Pastele de vineri seara. Spaghetti cu cremă de avocado cu lămâie și bucățele de surimi – ideale pentru vară 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
5 idei de mâncăruri gustoase și nutritive pentru prânz, dacă vrei să slăbești / Toate aceste preparate au în comun simplitatea ingredientelor, densitatea nutritivă și echilibrul între macronutrienți 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Salam de biscuiți cu ganache de ciocolată/ Nu uita să pui și niște alune sărate pentru un mix de gusturi 20 iunie Redacția 0 comentarii
19 iunie, Ziua mondială a tapas-urilor: Sărbătoarea a fost lansată de Spania / 3 rețete simple de tapas de încercat acasă 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Bol de salată de cartof dulce cu ou și nu numai/ O cină complexă și sanătoasă, ușor de preparat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă rece de avocado, rețeta perfectă pentru serile calde de vară / Cremoasă, răcoritoare și ușor de făcut, este supa care i-a cucerit pe toți la masă / Trei motive pentru care ar trebui să o consumi 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cum prepari un cafè frappé cremos, răcoritor și revigorant în doar cinci minute. Ai nevoie doar de cafea rece, lapte, zahăr și gheață, opțional, frișcă 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Frittata cu ciuperci și brânzeturi / O rețetă savuroasă și ușor de preparat, ideală pentru un mic dejun gustos și hrănitor 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cât înseamnă în grame câte o lingură sau o linguriță din principalele alimente? 18 iunie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de vară cu andive, ouă fierte și nuci/ Asezonată cu vinegretă de muștar Dijon 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Castraveți covăsiți, pripiți sau murați la soare/ Durează între trei și cinci zile să obținem aceste murături de vară 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Înghețată vegană de căpșuni. E gata în doar cinci minute/ Delicioasă, ieftină și plină de nutrienți, această înghețată este fără zahăr sau îndulcitori 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Stăpânește arta ouălor poșate perfecte, cu această rețetă de mic dejun/De ce să faci ouă poșate și cum le poți servi, pentru a fi și mai hrănitoare 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce conține, de fapt, salata bulgărească? În România are ou și șuncă, dar rețeta originală e cu totul alta / Cum a fost creată în anii ’50 pentru turiști 17 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume, sfeclă și pui – un borș roșu care se poate găti cu sau fără carne/ Se servește cu o lingură de smântână și un ardei iute 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată cu fasole uscată și legume/ Ține de foame și poate fi luată la pachet/ Asezonăm doar înainte de a servi 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ajvar, un fel de zacuscă balcanică din ardei și vinete. Se poate prepara folosind și o friteuză cu aer cald 16 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Lemon curd: Rețeta cu sau fără ouă / Această cremă fină și delicioasă poate fi folosită la tartine, prăjituri, torturi sau cheescake 16 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Guacamole în doar cinci minute! / Rețete simple și ușor de preparat, sănătoase și bogate în proteine 16 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se coace un bulb de usturoi întreg și la ce e bun apoi? 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Paste pe băț folosind bețișoare pentru frigărui, gratinate în cuptor cu sos de roșii și mozzarella. Ideale ca aperitiv sau prim fel la o masă organizată în grădină. Merge și ca alternativă rapidă la pizza 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Frunzele de viță de vie, mai mult decât un înveliș pentru sarmale: 7 idei delicioase de preparate de vară, de la rulouri cu brânză și ierburi aromatice la pesto sau frittata 15 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Latte alla portoghese, o variantă din Toscana, cu arome în plus, a celebrei creme de zahăr ars. Se prepară cu aromă de vanilie, cafea, cardamom, sau combinații ale acestora 15 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Șase rețete răcoritoare și delicioase pentru un brunch relaxat acasă/ Ideale pentru zilele de weekend călduroase când vin prieteni sau rude în vizită 15 iunie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cinci sosuri simple care pot fi folosite pentru salate, legume, carne și pește/ Dressing-uri cu gusturi mediteraneene perfecte pentru vară 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cocârțău – resturi de mămăligă prăjite cu slană și brânză/ Ceva între o turtă și un bulz la tigaie 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 16-22 iunie 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Tartiflette, un preparat tradițional din bucătăria franceză, din cartofi, ceapă, bacon și brânză. Vara se poate servi cu o salată de roșii alături 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pancakes cu mazare și iaurt, ideale la micul dejun sau ca gustare. Cu eventual adaos de parmezan sau cașcaval direct în compoziție 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salsa cocktail, o delicatesă din gastronomia internațională ideală pentru pește, carne sau legume 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Tagliatelle cu creveți și roșii uscate. Un concentrat de gust și savoare rapid de preparat și care nu costă deloc o avere 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum procedează italienii când fac salată de roșii. O metodă simplă și la îndemână concentrează gustul lor și se poate aplica și castraveților 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Gem și sirop de căpșuni 2 în 1 / Rețeta rapidă pentru cei care vor să le producă în casă, dar nu au timp (nici chef) de stat în bucătărie ore în șir 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată cu efect antiinflamator: conține căpșuni, kale și burrata / Gustoasă, benefică pentru sănătate și incredibil de ușor de preparat 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Omletă cu … ce găsim prin frigider/ La mine au fost o bucățică de piept de pui, un crenvurșt și ciuperci/ Îi putem spune și mic dejun pentru combaterea risipei alimentare 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi în stil gratin dauphinois, versiunea originală a ceea ce numim „cartofi franțuzești”. Se prepară cu unt și smântână fermentată, ideal pentru cină, simplu sau ca garnitură 12 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Supa de roșii rece pentru vară/ În sudul Spaniei îi spune salmorejo, în nord gazpacho 12 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Ce este și cum se prepară „Balik ekmek”, celebrul sandviș stradal din Turcia / Combinația de pește proaspăt și pâine promite o călătorie gustativă pe malurile Bosforului 12 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Secrete pentru o cremă de zahăr ars perfectă/ Se face rapid, dar trebuie să știi pașii 11 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Limonada cu castraveți murați creată în joacă de un lanț de fast food și promovată de ziarul New York Times / „E acid plus sare, plus dulce, iar elementul fermentat adaugă și umami” 11 iunie Redacția 0 comentarii
Orez chinezesc gata în 15 minute / Rețeta perfectă pentru o cină rapidă și gustoasă 11 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum se pregătește pâinea pentru bruschette. Trei combinații rapide de adăugat peste feliile de pâine prăjite, ideale la micul dejun, ca gustare sau aperitiv 11 iunie Redacția 0 comentarii
Dovlecei cu brânză și miere picantă, rețetă rapidă și ideală pentru vară/ Acest preparat este ușor, hrănitor și plin de nutrienți, potrivit nutriționiștilor 10 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a prăji peștele pentru a face crochete perfecte acasă/ Pește în mălai în stil românesc, în pesmet după model mediteraneean sau fish and chips englezesc 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun bogat în probiotice, pentru o digestie sănătoasă / Consistent și ușor de preparat, îți va da energie pentru toată ziua 10 iunie Angela Sabău 0 comentarii
E luna iunie și nucile sunt încă verzi, și nu sunt bune doar pentru dulceață. Se pot conserva în borcan în soluție dulce-acrișoară, urmând o veche metodă cu care englezii le prepară ca aperitiv 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de fasole verde cu cartof dulce și legume/ Se acrește cu iaurt 9 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cinci combinații estivale de fructe cu legume și ierburi aromatice, pentru cocktailuri reci fără alcool 9 iunie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rece de vară, dintr-un smoothie de căpșuni cu lapte în care seara adugăm fulgi de ovăz. Totul într-un singur vas, pe care îl dăm la frigider peste noapte 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. De ce siropul de arțar este de mai multe culori și ce reprezintă fiecare dintre ele/ Dacă ți se pare caramelizat este de cea mai bună calitate 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii