Rețetele Juanitei | Gomboți cu prune – rețeta tradițională și povestea unui desert ardelenesc vechi de sute de ani/ Fraged și aromat în interior, crocant și delicios de la pesmetul exterior 7 septembrie Ioana Costescu 2 comentarii 22468 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | În sezonul conservelor e obligatoriu să știm câtă sare punem la murături și ce alternative avem pentru acrit/ Cum trebuie să fie sarea ca murăturile să rămână crocante 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Salata de cartofi crocanți cu sos de iaurt și muștar/ Preparatul viral pe rețelele sociale pe care nu ai cum să-l ratezi 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Sosul teriyaki poate fi făcut acasă ușor și rapid / Rețeta simplă folosește doar patru ingrediente de bază 6 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 8-14 septembrie 6 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți face foarte ușor frigărui de pui și legume pe aragaz, în tigaia grill. Se pot asorta cel mai ușor cu orez simplu sau cu pâine și o salată la libera inspirație 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sandwich cu vinete și brânză halloumi, un deliciu de mic dejun leneș de weekend. Tot ce mai putem adăuga în el ca să-l facem special 6 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO I Salată de țelină și parmezan cu nuci și curmale, sau salată Waldorf modificată. O rețetă care îl va face și pe ultimul sceptic să iubească această legumă 5 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tartă cu fructe – desertul apetisant, fresh și care poate fi preparat de oricine/ În același format se pot face variante dulci sau sărate cu diferite umpluturi 5 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 6393 vizualizări
Sandwich cu pesto și ou pentru micul dejun / Rețetă rapidă, sănătoasă și gata în 10 minute / Poate fi transformat într-o variantă vegană 5 septembrie Ana Roman 0 comentarii 4510 vizualizări
Trei rețete cu dovlecei, legumele cu cele mai puține calorii/ Hidratează, ajută digestia și sunt plini de vitamine 4 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 24202 vizualizări
Rețetele Juanitei | Compot de piersici. Se poate prepara fără zahăr, dar trebuie consumat repede/ Sau cu sirop dulce, dacă dorim să îl păstrăm pentru iarnă 4 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de brânzoaice, un preparat consumat frecvent la micul dejun, de vecinii noștri de peste Prut / Am adaptat puțin ingredientele folosite în Republica Moldova, pentru un preparat mai „light” 4 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cel mai simplu truc pentru a păstra roșiile tăiate proaspete mai mult timp/ Un specialist culinar dezvăluie, pas cu pas, cum poți păstra proaspete roșiile feliate și când este momentul ideal, înainte de a le folosi, să le scoți din frigider 3 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Arome mediteraneene într-o salată de pere și fenicul / Ușor de preparat, poate fi o cină lejeră, un aperitiv sofisticat sau o garnitură deosebită/ Fă-o veggie sau cu pui 3 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 2198 vizualizări
Orez cu dovlecei și cuburi de piept de pui, gata în maxim jumătate de oră. Un prânz rapid și reconfortant, de mijlocul săptămânii 3 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 19075 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată mexicană cu fasole roșie, porumb, avocado și legume/ O poți transforma ușor într-o salată cu pește sau cârnat picant 2 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 4069 vizualizări
Pui la grătar cu ananas / Un prânz delicios, o combinație tropicală care transformă masa într-o vacanță 2 septembrie Angela Sabău 0 comentarii 3183 vizualizări
Clătite americane din făină de ovăz cu piure de mere, proaspăt sau din conservă. Mic dejun cu aromă de scorțișoară, la început de toamnă 2 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei | Zacuscă de vinete, vedeta conservelor de toamnă/ Rețeta transmisă de la o generație la alta 1 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce este și cum se prepară „kavarma”, deliciul tradițional al Bulgariei / Cu rădăcini adânci în bucătăria balcanică, acest fel de mâncare reprezintă o combinație de carne, legume și condimente 1 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 22356 vizualizări
Mic dejun pentru prima zi de toamnă: Terci de ovăz cu mere caramelizate și scorțișoară 1 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ustensile de bucătărie care ți-ar putea da peste cap sistemul hormonal/ Medicii ginecologi avertizează că există șase potențiali perturbatori ai sistemului endocrin care s-ar putea ascunde în cele mai banale ustensile din bucătăria ta, pe care le folosești frecvent 31 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Îndepărtăm sau nu spuma care apare la suprafața supei atunci când fierbem carne? Ce este de fapt această spumă 31 august Ioana Costescu 0 comentarii
Vrei să ai o cină de vară perfectă și relaxată și să-ți uimești invitații?/Experții te sfătuiesc să respecți aceste opt tendințe, pentru a nu da greș 31 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Înghețata care te ajută să slăbești / Rețeta cu doar patru ingrediente, sănătoasă și gustoasă 31 august Ana Roman 0 comentarii
Dovlecei umpluți cu doar trei ingrediente, folosind și propriul lor miez, fără carne. Se gratinează rapid în cuptor și sunt perfecți pentru masa de duminică de după excesele din vacanță 31 august Mihaela Găneț 0 comentarii 27497 vizualizări
Ouă turcești, deliciul Çılbır care cucerește bucătăriile moderne / Ouă poșate, iaurt cremos și unt picant cu ardei iute 31 august Angela Sabău 0 comentarii 43544 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum pregătim borcanele pentru conservele de iarnă/ Spală, sterilizează și pasteurizează corect ca să se păstreze totul în perfectă stare 30 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 1-7 septembrie 30 august Ioana Costescu 0 comentarii 1501 vizualizări
Jeleu aromat de piersici, cât mai sunt fructe proaspete și mai e încă vară. Un desert răcoritor fără gluten, potrivit cu un sfârșit de săptămână relaxant post-vacanță 30 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Pâine cu usturoi la Air Fryer / O bază pentru un mic dejun crocant, aromat și gata în câteva minute 30 august Angela Sabău 0 comentarii
Rețeta de lipie cu brânză cottage cucerește internetul / Două ingrediente, zero gluten, fără făină, bogată în proteine și gata în 30 de minute 29 august Ana Roman 0 comentarii 12098 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată din trei tipuri de paste scurte și somon afumat/ Am combinat totul cu o vinegretă în stil asiatic cu wasabi 28 august Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Piept de pui cu sos dulce-acrișor, o rețetă rapidă și savuroasă, gata în câteva minute / Un prânz delicios, de inspirație asiatică 28 august Ana Roman 0 comentarii 1007 vizualizări
Budincă de iaurt cu semințe de chia / Un mic dejun rapid și nutritiv, numai bun când te grăbești / Se pregătește de seara, în doar câteva minute 28 august Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum faci ceapă prăjită crocantă în trei feluri – în tigaie, la microunde și în friteuza cu aer cald 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Chec aperitiv cu broccoli, piept de pui și cașcaval/ Un preparat versatil, se poate servi la cină, mic dejun sau aperitiv la o masă festivă 27 august Ioana Costescu 0 comentarii 5439 vizualizări
Rețetele Juanitei | Omletă din albuș servită cu hummus de linte și legume/ Mic dejun pentru dietă și nu numai 27 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cialledda, un preparat tradițional din regiunea italiană Puglia, în care se folosește pâinea uscată. Seamănă cu salata panzanella din Toscana dar are mai multe ingrediente 26 august Mihaela Găneț 0 comentarii 2860 vizualizări
Rețetele Juanitei | Tocană de legume vegană/ De ce ar trebui să mâncăm măcar o dată pe săptămână fără proteine animale/ Legumele nu trebuie să lipsească, în general, la nicio masă 26 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de pâine cu ou poșat – seamănă puțin cu supa de ceapă franțuzească/ Bună și sățioasă, este o metodă inedită de a recicla pâinea veche 25 august Ioana Costescu 0 comentarii 2052 vizualizări
Ouă divorțate, la micul dejun / Este un preparat rapid, sățios, inspirat din bucătăria mexicană și combină aromele într-un mod unic 25 august Ana Roman 0 comentarii
Cremă de ardei iuți la borcan cum se prepară în Calabria, patria ardeiului iute. Extrem de simplu și ușor de făcut și foarte binevenită iarna în cămară 24 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să păstrezi pâinea proaspătă mai mult timp / Trucuri simple care previn uscarea și mucegăirea 24 august Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Salată de pui rapidă din câteva ingrediente / Se poate prepara cu maioneză sau cu sos de iaurt 24 august Ioana Costescu 0 comentarii 17461 vizualizări
Mic dejun mexican: Fasole neagră și avocado pe pâine prăjită / O rețetă simplă, dar hrănitoare și plină de arome 24 august Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie / Cum să prelungești viața verdețurilor și a plantelor aromatice 23 august Angela Sabău 0 comentarii
Mușchi filé de vită cu piper verde, o rețetă clasică din gastronomia franceză. Elegantă, rafinată, rapid și ușor de preparat, ideal sâmbătă seara 23 august Mihaela Găneț 0 comentarii 4152 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 25-31 august 23 august Ioana Costescu 0 comentarii