Pastele de vineri seara. O propunere de carbonara de post, urmând spiritul rețetei italiene tradiționale 6 decembrie Mihaela Găneț 1 comentarii
Rețetele Juanitei/ Două variante de ciorbă de fasole: cu afumătură sau de post, fără carne/ În cea de post vom adăuga multe legume 6 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Prajitură de albuș cu zmeură, un pandișpan rapid și fără gluten 6 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Un mic dejun la care nu te-ai gândit. Orez cu lapte cu brânză feta sau telemea, fără zahăr. Alternativa la cel dulce, cu mai multe proteine 6 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Rețetă ieftină de paste gnocchi cu sos de roșii rapid, după rețeta unui chef celebru/ Merg la prânz, la cină sau în pachetul de mâncare pentru birou 5 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce|Mousse de ciocolată pentru începători/Este o rețetă perfectă cu care să-ți cucerești invitații cu un efort minim 5 decembrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun proteic și extrem de bun la gust. Fulgi de ovăz în stil porridge, cu ciuperci și ouă 5 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de cină, o rețetă cu două variante, una dintre ele de post. Cartofi gratinați în stil napoletan, cu sau fără brânzeturi 4 decembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie: Cum să cureți un ananas și să îl tai în rondele sau în bucăți 4 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Retetele Juanitei: Fricando, tocăniță catalană de vită / Cu mult sos și ciuperci 4 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce cu mere. Tarte Tatin sau prăjitura cu mere răsturnată inventată din greșeală 4 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tartă de dovlecei de post, pe care italienii o numesc scarpaccia. Un preparat simplu și rapid, fără ouă sau brânzeturi, la cuptor sau chiar în tigaie 3 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum se prepară ciorba de agrișe cu ciolan afumat, o mâncare tradițională din Țara Călatei / Această zonă, situată între Cluj-Napoca și Huedin mai este renumită și pentru brânza de Călata și cartoful de Râșca 3 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ciorbă de cartofi ca în Ardeal, cu afumătură și smântână/Rețeta pe care o găteau bunicile noastre 3 decembrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce/Plăcintă cu dovleac, încă de sezon/Dacă îi mai adaugi și frișcă deasupra, ai obținut un desert deosebit 3 decembrie Redacția 0 comentarii
Cupe de iaurt cu muesli prăjit, nuci pecan și fructe uscate/Un mic dejun ce nu poate fi refuzat 3 decembrie Redacția 0 comentarii
Sirop natural, pe care îl poți prepara rapid în casă/ Eficient împotriva tusei, răcelilor și pentru creșterea imunității 2 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Creveți cu unt, miso și usturoi/O cină perfectă pentru o seară în care nu ai chef să petreci prea mult timp în bucătărie 2 decembrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Brownie Cheesecake Pădurea Neagră/Un desert delicios, pentru iubitorii de cireșe și ciocolată 2 decembrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun cu sandviș englezesc/Elementul surpriză este grăsimea de bacon, care are o utilitate aparte 2 decembrie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum se fierb cartofii/ Cel mai bine este să îi fierbeți întregi, în coajă 1 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Somon cu lămâie și piper la cuptor/O cină săracă în carbohidrați și bogată în proteine 1 decembrie Redacția 0 comentarii
Gogoși pufoase, pregătite la cuptor/ Mai puține grăsimi, dar la fel de multă savoare/ Sunt delicioase presărate cu puțin zahăr 1 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Toast cu avocado și burrata/Un mic dejun bogat în nutrienți și sățios 1 decembrie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 2-8 decembrie/ Rețete de post și de dulce 30 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Trucuri pentru ca plăcinta să iasă frumos rumenită și crocantă 30 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pui cu sos alb și chilli, preparat la slow cooker/Ia ceva timp să se gătească, dar merită așteptarea 30 noiembrie Redacția 0 comentarii
O idee de prânz de adăugat în portofoliul de rețete preferate. Ficat în stil venețian, se gătește cu ceapă și unt 30 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Simplu, rapid și ușor de preparat: Tort Tiramisu. Poate fi „piesa de rezistență” a mesei festive de Sfântul Andrei (VIDEO) 30 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum ar arăta masa de Ziua Recunoștinței dacă aceasta s-ar sărbători și în Europa/ Propunerea celebrului chef Martín Berasategui 29 noiembrie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Farfalle cu ciuperci și broccoli, cu sau fără bacon. Le putem adăuga și boabe de fasole sau năut din conservă, dar nu numai. Mai multe rețete în una 29 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Supă cremă de legume cu perișoare de pui/ Pentru varianta de post înlocuim perișoarele din carne cu chiftele de falafel 29 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Cum prepari prăjitura de mălai, sau turta de mălai a bunicii/Nu mai e la fel de populară, deși poate fi îmbunătățită cu arome la care bătrânii noștri nici nu visau 29 noiembrie Redacția 1 comentarii
Spanac, ciuperci și ouă la cuptor/Un mic dejun bogat în nutrienți care va ține foamea departe pentru ore bune 29 noiembrie Redacția 0 comentarii
Cum se fac cele mai simple crochete de cartofi. Rețeta prevede obligatoriu ouă și opțional brânzeturi sau alte adaosuri pentru plus de gust 28 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salata de ton a lui Matthew McConaughey, virală pe rețelele sociale/Cei care au încercat-o spun că e absolut grozavă 28 noiembrie Redacția 0 comentarii
Tocăniță de pui „Marry Me”, cu sos cremos de roșii uscate, pentru o cină gustoasă și, de ce nu, romantică 28 noiembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Miel la cuptor cu cuș-cuș vegetal și salată de castraveți cu susan/ Arome orientale într-un prânz pregătit în 30 de minute 28 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Tarta Colibri, un desert sofisticat, realizat de un chef patiser cu renume/ Greu de pregătit, dar cu un rezultat spectaculos 28 noiembrie Redacția 0 comentarii
Curcan umplut, rețeta pe care o folosesc americanii pentru Thanksgiving Day/Ziua Recunoștinței adună familiile americane în jurul mesei 27 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Pâinea de casă, rețeta după care bunicile noastre făceau pâinea în cuptor/Secretul care te ajută să obții o coajă subțire și crocantă 27 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
John Legend impresionează nu doar prin muzică, ci și în bucătărie: Cum reușește artistul să gătească un „mac and cheese” extra cremos 27 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Există mămăliga perfectă? Iată cum prepară un bucătar italian cea mai bună polenta. Folosește, exact ca și noi, un ceaun și o lingură de lemn tradițională 27 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Sarmale de ciuperci/ De post și nu numai/ Ia-le la pachet la birou pentru că pot fi mâncate și reci 27 noiembrie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce: Cheesecake New York/ Prăjitura clasică iubită în toată lumea/ Rețetele Juanitei 27 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun cu clătită cu șuncă, legume și ouă/Sățios și bogat în nutrienți, nu-ți va fi foame pentru o vreme 27 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Care este cel mai vechi rețetar din istoria omenirii? Scris în piatră, acum 4000 de ani, conține rețete gândite să ajute sănătatea 26 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idei de cină: Orez cu cartofi, totul direct în tavă la cuptor/ Pregătirea durează doar cât să cureți și să tai cartofii/ Poate fi consumată în timpul postului și e ușor de luat la pachet/ Rețetele Juanitei 26 noiembrie Ioana Costescu 1 comentarii
Rețetele Juanitei/ Spaghete cu chifteluțe/ Copiii vor mânca tot din farfurie și vor cere și un supliment 26 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii