Un desert iconic de la Napoli. Babà din aluat pufos, însiropat cu rom, servit simplu sau cu cremă de vanilie, de ciocolată sau frișcă 24 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Chişca, preparat tradiţional moldovenesc, adoptat în Ardeal sub denumirea de pcişcă sau gălușce pentru masa de Crăciun 24 decembrie Ioana Radu 0 comentarii
Cornulețe fragede cu untură: Trucul simplu care le face să nu se sfărâme / Rețeta tradițională ca să îți iasă fix „ca la bunica” 24 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1503 vizualizări
Aluat fraged cu care poți face orice tarte dulci sau sărate, fursecuri, cornulețe și multe alte deserturi rapide 23 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Trucuri ca sa îți iasă perfect sarmalele/ Ce trebuie să pui în carne ca să fie pufoase 23 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii 19770 vizualizări
VIDEO | Cum prepari un panettone italian, proaspăt, pufos și cu mult amore/ Nu e ușor, dar nici cozonacul nostru nu se face chiar bătând din palme 23 decembrie Ioana Radu 0 comentarii
Fursecuri fragede cu nucă de cocos / Sunt ușor de preparat, aromate și sunt perfecte pentru masa de Crăciun 23 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri ca să îți iasă cozonacul perfect/ Lista e lungă, dar și rezultatul va fi pe măsură 21 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Prepară în casă un mezel din cotlet de porc/ 100% carne și ingrediente naturale, fără e-uri și fără conservanți 21 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Pilaf tradițional românesc/ Cu pui și ardei copți gătiți separat în stil risotto/ Poate fi fel principal sau garnitură 21 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Le tigelle, mini turte din aluat de pâine cu model geometric pe ele. Fac parte din tradiția din zona orașului Bologna, în Italia, și se mănâncă și în combinații dulci, și sărate 21 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cremă de mascarpone cu aromă de portocale. Un desert foarte ușor de preparat, fără ouă crude, ideal de sărbători, care merge pe lângă cozonac, fursecuri, biscuiți, pișcoturi 20 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Supa tradițională pe care o mânâncă italienii de Crăciun și ce pun în ea în loc de pâine. O variantă de supă și multe posibilități, nu numai de sărbători 20 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 8459 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 22-28 decembrie/ Christmas all around! 20 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii 6903 vizualizări
VIDEO / Uova alla milanese, un fel de scotch eggs dar mai dietetice, fără carne, mai aproape de spiritul Mediteranei. Un prânz ideal, dacă îi asociem o garnitură verde, la alegere 20 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta tradițională de Alba ca Zăpada: prăjitura cu foi fragede și cremă de lămâie, nelipsită de pe mesele românilor de Crăciun și Anul Nou 19 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum prăjim corect alimentele pentru a limita riscurile și a obține cele mai reușite preparate. Ce este punctul de fum al uleiului 17 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Cum se prepară latkes-ul, plăcinta tradițională nelipsită de pe masa evreilor în timpul sărbătorii Hanuka 17 decembrie Ștefan Both 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Creveți pil pil, un aperitiv picant, numai bun pentru masa festivă de Sărbători/ Și se prepară în câteva minute 16 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ovăz pentru Crăciun/ Mic dejun ușor cu gust de sărbătoare, sățios și care îți asigură echilibrul digestiv 15 decembrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Se apropie vremea deserturilor de Crăciun. Iată care este secretul pentru a prepara un tort cu adevărat special 14 decembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Pastă de pește, preparată rapid cu unt și o cutie de sardine/ Faci o gustare în câteva minute sau pregătești câteva tartine pentru cină ori de luat la pachet 14 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii 9591 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 15-22 decembrie 14 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO-FOTO | Rețetele Juanitei | Iepure gătit cu ceapă, ca la Castel/ Un preparat simplu și sofisticat în același timp, cu o rețetă „furată” de la bucătăreasa Castelului Bethlen-Haller 14 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciocolată caldă, o rețetă „științifică”. Un chimist propune un amestec simplu de cacao, ciocolată neagră, lapte, amidon, zahăr, gata în 5 minute 14 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucul la care nu te-ai fi gândit ca să nu verși supa sau ciorba din polonic/ Este atât de simplu 13 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi gratinați în friteuza cu aer cald, cu brânză provolone, ouă și șuncă/ Prânz sau o cină ușor și rapid de pregătit 13 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Supa „fără rețetă”, despre care o antrenoare de fitness spune că nu îi lipește din meniu/ Se prepară ușor, rapid și din cam orice ai prin frigider și te ajută să nu depinzi de mâncăruri procesate 12 decembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1454 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Musaca altfel, cu carne tocată de porc și varză murată, într-o singură tavă, la cuptor 11 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Un ou fiert într-o chiftea? Este ceea ce englezii numesc scotch eggs. Pot fi servite simple la micul dejun, sau cu o garnitură vegetală la prânz sau la cină. Merg preparate și la cuptor sau air fryer 11 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Legumele congelate se decongelează înainte de a le găti? Care este soluția optimă în funcție de fiecare metodă de gătit 10 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 16351 vizualizări
Tacos sau tortilla umplute cu carne de porc pibil/ Carnea se gătește slow pentru a fi foarte fragedă 10 decembrie Ioana Radu 0 comentarii
Kebab armenesc: un preparat simplu, cu un gust blând, cu foarte puțin piper / Povestea unei rețete transmise din sudul Armeniei 10 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Plăcintă rulou umplută cu carne sau vegetale, se face simplu și se mănâncă repede/ Variantă de post și de dulce 9 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mâncare rapidă și sănătoasă cu spanac congelat / Este ideală pentru post sau pentru cei care țin dietă 9 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Sandvișuri cu șuncă, ou și brânză pentru micul dejun / Perfect pentru o dimineață când ești pe fugă și nu ai timp de gătit 9 decembrie Ana Roman 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Dip de fasole cu usturoi și două feluri de ceapă/ Preparatul perfect pentru post – cină, gustare, prânz la pachet sau doar o poftă de ceva bun 8 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Chifle picante cu ou și brânză / Un mic dejun sățios și gustos, pentru cei cărora le plac provocările 8 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să păstrezi cafeaua măcinată aromată, mai mut timp / De ce să eviți frigiderul sau congelatorul 7 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetă veche de sarmale de post din Maramureș, așa cum o preparau bunicile noastre / Ciupercile și păsatul dau gustul autentic sarmalelor de post 7 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
Tocăniță de pui cu brânză Cheddar la slow cooker, rețetă „dump and go” / Este extrem de simplu de gătit și foarte gustoasă, perfectă pentru un prânz de duminică 7 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
Strata rapidă cu cârnați / Un mic dejun sățios, perfect de pregătit în avans și a te bucura de el într-o dimineață de weekend 7 decembrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să prepari perfect carnea/ Secretul este să nu aibă apă în exces 6 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 8-14 decembrie 6 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum prepară englezii celebrii scones, biscuiții tradiționali pentru ceaiul de la ora 17. Mai nou, se prepară în mai multe variante aromatice 6 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Budincă de orez gătită direct pe aragaz, cu aromă de lămâie sau scorțișoară, la alegere. Un mic dejun aromat care te duce deja cu gândul la vacanță 5 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Mac and cheese pe repede înainte cu leftover-uri/ Ceva paste rămase, brânze de orice fel, smântână sau iaurt/ Le poți pune și puțină miere 4 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum prepari o delicată și rafinată cremă de fistic de asortat cu cozonacul la masa de Crăciun 4 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un preparat tradițional al micului dejun englezesc: baked beans. Fasole prefiartă, chiar din conservă, gătită direct în cuptor, cu sau fără bacon 4 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum poți prepara pentru salata boeuf de Crăciun maioneză rapidă, care nu riscă să se taie și să nu iasă și are și mai puține calorii 3 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii