Cum se pregătește pâinea pentru bruschette. Trei combinații rapide de adăugat peste feliile de pâine prăjite, ideale la micul dejun, ca gustare sau aperitiv 11 iunie Redacția 0 comentarii
Dovlecei cu brânză și miere picantă, rețetă rapidă și ideală pentru vară/ Acest preparat este ușor, hrănitor și plin de nutrienți, potrivit nutriționiștilor 10 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 2445 vizualizări
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a prăji peștele pentru a face crochete perfecte acasă/ Pește în mălai în stil românesc, în pesmet după model mediteraneean sau fish and chips englezesc 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun bogat în probiotice, pentru o digestie sănătoasă / Consistent și ușor de preparat, îți va da energie pentru toată ziua 10 iunie Angela Sabău 0 comentarii 6881 vizualizări
E luna iunie și nucile sunt încă verzi, și nu sunt bune doar pentru dulceață. Se pot conserva în borcan în soluție dulce-acrișoară, urmând o veche metodă cu care englezii le prepară ca aperitiv 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2367 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de fasole verde cu cartof dulce și legume/ Se acrește cu iaurt 9 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1010 vizualizări
Cinci combinații estivale de fructe cu legume și ierburi aromatice, pentru cocktailuri reci fără alcool 9 iunie Redacția 0 comentarii
Mic dejun rece de vară, dintr-un smoothie de căpșuni cu lapte în care seara adugăm fulgi de ovăz. Totul într-un singur vas, pe care îl dăm la frigider peste noapte 9 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1887 vizualizări
ABC în bucătărie. De ce siropul de arțar este de mai multe culori și ce reprezintă fiecare dintre ele/ Dacă ți se pare caramelizat este de cea mai bună calitate 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO / Bărcuțe de aluat umplute cu orice, sau celebrele pastizzi din Malta, gustarea tipică a acestei insule mediteraneene. Au o istorie de câteva secole și se vând la orice colț de stradă 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2507 vizualizări
Rețetele Juanitei | Peste clasicul ossobuco am pus gnocchi, măsline și puțin parmezan și a ieșit o friptură scăzută de vită, excepțională 8 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Fursecuri cu ciocolată în air fryer, din aluat fraged. Se coc mai repede decât în cuptor și ies la fel de fragede și aromate 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Lămâie și zahăr, secretul pentru cel mai bun „lemonade concentrate”/ Concentratul îl poți păstra sau folosi la o mulțime de băuturi 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii 4518 vizualizări
ABC în bucătărie | Trucuri pentru ca frișcă de casă să nu se taie/ Dacă totuși ai dat greș, nu o arunca pentru că există soluții 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1275 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 9-15 iunie 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1110 vizualizări
Dovlecei prăjiți cu sos de iaurt și mărar/O rețetă ușoară pentru un prânz lejer, de vară 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii 14665 vizualizări
Tiramisu în variantă de vară – fără ouă și cu piersici sau caise/ Un produs mai puțin sensibil la căldură, cu fructe care dau o notă fresh 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii 9010 vizualizări
Limonadă cu căpșuni, perfectă pentru zilele cu temperaturi ridicate/ Ajută întreaga familie să se hidrateze/ O poți transforma și într-o „granita” 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Cherry Red – Cocktail fără alcool cu vișine și scorțișoară / O băutură răcoritoare, perfectă pentru o după amiază de vară 6 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Fileuri de curcan cu sos picant, ciuperci și sparanghel, totul gătit în friteuza cu aer cald 6 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânzoaice de Brăila: Rețeta tradițională a lui Radu Anton Roman / Sunt numai bune pentru masa de Rusalii 6 iunie Ingrid Georgescu 1 comentarii 2002 vizualizări
Cum produce și vinde legal un antreprenor de la Napoli celebrele pastéis de nata portugheze, fără să aibă un laborator propriu. O poveste care poate servi drept model de urmat pentru orice produs 5 iunie Redacția 0 comentarii 3170 vizualizări
Kig ha farz, o mâncare tradițională din Bretagne. Este un fel unic alcătuit din carne cu legume și un preparat foarte original din făină de hrișcă 5 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Când ți-e poftă de ceva dulce, rapid și sănătos: mere coapte, umplute cu afine / Pentru diversitate, poți folosi o varietate de tipuri de umplutură 5 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Coulis de căpșuni – sosul rafinat, franțuzesc, pentru deserturi, înghețate sau iaurturi/ Ce este și cum îl preparăm 5 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
3 idei de mic dejun cu căpșuni / Sunt excelente pentru sănătatea inimii și a pielii, reduc inflamația și aduc un plus de dulceață naturală 5 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prepari acasă „lapte” vegetal din fistic, migdale sau caju/ Nu adăuga zahăr, dacă vrei să-l îndulcești, pune-i curmale și arome 4 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO-VIDEO | Cum prepari socată cu puțin zahăr / Pentru fermentare se pot folosi smochine, curmale, stafide sau alte fructe uscate 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3433 vizualizări
Rețetele Juanitei | Scăricică de porc pe pat de legume/ M-am inspirat din rețeta chef-ului Nicolai Tand 4 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Înghețată cu Biscoff: Un deliciu răcoritor și aromat, perfect pentru zilele toride de vară 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Castraveți murați pane crocanți, serviți cu sos de iaurt cu mărar / Preparatul cu ajutorul căreia poți „scăpa” de murăturile pe care le mai ai în cămară 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4138 vizualizări
Midii cu sos de roșii: Rețeta care aduce un festin mediteraneean direct în farfurie 3 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ardei umpluți cu cartofi dulci și fasole neagră / Un prânz delicios și ușor de preparat 3 iunie Angela Sabău 0 comentarii 2099 vizualizări
Înghețată de banane cu rom și stafide / Nu face ace de gheață, este cremoasă și nu conține zahăr 3 iunie Ioana Costescu 4 comentarii 5628 vizualizări
Mic dejun estival. Pancakes de dovlecei, alternativa mai elaborată la clasicele felii de dovlecei pané 3 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 3559 vizualizări
Limonada cea mai revigorantă și cea mai aromată. Cum trebuie să fie apa? Ce facem cu lămâile înainte de a le tăia? Mici secrete pentru un maxim de efect 2 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 19517 vizualizări
Paste cremoase cu leurdă și sparanghel pentru cină / Un festin delicios de primăvară 2 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Păturata pe crumpi are propriul festival într-o localitate din Timiș. Preparatul e pe cât de simplu, pe atât de sofisticat / Ingrediente și mod de gătire 2 iunie Ștefan Both 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prepari Crème Anglaise, sosul de vanilie care dă aromă deserturilor/ Iată ce să faci și ce să nu faci ca să iasă perfect și să nu se taie 1 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1656 vizualizări
Desertul perfect pentru vară: Tiramisu cu căpșuni și mentă, o rețetă fresh și ușor de preparat 1 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13417 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie: Focaccia și pâinea: o comparație esențială / Diferențele dintre cele două aluaturi, de la ingrediente la coacere 31 mai Angela Sabău 0 comentarii 2471 vizualizări
Rețetele Juanitei | Hummus cu ardei copt/ Se poate întinde pe o pâine proaspătă ori îl ciugulești alături de câțiva nachos și bețișoare de castraveți 31 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 2-8 iunie 31 mai Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Plăcintă cu dovleac, suficient de dulce ca să o preparăm și fără zahăr/ Un desert de weekend, apreciat de toată familia 31 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi cu bacon și ardei verde la cuptor / O rețetă ideală atât pentru mese festive, cât și pentru un mic dejun în familie 31 mai Angela Sabău 1 comentarii 2317 vizualizări
Pastele de vineri seara. Linguine cu pesto de migdale, lămâie și busuioc. O combinație care aduce calm și răcoare și se prepară cât ai bate din palme 30 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tigaie caldă cu creveți și legume/ Cu sau fără arome asiatice, e delicioasă și se prepară în zece minute 30 mai Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO | Gogoși proteice cu cacao, desertul sănătos care nu-ți sabotează antrenamentele 30 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Înghețată de mango, preparată rapid, în casă/ Ai nevoie de fructe și un blender puternic 30 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1913 vizualizări
Galette bretonne sau clătite din faină de hriscă, căreia francezii îi spun, poetic, blé noir. Se servesc alături de jambon, brânză și ou, pliate pe margini 30 mai Mihaela Găneț 0 comentarii