Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 3 – 9 noiembrie 1 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Vinete saganaki – se pot face cu sau fără carne, în funcție de gust/ Gratinate și cu arome de ulei de măsline și roșii coapte aduc în bucătărie mirosurile verii 1 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 5448 vizualizări
VIDEO | Desert sau mic dejun la pahar – cu mere coapte, scorțișoară, iaurt și strat crocant de biscuiți / Un dulce pe care îl prepari rapid din doar câteva ingrediente, iar zahărul nu este printre ele 1 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă de dovleac cu bacon, un prânz delicios și ușor de gătit / Pregătește-o rapid pentru cina de Halloween 31 octombrie Ana Roman 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Plăcinta americană de dovleac, în varianta de „teroare”/ Nu poate lipsi de la masa de Halloween, chiar dacă nu e o sărbătoare românească/ Cei mici se vor distra inclusiv ajutându-vă să o preparați 31 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 2003 vizualizări
Pastele clasice la cuptor / Un gust special cu doar câteva ingrediente simple: ardei copți, pui și brânză 30 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 23847 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Fasole verde cu sos de roșii și usturoi, un preparat foarte simplu, dar în același timp și extrem de versatil/ Poate fi gătit vegan sau cu carne, cu variate condimente 30 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 10917 vizualizări
Quiche cu fasole neagră și brânză Pepper Jack / Un mic dejun bogat în proteine și sățios, dar poate fi servit la orice masă de peste zi 30 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 3102 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum se spală corect ciupercile/ Folosim sau nu apă pentru a curăța aceste produse de sezon 29 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Două rețete de brioșe – clasică și fără zahăr și făină – numai bune pentru gustările de Halloween/ Decorează-le cu cremă de ciocolată și pune-le într-un ambient cât mai „de teroare” 29 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6699 vizualizări
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Spanac cu ouă ochiuri, cea mai simplă și mai sănătoasă mâncare/ Un buchet de nutrienți și puține calorii 29 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Gustări funny pentru Halloween: dovleacul care vomită guacamole și măturile din cașcaval și sticksuri 28 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Orez carbonara, o variantă a celebrului preparat italian cu paste/ Nu punem smântână, ci parmezan și gălbenuș de ou 28 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă cremă de cartof dulce, ardei copt și pui/ O rețetă reconfortantă, ideală pentru sezonul rece/ Dacă înlocuiești supa de pui cu una de legume obții o versiune vegană la fel de gustoasă 27 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 7798 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum să transformi o legumă cu gust neutru în preparate delicioase/ Câte întrebuințări poți da dovlecelului 26 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Fantome de bezea pentru Halloween/ Delicate, crocante și rafinate – un desert care aduce la gânduri mai bune orice spirit malefic 26 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Peltea de gutui și mere/ Dulcele de casă la care folosim resturile de fructe de la alte prăjituri 26 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 11328 vizualizări
7 idei de mic dejun recomandate de nutriționiști pentru a menține echilibrul glicemiei / „Dacă preferi să mănânci un sandviș dimineața, e perfect atât timp cât e o masă echilibrată” 26 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1270 vizualizări
ABC în bucătărie | În câte feluri poți găti un dovleac/ Metode simple de preparare a acestei îndrăgite legume de sezon 25 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Un singur aluat de pizza, trei idei simple și rapide pentru cina din seara de Halloween 25 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 27 octombrie – 2 noiembrie 25 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Galette (tartă) cu mere, un desert rustic franțuzesc/ Ușor de preparat și cu arome de sezon este excelent pentru un răsfăț de weekend 25 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 9208 vizualizări
Lahmacun, un fel de pizza turcească, din aluat rapid, fără dospire. Cu carne tocată și multe condimente deasupra, o idee de mic dejun de weekend 25 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 9756 vizualizări
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Dulceață de smochine întregi, plină de savoare mediteraneeană și foarte ușor de preparat / Fructele sunt tari, dulci și aromate 24 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 9918 vizualizări
Fulgi de ovăz cu lămâie și semințe de mac / Un mic dejun bogat în proteine, pregătit de seara 24 octombrie Ana Roman 1 comentarii 31353 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată Fitness cu măr și legume crocante/ Ușoară, plină de culoare și gata în câteva minute, este alegerea perfectă pentru o masă echilibrată și energizantă 23 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 3466 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum facem siropul perfect pentru dulceață – trucuri ca să știm când e gata chiar dacă nu avem termometru culinar 22 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Hamsii crocante preparate în friteuză, fără ulei și prăjeală, doar cu garnitură de mazăre plată și sparanghel/ Merg la fel de bine și cu broccoli 22 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 3987 vizualizări
Pumpkin spice, mixul de arome din bucătăria domestică americană pe care lanțul Starbucks l-a făcut sinonim cu toamna. Din ce este alcătuit amestecul și cum poți prepara cu el un pumpkin spice latte 22 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Limbă cu sos de maioneză, un aperitiv special și chiar o cină mai deosebită/ Prepară maioneza în casă pentru un gust desăvârșit 21 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pui teriyaki cu ananas, servit cu orez simplu. O rețetă din bucătăria japoneză, adaptată la gusturile occidentale 21 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Clătite americane din făină de castane și banană, servite cu ricotta și gem de fructe. O idee de mic dejun altfel, cu aromele toamnei în el 21 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1483 vizualizări
Pui cu lămâie și paste orzo / O cină rapidă și cremoasă, gata într-o singură tigaie, o masă completă și plină de savoare 20 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Huesillos, oscioare – dulcele tradițional din Extremadura (Spania)/ Măicuțele îl prepară pentru Ziua Morților, 1 noiembrie în tradiția catolică/ Un desert numai bun de Halloween 20 octombrie Ioana Radu 0 comentarii 17104 vizualizări
Două idei de mic dejun cu efect antiinflamator / E gata în 15 minute, sunt rețete simple, cu ingrediente care te energizează 20 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 3013 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum se face sterilizarea corectă a borcanelor pentru conserve 19 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Vinete cu brânză la cuptor: o rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru cină, în această perioadă 19 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Supă de năut gata în 20 de minute: o rețetă cremoasă, bogată în fibre și gust, perfectă pentru un prânz în familie 19 octombrie Ana Roman 0 comentarii 29510 vizualizări
Micul dejun simplu care te poate ajuta să slăbești / Rețete recomandate de nutriționiști 19 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 37543 vizualizări
ABC în bucătărie | Ce faci dacă ai pus prea multă sare? Trucuri simple care salvează mâncarea 18 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Trece-o pe „to do list” din această toamnă: Pleurotus cu capere, lămâie și mărar, o rețetă ușoară, perfectă ca garnitură sau fel principal 18 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 20 – 26 octombrie 18 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pere fierte cu crumble de alune și mirodenii / Un desert parfumat, cu un crumble crocant delicios 18 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Secretul celor mai bune crêpes Suzette, dezvăluit de un specialist în ospitalitate: „Cel mai important este să ai un pic de pasiune”/ Cum se face flambarea clătitelor, pas cu pas 18 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ovăz copt cu ciocolată și banane: combinația perfectă între gust dulce și aport nutritiv, perfect pentru întreaga familie, reconfortant și sănătos 18 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
3 idei de prânz, care au la bază ouă, o sursă excelentă de proteine și vitamine / Sunt gata în mai puțin de 30 de minute / Începem cu shakshuka cu legume de sezon și încheiem cum o salată caldă 17 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 24033 vizualizări
Trucul care duce orice sandwich la un nivel superior. E suficient să deschizi frigiderul și să-i dedici nu mai mult de două minute 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 3822 vizualizări
De Ziua Internațională a Pâinii, cele mai simple idei de reciclare și refolosire a celui mai vechi aliment din lume. Cină, gustare, mic dejun sau chiar prânz în toată regula 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 18147 vizualizări
Mojo pork, o friptură din gastronomia cubaneză din carne de porc la cuptor marinată în suc de portocale. Se prepară cu ea celebrul sandwich Cubano, dar merge și cu orez, fasole, cartofi sau alte garnituri 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5097 vizualizări
Havuç Tarator sau salată de morcovi cu iaurt, asemănătoare cu tzatziki grecesc, dar fără castraveți. Un preparat din gastronomia turcească bun la micul dejun dar și ca garnitură pentru prânz sau cină 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 26904 vizualizări