-un festin / Frigărui de miel cu ceapă în sos de muștar, rețetă reinterpretată de Sean Brock 1 mai Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Înghețată de piersici, cu doar trei ingrediente / O poți prepara ușor și rapid acasă 1 mai Redacția 0 comentarii
Chaffles – gofre keto cu brânză, delicioase și ușor de făcut/ Pot înlocui pâinea de sandviș sau se servesc împreună cu ingrediente dulci ori sărate 1 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Ce sosuri rapide făcute în casă din ingrediente la îndemână se potrivesc cu carnea pe grătar/ Nu e nevoie neapărat să cumperi sos barbque, ketchup sau maioneză 30 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum reîncălzești mâncarea ca să-i păstrezi gustul și aroma și să fie sigură pentru consum 30 aprilie Otilia Ignat 1 comentarii
Top 9 preparate care ies surprinzător de gustoase la air fryer: mai bune decât la cuptor sau în tigaie 30 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
VIDEO | Cum marinezi și gătești carnea la grătar ca să iasă fragedă/ Micii sunt ușor de făcut dacă respecți câteva reguli/ Secretele unui grătar reușit de 1 Mai 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce legume merg adăugate pe grătar alături de carne și cum? E preferabil să le marinăm sau să le adăugăm în stare naturală? 30 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omleta cu vinete, mozzarella, parmezan și avocado – o combinație inedită, dar un gust de încercat neapărat 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată simplă și delicioasă din morcovi și varză / Este ieftină, se prepară rapid și ușor și poate fi consumată și de diabetici sau persoane aflate la cură de slăbire 29 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
4 rețete de mici moi și suculenți cu sau fără bicarbonat de sodiu / Ce condimente se pun / Greșeli pe care să nu le faci cu pasta de mici 29 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Gustarea delicioasă, dulce și sănătoasă, care îți oferă un plus de energie și îți îmbunătățește starea de spirit/ Ai nevoie doar de două ingrediente, iar zahărul nu este printre ele 29 aprilie Redacția 0 comentarii
3 idei de mic dejun low-carb, perfecte pentru un început de zi sănătos / Pot ajuta la reglarea apetitului și la menținerea nivelului de energie constant între mese 29 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
7 rețete rapide și delicioase pentru picnicul de 1 Mai / Nu trebuie să stai mult timp în bucătărie / Sunt nemaipomenite după mesele îmbelșugate de Paște 28 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Cum prepari cea mai bună friptură la grătar / Presară acest mix de ingrediente pentru o aromă bogată și savuroasă 28 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii