Rețetele Juanitei: Supă de linte cu arome orientale. O variantă a supei marocane 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Zacusca de dovlecei. Printre cele mai bune conserve pentru iarnă 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Trei variante de tartine ușor de făcut și sănătoase pentru micul dejun 31 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă de cină simplu de preparat, cu efect antiinflamator și bogată în proteine 29 iulie Ioan Radu 0 comentarii
IA mi-a propus trei rețete diferite pentru aceleași ingrediente pe care le am în frigider. Ce ar trebui sa îl întrebi pe ChatGPT când ai nevoie de asistență pentru gătit 29 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun cu proteine și legume din belșug. Începe ziua cu o salată revigorantă 29 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Instructoare de fitness de 67 de ani și care arată ca de 40, cu peste 1 milion de followers: iată cum se hrănește ca să se mențină în formă 28 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 29 iulie – 4 august 28 iulie Ioana Costescu 1 comentarii
Prânzul de duminică. Parmigiana di melanzane, caserolă de vinete sau un fel de moussaka a italienilor 28 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă de vară cu legume care se poate și conserva pentru iarnă. Caponata siciliană. Ca o zacuscă dar cu gust dulce acrișor și mult umami 27 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cel mai bun mod de a găti creveți în friteuza cu aer cald/Faci economie de timp și sunt nu doar delicioși, dar și sănătoși 27 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Un registru al celor mai vechi activități antreprenoriale ale unei capitale. Ar fi posibil și la noi? La Roma există și a intrat pe listă restaurantul care a dat lumii celebrele fettuccine Alfredo 26 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tartă cu roșii, rețeta super ușoară și răcoroasă de vară/Un aperitiv delicios cu care nu vei da greș 26 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti alla puttanesca, o rețetă aproape perfectă, care din casele de toleranță a emigrat pe toate continentele 26 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Horchata de chufa, băutura cu „nume de orz”. Răcorește perfect în timpul zilele de vară toride din Spania 26 iulie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Cartofi franțuzești, cu brânză, smântână și ouă. Un deliciu aux gratin 25 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
5 rețete de shake-uri delicioase pentru micul dejun. Cu legume, fructe sau puțin din amândouă 25 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să prepari delicioasele chipsuri crocante, chiar la tine acasă/Ai nevoie de cartofi și un aparat air fryer 24 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Vinete gratinate cu ratatouille și șuncă. Un fusion care amintește de Franța, Italia și Grecia în același timp 24 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Garnituri de legume: Rețetă de vinete soté. Melanzane a funghetto sau „vinete-ciuperci”. Cu sau fără adaos de roșii 23 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Piersici la grătar. Cu iaurt și miere pot fi un mic dejun sau un desert delicios 23 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Maioneză de avocado, alternativa vegetală la maioneza clasică din ou. Rețetă ultrarapidă 22 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta oficială de tiramisù așa cum a fost ea înregistrată de creatorul ei în 1970. Desertul opulent al verii, care nu cunoaște opoziție 22 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Salata tabbouleh. Bogată în vitamina C, răcoritoare și cu gust oriental-mediteranean 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum gătești mămăliga fără să amesteci continuu. Trucuri de la gospodinele cu experiență 22 iulie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Pandișpan cu caise. O prăjitură ușoară în care gusturile dulce și acrișor se îmbină într-o simfonie a simțurilor 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Prânzul de duminică. O rețetă italiană de vară cu carne și garnitură ușoară rece: Vitello tonnato/carne de vită rece cu sos de ton cu dovlecei cruzi marinați 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Salata estivală pe care o făcea Freud, tatăl psihanalizei, după cum îl învățase colegul și prietenul italian Cesare Lombroso, tatăl criminalisticii 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cu ce să înlocuiești sarea. Preparatul asiatic simplu de făcut în casă și bogat în proprietăți nutritive 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un desert răcoritor, aromat, fără făină și fără grăsimi: gelatină de lămâie. Se prepară în 5 minute și se lasă la frigider 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Jumătăți de ardei gratinate, cu brânzeturi și pesmet aromatizat, la fel de buni calzi sau reci 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sardeluța marinată ”made in România” a devenit produs protejat de UE / Cum se prepară tradițional 20 iulie Andreea Pavel 0 comentarii
Enchilada cu fasole neagră, mâncarea perfectă într-o singură cratiță/Rețeta cu care nu vei da greș niciodată 20 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Gastronomie și Oscar: rețetă de spaghetti cu anghinare din filmul Il Postino dedicat vieții în exil a poetului chilian Pablo Neruda 19 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Ciulama cu pui și ciuperci. Bechamelul reinventat de români 19 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete superușoare de vară: Orez rece cu dovlecei și cașcaval ras. Combinație vegetariană rapidă, economică, sănătoasă, de sezon 18 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sos tzatziki grecesc făcut acasă în câteva minute, mult mai bun decât cel cumpărat. Și un mic secret ca să nu mirosim a usturoi 18 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Înghețată de fructe făcută la blender în 5 minute 17 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
O bătutură rece ultrarapidă și fără calorii pentru a lupta cu căldura verii: fresh la centrifugă din grepfrut, castravați, frunze de spanac și mentă 17 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Gond katira, gumă comestibilă: O modalitate naturală de a te răcori în verile toride / Cum prepari limonadă folosind ingredientul 16 iulie Ioan Radu 0 comentarii