Mic dejun libanez: omletă, hummus, sos de iaurt și lipie caldă / E perfect pentru o dimineață de weekend sau pentru un brunch cu familia 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pulpe de pui crocante și broccoli, sos de lămâie și muștar / Un prânz rapid și sănătos, cu 24 de grame de proteine per porție 25 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetă simplă pentru mic-dejun: Mini-tarte cu roșii / Crocante, aromate și ușor de pregătit / Sunt gata în 30 de minute 25 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Fasole cu curry în stil thailandez, o rețetă simplă și gustoasă / Ideală pentru o cină ușoară și sănătoasă 24 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Salată cu pui și legume crocante, un preparat cu sos dulce-picant / Ideală pentru prânz rapid și ușor, dar consistent 24 iulie Ana Roman 0 comentarii
Paste la tigaie cu pui, spanac, lămâie și parmezan / O cină delicioasă, pe care toți o vor îndrăgi / E gata în doar 30 de minute 23 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun simplu, dar spectaculos: Tartar cu roșii, un preparat de vară plin de savoare, perfect în zilele caniculare 23 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de tortilla sau supa aztecă – rețeta mexicană adaptată la gusturile (și ingredientele) europene 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Gratin de dovlecel și năut – simplu, gustos și hrănitor, perfect pentru o cină (aproape) vegetariană sau o garnitură savuroasă 21 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
O idee inedită cu cuburi de pepene în congelator, cel mai creativ desert al verii, cu ciocolată și fistic 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sandviș cu prosciutto și smochine, brânză Brie și rucola. O idee de mic dejun care poate fi și un prânz la pachet sau o cină rapidă 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum se pot folosi semințele și coaja de pepene galben, în loc să le arunci. De la adaosuri pentru salate și lapte vegetal, la dulceață și murături 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 19239 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Prăjește ușor și rapid peștele cu câteva trucuri simple/ Durează câteva minute tot procesul și vei obține un file suculent cu crustă crocantă 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată cu cartofi în stil german/ Crenvurștii, maioneza și ceapa nu trebuie să lipsească pentru un gust autentic 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciuperci Portobello umplute în stil Caprese / Un prânz delicios, ușor și numai bun pentru o duminică în familie 20 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Înghețată de pepene fără aparat de făcut înghețată, în două versiuni, cremoasă și light. E nevoie de doar patru ingrediente și un congelator 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 1730 vizualizări
Brunch de duminică la iarbă verde sau direct pe plajă: tot ce poți să adaugi între mai multe felii de pâine în afară de ceea ce știi deja 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum alegi un pepene galben perfect/ BONUS – Combină pepenele și cu alte alimente 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 11341 vizualizări
Combinații de fructe și proteine pentru un prânz sau o cină estivală pentru care nu trebuie să gătești nimic 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21-27 iulie 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Piersici coapte pe tigaia grill, cu iaurt și miere. Un mic dejun de miezul verii fără gluten, cu fructe de sezon într-o versiune inedită 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată de dovlecei cu iaurt, usturoi și nuci / Un preparat răcoritor din bucătăria turcească 18 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Burrito cu ouă, brânză și spanac, un mic dejun hrănitor, pe care merită să-l prepari din timp / Poate fi păstrat luni de zile în congelator 18 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cocktail de creveți, considerat un preparat „de modă veche”, poate fi reinterpretat pentru a obține o gustare irezistibilă, cu ingrediente de bună calitate 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 1015 vizualizări
Caracatița – ingredient inedit pentru sarmale într-un restaurant de la poalele Tâmpei/Chef restaurant: Luăm în serios orice provocare 17 iulie Ioana Radu 0 comentarii
Leguma ideală pentru hidratarea corpului în perioada verii: 5 salate din castraveți cu dressing fresh | Rețetele Juanitei 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Tartă italiană cu pepene roșu, „regina” deserturilor din această vară 17 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un mic dejun cu gust de desert / Overnight oats cu crumble de fructe de pădure, o combinație sățioasă și gustoasă 17 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Ciupercile ajută la combaterea oboselii datorate căldurii/ Cinci rețete pentru a vă bucura de beneficiile acestor minunate legume/ În plus au și puține calorii 16 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cinci rețete de înghețată de casă / Ingredientele sunt sănătoase și extrem de accesibile: de la iaurt grecesc la banană, căpșuni și avocado 16 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supa rece (gazpacho) se poate prepara în multe feluri/ Iată 10 rețete care includ legume (și fructe) care te vor surprinde, dar te vor ajuta și să te răcorești în zilele de caniculă 15 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Budincă de ovăz cu brânză și afine: Desertul care poate fi transformat rapid în mic dejun / Se poate consuma caldă sau rece 15 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | „Ton” din pepene roșu, o rețetă vegană ce îți satisfice pofta de sushi / Este un preparat delicios, cu un gust surprinzător, foarte asemănător cu tonul adevărat 14 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ovăzul nu înseamnă doar fulgi. Budincă din făină de ovăz și lapte pentru micul dejun, preparată pe flacără sau la microunde 14 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum conservăm vinetele pentru iarnă / Există mai multe metode: fie prin congelare, fie prin conservare în borcane sau chiar prin deshidratare 13 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Platou de duminică | Gustărele – tapas, dacă vrem să intrăm în atmosfera de vacanță iberică 13 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 2329 vizualizări
Ce este un parfait și cum se prepară? A fost creat în Franța dar reelaborat de americani într-o versiune mai simplă, fără ouă și fără congelare 13 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 8577 vizualizări
Cum faci deserturi fără zahăr care chiar să le placă copiilor / Nutriționistul G4Food îți prezintă 3 rețete testate 13 iulie Tania Fântână 0 comentarii 16004 vizualizări
5 idei de mic dejun sub 300 de calorii: de la iaurt grecesc cu fructe și migdale la omletă light cu legume 13 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Totul despre peștii mediteraneeni/ Care e cel mai bun pește de consumat în perioada verii, de ce și ce variante de preparare sunt recomandate / Ce să nu uiți când gătești pește vara 12 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 4829 vizualizări
Un alt fel de salată de vinete. Cum se prepară baba ganoush, crema de vinete tradițională a Orientului Mijlociu. Fără ceapă, se aromatizează cu usturoi 12 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 18426 vizualizări
Somon cu miere și usturoi la tigaie / Un prânz sănătos, preparat într-o singură tigaie 12 iulie Angela Sabău 0 comentarii 6817 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 14-20 iulie 12 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 7328 vizualizări
Sare aromatizată cu vin, noua modă gastronomică a verii. Conferă aromă în plus mai multor preparate și o poti prepara ușor acasă 11 iulie Laura Soare 0 comentarii 1930 vizualizări
Înghețată din banane și ciocolată / Fără zahăr adăugat, se pregătește în casă ușor și repede/ Îi poți pune și puțină cafea instant pentru o variație de gust 11 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 30474 vizualizări
5 rețete de mic dejun cu roșii și ouă / Sunt opțiuni rapide, nutritive și perfecte pentru prima masă a zilei 11 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO Jennifer Garner readuce gustul copilăriei: rețeta de porumb cremos a familiei sale, cu doar 5 ingrediente / Actrița gătește alături de mama ei și oferă sfaturi utile pentru un preparat simplu, dar savuros 10 iulie Ana Roman 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată Burratina – ușor de făcut cu roșii și brânză burrata/ Gusturi clasice mediteraneene, în 5 minute, în farfuria pentru cină 10 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 4192 vizualizări
Prăjitură cu morcovi într-un singur vas / Rețetă simplă, gustoasă și fără haos în bucătărie / Versatilă și ușor de adaptat 10 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai pufoase și mai dietetice clătite pentru micul dejun. Pancakes proteice din albușuri și făină de ovăz, cu un conținut de grăsimi care tinde spre zero, în combinații dulci sau sărate 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii