Creveți la air fryer. O cină ușoară, savuroasă și foarte ușor de făcut, serviți cu orez simplu și salată verde 20 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Varză la tigaie cu măsline. O idee de prânz sau cină de post sau ca garnitură 20 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Frittata cu ceapă și ardei copți la airfryer – un mic dejun care se poate pregăti rapid, adaptând rețeta inclusiv pentru o singură persoană 20 martie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Secretul chiftelelor reușite. Cinci reguli ca să iasă cât se poate de bune, indiferent dacă sunt din carne sau vegetale 19 martie Redacția 0 comentarii
Scotch eggs, ouă foarte englezești și deloc scoțiene. Fierte, învelite în carne tocată și prăjite. Bune de la micul dejun până la cină, cu salată și pâine de calitate alături 19 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Salata a la russe cu maioneză din lapte de ovăz – varianta de post/vegană a popularei salate de boeuf 19 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Sandviș cu inele de calamar pane – cea mai populară gustare din barurile din Madrid/ Un preparat care la origine era destinat săracilor 19 martie Ioana Costescu 0 comentarii
O metodă gourmet de a propune carnea. Fondue Bourguignonne, gătită direct la masă, în timp real, cu ajutorul unui vas special și înconjurată de sosuri, devine o adevărată experiență 18 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | „Popcorn” de pui în stil KFC – de neratat pentru iubitorii de pui prăjit 18 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pate din ciuperci, ideal pentru o cină sau o gustare de post/ Îl servim alături de legume proaspete pentru o masă nutritivă 17 martie Ioana Costescu 0 comentarii
3 rețete simple de prânz cu mămăligă / Nutriționistul Tania Fântână recomandă inclusiv mămăliga cu avocado: „E o sursă bună de carbohidrați, prietenoasă cu digestia” 17 martie Tania Fântână 0 comentarii
3 idei de mic dejun rapid și sănătos, perfecte pentru luat la pachet: Overnight oats cu fructe și semințe, wrap cu omletă și legume sau brioșe sărate 17 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum se păstrează ouăle și trucuri pentru a le testa prospețimea/ Congelează-le dacă dorești să le păstrezi mai mult timp 16 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Lasagna la tigaie – Rețetă rapidă și delicioasă, fără să petreci ore întregi în bucătărie 16 martie Redacția 0 comentarii
5 rețete de deserturi de post delicioase și rapide: De la chec cu banane la gogoși la cuptor și salam de biscuiți 16 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Mic dejun de duminică: Ouă ochiuri și bacon crocant la friteuza cu aer cald / Nu e doar gustos, ci și mai sănătos decât varianta prăjită în ulei 16 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie | Cum pregătești maioneză fără ou/ Rețete utile în perioada postului și nu numai 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să gătești quinoa corect și cum să o integrezi în meniul zilnic / Tania Fântână (nutriționist): „Este un aliment bun și pentru cei ce vor să slăbească, întrucât 100 de grame de quinoa fiartă conțin nu mai mult de 150 kcal” 15 martie Tania Fântână 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 17- 23 martie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciorbă de pește dobrogeană – rețeta tradițională / Este un preparat ideal pentru mesele în familie sau întâlnirile cu prietenii 15 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceva dulce. Chiffon cake, un desert american. Îl putem servi simplu sau cu cremă și fructe deasupra 15 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dalky – între cafea și budincă/ O cremă fină cu frișcă și gust de cafea 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Lipie de ovăz umplută cu ingredientele preferate/ Un mic dejun fără gluten 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Cina foarte simplă pe care o prepară Meghan Markle / Folosește o singură tigaie și toată familia îi adoră preparatul 14 martie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Panna cotta cu cafea – o prăjitură rafinată și potrivită pentru weekend 14 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Quinoa la micul dejun, în loc de fulgi de ovăz. Fiartă rapid și adăugată peste iaurt. Putem completa cu fructe, fulgi de migdale sau de cocos, scorțișoară sau miere 14 martie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a găti cartofii de post, pentru o cină rapidă 13 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Mașinile de făcut paste nu sunt scumpe și nu necesită multă îndemânare în utilizare/ Par dificil de folosit, dar sunt potrivite și pentru începători într-ale bucătăriei 13 martie Redacția 0 comentarii
Trucuri pentru a face o salată de ton foarte gustoasă / Tania Fântână (nutriționist): „Optează pentru ton în suc propriu, nu exagera cu maioneza și adaugă legume crocante pentru o textură diferită” 13 martie Tania Fântână 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum gătești găluște pufoase și tăieței sau paste fără ou/ Alternative perfecte, pentru perioada postului, la rețetele clasice 12 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă ultra-rapidă și sănătoasă: Spanac cu orez, o alegere perfectă pentru cină / Această combinație bogată în vitamine, fier și fibre poate fi servită ca fel principal sau garnitură 12 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | 10 feluri de a prepara fasolea de post – opțiuni cu proteină vegetală pentru cei care nu consumă carne și produse animale în această perioadă 12 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Nici cereale, nici ouă/ Iată care este cel mai sănătos mic dejun, potrivit nutriționiștilor care recomandă dieta mediteraneeană 12 martie Redacția 1 comentarii
Rețetele Juanitei | Aperitiv, mousse de avocado cu roșii, o propunere de gustare sau cină lejeră și ușor de preparat 11 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă cremă de leurdă – rețeta pe care să o testezi neapărat în această primăvară / Nu e doar delicioasă, dar e și un adevărat „boost” de vitamine 11 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceva dulce | Brioșe cu morcovi / Desertul pe care îl poți pregăti pe tot parcursul anului și nu te mai saturi de el 11 martie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun rapid și delicios: Ouă coapte în avocado la friteuza cu aer cald / Nu e nevoie nici măcar de un strop de ulei 11 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cartofi umpluți cu ciuperci și nuci – o cină de post delicioasă și sățioasă / Se pot prepara și la friteuza cu aer cald 10 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Gyros de porc, un sandviș grecesc cu carne preparată la temperatură scăzută și sos tzatziki 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Savarină rapidă, preparată din resturi de chec, brioșă sau cozonac/ Reciclează resturile de prăjituri uscate într-un desert ușor de preparat 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Începe săptămâna cu un mic dejun savuros: Toast crocant cu brânză și roșii la friteuza cu aer cald 10 martie Ingrid Georgescu 1 comentarii
ABC în bucătărie. Aluat rapid pentru biscuiți simpli și economici. Cu puține grăsimi și puțin zahăr și fără ouă 9 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pancakes cu legume, pentru cină sau pentru mâncare la pachet / O excelentă idee de a recicla legumele deja gătite rămase prin frigider 9 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Chili cu carne de vită, năut și ardei – rapid, simplu de preparat și absolut delicios/ Dacă îl vrei de post înlocuiește carnea cu vegetalele preferate 9 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce. Tortul Mimosa cu care se sărbătorește 8 martie în Italia, inspirat de floarea cu același nume, care se dăruiește în această zi femeilor 9 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omletă grecească, o rețetă de mic dejun cu feta, măsline și roșii / Se gătește la foc mic și nu e nevoie să întorci omleta 9 martie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Mix de cartofi gratinați cu brânză cheddar/ O variantă de cartofi franțuzești, cu alte arome 8 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 10-16 martie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 8 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum ar fi ca în combinația praz cu măsline să adăugăm și pulpe de pui? Un prânz rapid și comod, cu piure de cartofi, orez simplu sau mămăligă, dacă nu vrem cu pâine 8 martie Mihaela Găneț 0 comentarii