Terci de ovăz cu portocale. Un mic dejun cald, aromat, cu proteine și carbohidrați sănătoși, dulceag dar nu dulce 13 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Garum: Sosul de peste 2.000 de ani care revine în bucătăria modernă/ Bucătar: „Se vorbește din ce în ce mai mult despre sustenabilitate și utilizarea resurselor, iar acest sos se face din măruntaiele, oasele și capetele peștilor” 12 februarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum prepari rapid un unt cu arome, pe care îl poți folosi la fripturi, sosuri sau chiar prăjituri 12 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de cină | Mămăligă „taci și înghite” – un preparat care vine din zona stânelor din Ardeal/ Rețetele Juanitei 12 februarie Redacția 0 comentarii
O idee interesantă pentru prânz: spaghetti gratin la cuptor, cu sos de roșii și creveți. Merge și în air fryer 12 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Surpriză dulce de Valentine’s Day: Clătite delicioase pentru o seară romantică / Chef Silvia Ciobanu dezvăluie cum poți face un plating spectaculos de Ziua Îndrăgostiților: „Mai întâi mănânci cu ochii” 12 februarie Otilia Serescu 0 comentarii
Mató, ricotta sau urdă, o brânză perfectă pentru un mic dejun dulce-sărat/ Spaniolii îl servesc și ca desert/ Conține multă proteină, dar este și o combinație delicioasă 12 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Pulpe de pui cu fasole. Un prânz care întrunește toate calitățile: rapid, gustos, sănătos, economic, de sezon, cu ingrediente locale 11 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai mare greșeală pe care o facem mulți dintre noi cu aluatul de clătite / Motivul pentru care nu ies moi și pufoase 11 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Idei de cină | Salată de quinoa cu linte și legume, o combinație foarte sănătoaă, care se prepară rapid 10 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tochitură româneasă, cu mămăligă, ou prăjit, brânză și murături/ O bombă calorică, dar câteodată ne place să ne amintim de gustul copilăriei 10 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Căpșuni trase în ciocolată, cadoul perfect pentru Valentine/ Se prepară repede, este delicios și foarte sănătos 10 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ouă mai bune nu ai mâncat. Prepară-le în acest mod și nu uita să adaugi oțet 10 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Secretul sosului de roșii pentru pizza este faptul că nu e niciun secret și trebuie să fie cât mai simplu. E nevoie doar de ingrediente de calitate și de foarte puține adaosuri, pe lângă roșiile din conservă 9 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce termen de valabilitate are carnea. Când trebuie să o arunci din frigider sau congelator 9 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
VIDEO. Rețetele Juanitei | Aluat de pizza făcut în casă / Rețeta fără cantități precise pe care o ții minte ușor 9 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Galette crocantă de cartofi cu somon afumat și crème fraîche / Un mic dejun altfel, ușor de preparat și special, pentru o zi de duminică 9 februarie Redacția 0 comentarii
Lămâi întregi murate, sau preserved lemon. Alături de măsline, fac parte din categoria alimentelor salvatoare cu care putem prepara ceva rapid, din mai nimic 8 februarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Știi în ce ordine trebuie să pui ingredientele în robotul de bucătărie?/ Ca regulă generală, începe cu ingredientele uscate sau cu cele mai mari 8 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Midii în vin alb, gata în 20 de minute / Pe cât pare de sofisticat, pe atât de simplu se prepară 8 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 10-16 februarie/ Încearcă o varietate de preparate bogate în legume, cereale, leguminoase și pește 8 februarie Redacția 0 comentarii
Despre chiftele și cum se prepară în principalele regiuni geografice ale României/ Rețete pentru toate gusturile 8 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Desert viral pe internet, delicios și cu puternic efect antiinflamator / Rețeta care a avut peste 25 de milioane de vizualizări 8 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trei exemple de mic dejun sănătos pentru ea și trei exemple de mic dejun sănătos pentru el/ De ce femeile și bărbații au cerințe nutriționale diferite pentru prima masă a zilei 8 februarie Redacția 0 comentarii
Cât de des ar trebui să ascuți cuțitele, potrivit unui specialist / Care este diferența dintre șlefuirea și ascuțirea unui cuțit de bucătărie 7 februarie Redacția 0 comentarii
Ce să mănânci la prânz dacă nu consumi pâine/ Variante de meniu recomandate de nutriționiștii 7 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum și când poți mânca ciocolată atunci când vrei să slăbești / Tania Fântână (nutriționist): Ciocolata nu te îngrașă dacă este consumată cu moderație și face parte dintr-o dietă echilibrată. E important să nu adaugi și biscuiți „dietetici” sau „digestivi” 7 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Omleta cu foaie de orez, un mic dejun rapid, cu multă proteină și consum redus de carbohidrați 7 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Metoda 80-20, extrem de utilă pentru a transforma alimentația antiinflamatoare într-un obicei de viață/ Există rețete sănătoase care se pot prepara în 5-10 minute/ Tot atât îți ia și să încălzești un semipreparat procesat 6 februarie Redacția 0 comentarii
Brownies din fasole și tartă cu ciocolată și năut? Leguminoasele pot fi un bun înlocuitor al făinei rafinate în unele dulciuri 6 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Știai că poți prepara pudră proteică acasă, iar gustul este absolut delicios? / Printre ingrediente se numără semințele de chia și cele de dovleac 6 februarie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Mămăligă rece rămasă? În afară de budincă, putem face din ea niște găluște foarte reușite, peste care putem pune orice fel de sos 6 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce. Gogoși cu mere și ricotta, o variantă de desert care se consumă în perioada Carnavalului în Italia. La Veneția se numesc fritole și exista, înainte, o corporație profesională a fritolerilor 6 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Curcuma latte cu fulgi de ovăz/ Un boost nutritiv, la micul dejun, când te pregătești pentru o zi obositoare/ Nu conține niciun fel de zahăr 6 februarie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Se pot prăji alimentele în sare în loc de ulei? Un chimist explică: „Este un proces asemănător, dar rezultatul nu este același” 5 februarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să preîntâmpini să ți se taie compoziția de prăjitură și cum poți să o recuperezi când deja s-a tăiat 5 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Caesar’s salad în versiune și mai interesantă, de iarnă, cu adaos de mere și boabe de rodie. Cu sau fără piept de pui 5 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Samfaina, un fel de zacuscă a catalanilor, rudă bună cu ratatouille sau cu caponata siciliană/ Un buchet de gusturi și vitamine într-un preparat vegan extrem de simplu 5 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Clătite cu Nutella, cel mai iubit desert/ Le poți face cu ajutorul Thermomix, dar se fac rapid și în varianta clasică/ Un dulce perfect pentru a sărbători World Nutella Day 5 februarie Redacția 0 comentarii
Ouă florentine cu spanac proaspăt și sos Hollandaise la blender / Rețeta vegetariană pentru un mic dejun elegant, consistent și gustos 5 februarie Angela Sabău 0 comentarii
5 rețete de făcut în casă pentru a ameliora simptomele de răceală / Tania Fântână (nutriționist): „În top aș pune celebra ciorbă de pui sau de carne cu os cu o multitudine de legume alături” 4 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Creveți crocanți cu nucă de cocos și sos chili dulce / Un prânz delicios și rapid, numai bun de servit lângă un bol de orez sau noodles 4 februarie Angela Sabău 0 comentarii
„Rocă” din ciocolată, rețeta simplă pe care o poți prepara de Valentine′s Day pentru persoana dragă / Nu-ți trebuie multă îndemânare, doar imaginație și gust 4 februarie Ioana Costescu 1 comentarii
Tartină de avocado cu macrou la conservă – potrivită atât pentru un mic dejun acasă, cât și pentru un snack rapid la birou 4 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Coaja de citrice pe post de condiment. În ce alte preparate și rețete o mai putem adăuga, pe lângă deserturi, și cum. Trebuie folosite doar fructe netratate 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum prepari o pastramă de pui acasă/ Fără E-uri, fără nitriți – nitrați și fără conservanți/ Nu vei mai cumpăra mezeluri din comerț 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Conopidă gratinată cu roșii și măsline, la cuptor sau chiar la friteuza cu aer cald. Se pot adăuga și paste, pentru un preparat unic 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă vietnameză Pho, o supă de oase, ușor de preparat și foarte sănătoasă 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Clătite la friteuză cu aer cald? Da, se poate! E nevoie de o tigaie sau o tavă rotundă care să încapă în airfryer 3 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Tipuri de făină – cum alegi făina în funcție de ceea ce vrei să gătești 2 februarie Otilia Ignat 0 comentarii