Vinete umplute cu carne, gratinate la cuptor. O idee de cină inspirată din gastronomia mediteraneană dar sunt rețete similare și în cea turcă 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii 12396 vizualizări
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Migas de pan, echivalentul spaniol al mămăligii românești/ Se prepară în zilele ploioase, când nimeni n-are chef de ieșit după pâine proaspătă 11 august Ioana Costescu 0 comentarii 2605 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum și cu ce se poate înlocui smântâna în rețete, în funcție de tipul de preparat 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Escalop de pui cu dovlecei rași, într-o singură tigaie. O idee de cină simplu de preparat dar foarte apetisantă, care merge și la prânz 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii 14090 vizualizări
Smoothie răcoritor din lapte de cocos și banane, un mic răsfăț de weekend/ Un frappé tropical ideal pentru mari și mici – nu conține zahăr adăugat 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
E timpul porumbului proaspăt. În afară de cel copt sau fiert, putem prepara din boabe o budincă la cuptor, ideală la micul dejun 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Fierbere, poșare sau gătire la aburi? Cum alegi metoda potrivită în bucătărie 9 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spanac cu ouă , o rețetă savuroasă de brunch sănătos / Rapid de făcut, perfect pentru o masă ușoară de vară 9 august Angela Sabău 0 comentarii
Pui lipicios cu lămâie, morcovi și caju / Rețeta care te va face să îți placă puiul chiar mai mult decât până acum 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Sandviș cu ou și avocado pentru un mic dejun special / Este sățios și plin de arome, ca să-ți începi ziua perfect 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Combinații interesante alături de piept de pui în tigaia grill, în trei variante de salată ca fel unic estival: cu mango, piersici sau struguri 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii 5149 vizualizări
Ardei umpluți în versiune creativă, cu o compoziție de cartofi, brânzeturi și bacon. O altenativă la cei cu carne sau vegetarieni, în stil napoletan 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun rapid, răcoros și potrivit pentru miezul verii. Tartine proteice, cu cremă de ricotta și ton 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă „mise en place” și cum te ajută să gătești mai repede 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Chiftele de roșii: Rețeta tradițională grecească din Santorini / Află cum se fac celebrele ntomatokeftedes, pas cu pas 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Gelatină de pepene sau gelo di melone, desertul rafinat al lunii august la care sicilienii nu renunță niciodată după masă sau înainte de culcare 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Frittata cu mazăre, o idee de mic dejun echilibrat, proteic dar plin de fibre și ușor de preparat. Este foarte bună și rece, preparată seara 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Chiftele de vinete, aromate, delicioase, economice și ușor de făcut. Compoziția poate fi completată cu ton sau cu brânzeturi, după preferințe 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Plăcintă cu brânză și cozonac cu un milion de vizualizări / Cum a cucerit „La Flory în Bucătărie” YouTube-ul / „Nu mă aranjez special pentru filmări. Cu cât ești mai natural și vorbești pe înțelesul tuturor, cu atât ești mai aproape de oameni” 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Southern pickles sau murături dulci-acrișoare din coajă de pepene roșu. Ce altceva mai putem face cu ele: de la stir fry la coaja de pepene confiată 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ardei umpluți în stil napoletan, fără carne dar plini de arome mediteraneene: vinete, măsline, brânzeturi și miez de pâine în loc de orez 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii 37429 vizualizări
Mic dejun ca în Ungaria: patru rețete tradiționale care merită încercate / De la pâine prăjită dată prin ou la lekvaros bukta 5 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum poți face oțet aromatic pentru salate, folosind condimente, fructe sau ierburi aromatice de sezon. Ce fel de oțet e preferabil? 4 august Mihaela Găneț 0 comentarii
10 idei de cină bogată în fibre: rețete ușoare care îți fac bine și țin de foame / De la supă cremă de linte roșie cu ghimbir și morcov la cartofi dulci copți umpluți cu fasole roșie și salsa de avocado 4 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 24246 vizualizări
Salată de fasole neagră cu conținut ridicat de proteine / O opțiune vegetală, hrănitoare și ușor de pregătit pentru prânz sau cină 3 august Angela Sabău 0 comentarii
6 alimente pe care, cel mai probabil, nu știai că le poți găti la grătar / Pepenele verde, mămăliga, avocado sau salata verde se află pe listă 3 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Budincă cu șuncă și broccoli / O rețetă ușoară, pregătită cu o seară înainte și coaptă dimineața pentru un mic dejun hrănitor 3 august Angela Sabău 0 comentarii 1198 vizualizări
ABC culinar | Șase alimente pe care nu ar trebui să le congelezi / Iată și ce alimente necesită efort suplimentar pentru a fi congelate corect 2 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 4 – 10 august 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Ce gătești rapid cu carne tocată? 5 idei de preparate pe care se le încerci vara aceasta, de la chiftele la cuptor la ardei umpluți 2 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un apetisant tort de pepene ca să marcăm împreună mâine Watermelon Day. E nevoie doar de frișcă și mici adaosuri și desertul e gata 2 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Toast cu ricotta, piersici și prosciutto / Un mic dejun savuros, rapid, ce combină gustul dulce și sărat 2 august Angela Sabău 0 comentarii 1414 vizualizări
VIDEO/ Matcha cloud cu apă de cocos și gheață, băutura verii devenită virală pe rețelele de socializare, cu sau fără lapte 1 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă reinterpretată: „Caviar” de vinete, deliciul verii inspirat din bucătăria franțuzească și balcanică 1 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 35572 vizualizări
Cinci idei de salată rece de orez pentru o cină de vară apetisantă. Cu pește, cu pui, cu mozzarella și pesto, vegană sau cu influențe orientale 31 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să toci corect ceapa șalotă / În ce rețete o poți încorpora cu succes, pentru un gust mai bun, și cum se păstrează sau se congelează ceapa șalotă 30 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pepene roșu pe grătar este noutatea verii: cu brânzeturi și ardei picant ca cină, cu ciocolată sau înghețată ca desert, mai ales dacă îl lăsăm să se caramelizeze mai mult 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un mic dejun colorat și savuros din pâine prăjită cu ardei copți dulce-acrișori și cremă de brânză feta 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai simplă și rapidă supă minestrone. Rețeta perfectă pentru cei care vor să slăbească / Este excelentă mai ales în sezonul cald 29 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Omletă rapidă la air fryer / Rețetă simplă și versatilă pentru diminețile în care te grăbești 29 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cină completă într-o singură tigaie / Shawarma cu paste orzo și salată mediteraneană / Condimentele Orientului într-un preparat simplu și aromat 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
Rețetă inedită pentru grătar: Pui glazurat cu cola, între inspirație asiatică și gust american / Un preparat dulce-picant, cu sos de soia și lime, perfect pentru grătarele de vară 28 iulie Angela Sabău 0 comentarii 3147 vizualizări
Ovăz cu piersici și cremă, pregătit de seara / Un mic dejun delicios ca un desert și sănătos ca un preparat dietetic 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum folosești integral o lămâie: zeamă, coajă și chiar sâmburii 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spaghete cu ciuperci, spanac și ricotta / O cină reconfortantă și simplă, cu doar cinci ingrediente 27 iulie Ana Roman 0 comentarii
Sarikopites, plăcintele spiralate din Creta care combină brânza proaspătă cu mierea și scorțișoara / Sunt inspirate de „sariki”, o eșarfă răsucită pe care bărbații o poartă în mod tradițional în jurul capului 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să „sotezi” și de ce nu e același lucru cu a prăji 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Somon la cuptor cu bok choy și orez brun – totul într-o singură tavă / O cină sănătoasă, rapidă și plină de savoare, perfectă după o zi agitată 26 iulie Ana Roman 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 iulie – 3 august 26 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
5 ceaiuri reci pe care să le faci acasă în mai puțin de 10 minute / Combinații cu ceai verde, rooibos sau ceai de mușețel 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii