Bucătăria lui Don Quijote. Ce se mânca în La Mancha (Spania) pe vremea când Miguel Cervantes a scris această poveste clasică 28 iunie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seară. E vremea lor: Paste cu ardei și bacon care te fac să faci pace cu toti zeii 28 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un top al restaurantelor vegane din șapte orașe mari din România 28 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Istoria vinetelor: de la „oul Diavolului„ la una dintre cele mai populare legume de pe glob. Adusă în Europa de arabi și folosită inițial de evrei 28 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Retetele Juanitei. Guiso de patatas con salsichas. Tocăniță spaniolă de cartofi cu cârnați 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Die Burg, restaurantul din Germania cu o stea Michelin în care au luat prânzul fotbaliștii selecționatei spaniole 28 iunie Redacția 0 comentarii
Pui cu ardei, o rețetă italiană rapidă și care pune de acord pe toată lumea 27 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată cu legume, ton și ouă: salade nicoise. Cea mai rapidă mâncare a verii și totodată o călătorie cu gândul pe Coasta de Azur. Simplu, dietetic, gustos, răcoritor, hidratant, revigorant 26 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cultivăm castraveți de 3000 de ani. Cum a ajuns fructul din India pe mesele faraonilor și de acolo în Imperiul Roman. Noi îl creștem din secolele XVII-XVIII 26 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Retetele Juanitei. Curry, preparatul indian a cărui denumire a fost impusă de britanici. Un amestec perfect de condimente cu rol benefic pentru sănătate 26 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Roșiile care rezistă toată iarna în pivniță precum strugurii. Se stafidesc dar nu se strică 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată de orez cu ton și legume, sora salatei reci de paste. O rețetă italiană ideală pentru a combate căldura verii 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Guisantes con jamon. Mazărea bunicii cu jamonul spaniolilor 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 Gastronomic. Croația vs. Italia. Fuži vs. Fusilli. Pronostic gastronomic 1-1 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să faci rapid un sos de roșii cu carne pentru paste. Bun și rece, ideal și pentru mâncarea la pachet 24 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ciocolata pentru care oamenii călătoresc până la capătul lumii. Batonul de ciocolată „Can’t Get Khanafed Of It” se vinde numai în Dubai și costă 20 de dolari 24 iunie Redacția 3 comentarii
Rețetele Juanitei. Pesto de leuștean. În combinație cu paste și rădăcinoase are gust de ”ciorbă solidă” 23 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pepenele roșu și cel galben sunt originari de pe continente diferite. Deși romanii i-au răspândit în Europa, la noi au ajuns via Imperiul Otoman 23 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Fotbal și chips. 3 idei de cartofi în air fryer cu gust inedit, perfecte pentru viitoarele meciuri 23 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
La Boqueria. Piața din Barcelona luată cu asalt de turiști și în care localnicii nu calcă. A fost declarată ”cea mai bună piață din lume” în 2024 22 iunie Redacția 1 comentarii
Care sunt prețurile la restaurantele de pe plaja din Castelldefels, una dintre cele mai scumpe localități din Spania în comparație cu prețurile din Mamaia Nord 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Salata grecească, un mix de legume și feta cu gust de vacanță 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Fusilli cu somon afumat și dovlecei. Arome de proaspăt și afumat la un loc. Rețetă supersimplă pentru o cină rapidă 21 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Să scufunzi o înghețată într-o cafea espresso. Desert sau cafea? Cu siguranță, un concentrat de plăcere care răcorește. Cum prepari un affogato al caffè 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 20 iunie: Spania vs. Italia. Paella fideua vs. spaghetti alla bolognese 20 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 19 iunie: Scoția vs. Elveția sau Haggis vs. Malakoff 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Alimentara de acasă: Ce produse naționale se vând cel mai bine în magazinele deschise în comunitățile românești din Spania 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO O poveste culinară româno-americană: Cum s-a adaptat o fetiță plecată la 9 ani din România la bucătăria americană. Și cum a fost întoarcerea în România 30 de ani mai târziu 18 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie. Turcia vs. Georgia. Kebab vs. Khachapuri 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Beneficiile pentru sănătate ale consumului de orz, „hrana gladiatorilor” 18 iunie Ioan Radu 0 comentarii
Pare ciocolată dar e un fruct. E un fruct dar îl întinzi pe pâine. Fructe tropicale care cresc în voie lângă Palermo 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 18 iunie: Bacalhau à Brás (Portugalia) vs. Svíčková na Smetaně (Cehia) / Cum gătești cele două preparate 18 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ce să mănânci la meci fără să te îngrași. 3 idei pornind de la pizza, fără multe calorii și fără gluten 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omleta cu mărar și ceapă verde e de fapt o frittata. Care e diferența dintre ele? 17 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 17 iunie. Austria vs. Franța. Käsespätzle vs. Crepe galette bretone 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 17 iunie: Borș de perișoare (România) vs. Borscht (Ucraina) / Rețete pentru cele două preparate 17 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Slovenia – Danemarca. Štruklji vs. Æblekage 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Squadra azzurra, mâncare tricoloră. Ce au mâncat fotbaliștii italieni înainte să debuteze la Dortmund împotriva Albaniei 16 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 16 iunie: Karađorđe Schnitzel (Serbia) vs. Fish & chips (Anglia) / Cum gătești cele două preparate 16 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de conopidă cu alioli. O garnitură pentru preparate din carne, pește sau legume 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Restaurantul din Jaén, Andalucia, unde mănâncă sora regelui Spaniei. Meniul este obișnuit, iar prețul mediu conform TripAdviser este de 20 de euro de persoană 16 iunie Redacția 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. 16 iunie. Polonia – Țările de Jos. Bigos vs. Bitterballen 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ambalaje cu tematică fotbalistică, mixuri de fructe și legume în culorile steagurilor naționale, soluții de marketing aplicate de producătorii și comercianții din câteva state europene pentru Campionatul de Fotbal din Germania, Euro 2024 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Ciocolatierul – grădinar: „Cultiv plante aromatice ca să am ingrediente proaspete pentru bomboane și prăjituri” / „Meseria de ciocolatier nu este recunoscută oficial în România” – Vlad Niculescu, Bucov, jud. Prahova 16 iunie George Mănescu 0 comentarii
Omagiu brânzei: Primul muzeu dedicat acestui aliment îndrăgit s-a deschis vineri în Franța la Paris 16 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Pizza (Italia) vs. Tavë kosi (Albania) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic. După 3-1 în meciul Elveția – Ungaria, suporterii elvețieni au anunțat: „Fondue este mai tare decât gulașul!” 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie. Paella marinera (Spania) vs. Ćevapčići (Croația). Rețetele celor două preparate 15 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Fondue (Elveția) vs. Gulaș (Ungaria) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii