5 idei de deserturi cu mere: De la clasica plăcintă la un chec pufos și un crumble cu scorțișoară 10 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Salată de vinete light: la fel de delicioasă și cremoasă, dar fără pic de ulei / Este o versiune potrivită pentru persoanele care țin dietă sau urmează un regim hipocaloric 9 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6434 vizualizări
Buchețele de conopidă la air fryer, una din cele mai simple și rapide metode de preparare a acestei legume de toamnă. Merge combinată cu carne, pește, ouă, leguminoase dar și carbohidrați 9 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Gem de prune cu nuci coapte, totul la cuptor/ Arome de toamnă într-un preparat realizat după o rețetă extrem de simplă/ Gemurile fierte ore în șir sunt istorie 9 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pita cu ou, roșii și brânză feta / Un mic dejun potrivit și pentru diabetici, fiind sărac în carbohidrați 9 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Timpii de gătire a alimentelor în oala sub presiune/ Sfaturi utile despre cum să îngrijești și să folosești oala sub presiune 8 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi copți la airfryer / O rețetă rapidă și delicioasă, gata în mai puțin de jumătate de oră / Extra sfat: După ce îi tai pune puțin unt peste ei 8 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Garnituri vegetale. Cum poți prepara rapid o garnitură din fenicul pe lângă o porție de piept de pui sau de pește 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1772 vizualizări
Tartă cu mere făcută din doar trei ingrediente / A devenit celebră pe rețelele sociale după ce a prezentat-o Ree Drummond 8 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Hummus cu năut și pastă de vinete coapte — o reinterpretare cremoasă și aromată a unui preparat clasic oriental 7 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 4623 vizualizări
FOTO | Ratatouille la cuptor, cu un twist gustos: presărat cu cașcaval în ultimele minute / Poate fi servit atât ca garnitură, dar merge excelent și ca preparat de sine stătător, alături de o salată 7 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Hamburgeri de dovlecel și brânză – o rețetă ușoară, sănătoasă și de sezon/ Se pregătesc la cuptor și se pot pune și la pachet pentru școală sau birou 6 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii 29136 vizualizări
Supă de dovleac cu bacon, un prânz delicios și ușor de gătit / Un preparat cu gust de toamnă 6 octombrie Ana Roman 0 comentarii
VIDEO I Kaki sunt fructele rafinate ale toamnei, delicioase și fără cusur. Dar știi că poți adăuga peste miezul lor doar cacao și prepara un desert delicat și dietetic, fără zahăr și fără coacere? 6 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 10940 vizualizări
ABC în bucătărie. Știai că un rest de aluat dospit vechi poate îmbunătăți gustul, aroma și textura pâinii sau blatului de pizza. Daniel Ion, Casa del Pan: „E una dintre cele mai vechi metode folosite de brutari, chiar dacă mulți nu recunosc asta” 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5532 vizualizări
Rețetă: Nuggets de pui la airfryer, atât de buni încât rivalizează cu cei din fast-food / E o alternativă sănătoasă și nici măcar nu se gătesc greu 5 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4050 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Obrăjori de porc, preparați la oala sub presiune sau la slowcooker/ Merg pregătiți și în cuptor la temperatură scăzută/ În orice variantă carnea va ieși fragedă, de desfăcut cu furculița 5 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să fierbi cartofii pentru a rămâne cât mai întregi și a nu se sfărâmița / Metoda care nu dă greș niciodată 4 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Risotto cu cavolo nero, după rețeta Georginei Hayden / Metoda pe care o folosesc bucătarii italieni pentru a obține cel mai fin sos 4 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 6-12 octombrie 4 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Supă de oase de vită – rețetă și beneficii pentru sănătate/ De secole, este folosită atât ca bază pentru alte preparate, cât și ca remediu natural pentru întărirea organismului 4 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 15806 vizualizări
Desert de weekend: Prăjitură cu prune și glazură fină / Ai crede că se prepară greu, dar, de fapt, e super-simplă 4 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6120 vizualizări
6 rețete de vafe dulci și sărate, perfecte pentru un mic dejun de weekend / De la gofre simple cu miere la vafe cu brânză și spanac 4 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3473 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pulpe de pui la cuptor cu lămâie, cea mai simplă și ieftină rețetă pentru un prânz rapid 3 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6880 vizualizări
VIDEO | Mic dejun vegan: sandwich cu tofu și ananas/ Pe lângă gustul perfect și nutrienții echilibrați, cele două ingrediente îți potențează reciproc aroma și caracteristicile 3 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
Un chef cu 3 stele Michelin și jurat la Masterchef explică de ce n-ar trebui sa consumăm pâine de toast: „Dacă citiți eticheta acestei pâini, găsiți 14, 15 sau chiar 16 ingrediente care nu au ce căuta acolo” 2 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Tocană de toamnă cu legume din belșug și fasole/ Fiartă la foc mic să se îmbine aromele 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6049 vizualizări
Cinci rețete de supe care te vor ajuta să slăbești / Sunt preparate cu legume de toamnă, pentru o masă sănătoasă și hrănitoare 2 octombrie Angela Sabău 1 comentarii 29788 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Ouă jumări, cel mai simplu și mai rapid mic dejun/ Batem ouăle direct în tigaie 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6067 vizualizări
O ingineră în industria alimentară avertizează asupra unei greșeli pe care o fac mulți oameni atunci când gătesc paste: „Nu folosește la nimic” 1 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în Bucătărie | Trucuri pentru a obține cea mai bună zacuscă pentru iarnă / În mod ideal, vinetele se coc pe grătar, iar ceapa ar trebui călită la foc mic 1 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce gătim în luna octombrie/ Legume și fructe de sezon și rețete care încălzesc corpul și sufletul/ Împotriva asteniilor de toamnă mâncarea joacă un rol important 1 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cremă tartinabilă cu brânză, curry și curmale/ O gustare dulce sau sărată bună la orice oră 30 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1163 vizualizări
Supa-cremă de ciuperci, alegerea perfectă a sezonului de toamnă 30 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Am încercat să prepar o cremă în stil Nutella din ingrediente mai sănătoase, exclusiv vegetale: o bază de boabe de năut, cacao, banane, unt de arahide, miere, făină de migdale. Iată ce a ieșit 29 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 10806 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Plăcintă cu mere și dovleac copt, scorțișoară și aluat de foietaj gata preparat/ Se face repede, este delicioasă și nici nu are nevoie de zahăr adăugat 29 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1008 vizualizări
Te-ai gândi că banalii cârnați pot fi integrați și în alte rețete în afară de fasole sau varză? Ce ai zice de o porție de vinete umplute cu cârnați? Rețeta pas cu pas 29 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | De ce nu este bine să spargi oul direct în mâncarea pe care o prepari/ Riscuri la care te expui 28 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
Cinci rețete delicioase cu dovleac pentru a aduce pe masă aromele de sezon/ Dovleacul are puține calorii, este bogat în fibre, vitamine și antioxidanți și susține imunitatea 28 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să frăgezești carnea prea tare. Trucuri și sfaturi care nu dau niciodată greș 27 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 26221 vizualizări
Rețeta care a cucerit internetul: Dovlecel Spaghetti la cuptor cu brânză feta și roșii, preparatul perfect pentru o cină ușoară și gustoasă 27 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 29 septembrie – 5 octombrie 27 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Zece preparate cu avocado, sănătoase, rapide și delicioase/ Avocado este unul dintre cele mai versatile și mai la modă ingrediente alimentare 27 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 22698 vizualizări
Trei idei delicioase de mic dejun cu smochine: de la toast de brânză de capră cu smochine proaspete la terci de ovăz cu smochine caramelizate 27 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2821 vizualizări
VIDEO – FOTO | Rețetele Juanitei | Salata Cobb, salata completă care a fost inventată la Hollywood/ Jennifer Aniston o cerea zilnic în timp ce filma serialul Friends 26 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
O tartă de ciocolată fără gluten, cu dovlecei rași în compoziție în loc de făină. Un desert cu nivel caloric mai redus dar la fel de apetisant 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 8669 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Clasica supă de dovleac, într-o variantă cosmetizată, cu cartof dulce, porumb fiert și gnocchi/ Un deliciu cu gust de sezon 25 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO. Salată de cartofi Goldee’s, creată de un celebru restaurant cu specific de barbecue din Texas, servită ca garnitură la carne 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce este fanouropita, prăjitura grecească/ Se prepară pentru a găsi obiecte pierdute, a-ți îndeplini dorințe, dar și pentru a întâlni dragostea adevărată 25 septembrie Ioana Radu 0 comentarii 11377 vizualizări
Cum poți folosi un sos simplu de arahide și cum să-l prepari acasă. Provine din gastronomia indoneziană și merge peste carne, legume, paste sau orez 25 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii