5 deserturi delicioase cu pișcoturi: Rețete rapide și ușor de preparat, ideale pentru orice ocazie 4 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Brioșe cu cartof dulce, mic dejun sau gustare ușor de preparat/ Sunt perfecte pentru a fi luate la pachet, la școală sau birou 4 aprilie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Dorada cu sparanghel și piure de dovleac/ Adaugă un supliment de spanac sau kale și broccoli 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Clătite cu piure de căpșuni – un mic dejun dulce fără niciun strop de zahăr/ Alege căpșuni cât mai coapte și mai aromate 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. De ce adaugă italienii apa în care au fiert pastele în farfurii înainte să o scurgă? Toată seria de operațiuni pentru ca pastele să iasă mai mult sau mai puțin perfecte 2 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șnițel de vinete, pregătit în cuptor, în crustă de pesmet sau nuci coapte/ Dacă îl vreți vegetarian, nu puneți brănză 2 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
A venit primăvara. Cum faci un soufflé de spanac și brânzeturi, care să rămână pufos și umflat? Ideal și la masa de Paște 2 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cină ușoară: Salată de cartofi cu „maioneză” din avocado – o alternativă sănătoasă și delicioasă 1 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spanac la mic dejun? Iată trei moduri delicioase de a-l integra în prima masă a zilei 1 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Supă cu găluște pufoase – rețeta clasică, fără carne / Varianta ideală de prânz pentru vegetarieni și persoanele care țin post 31 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ouă en cocotte (Ouă la cuptor cu somon afumat) / Rețeta franțuzească cu care nu dai greș 31 martie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Apa este denumită „solvent universal”, dar poate ea dizolva orice lichid? În ce băuturi sau fluide comestibile o poți adauga și în care nu 30 martie Redacția 0 comentarii
Cinci idei de prânz sănătos pe care le poți pregăti în 10 minute / Sunt perfecte când ai o zi încărcată sau când te grăbești 30 martie Redacția 0 comentarii
Biancomangiare, un nume poetic pentru un desert simplu ca o foaie albă pe care se poate „scrie” cu ciocolată, cu lămâie, cu migdale, cu fistic sau cu fructe 30 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Omleta Denver, o rețetă ce poate fi personalizată în funcție de preferințe sau de ce ai în cămară 30 martie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum poți usca foarte simplu drojdia de bere ca să o poți folosi oricând, fără să mai depinzi de cea recent cumpărată 29 martie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cremă untabilă de sparanghel și ricotta/ Perfectă pentru a fi întinsă pe pâine prăjită, ca sos pentru paste sau chiar ca dip cu câțiva nachos 29 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 31 martie – 6 aprilie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 29 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Deserturi irezistibile cu căpșuni: Trei rețete perfecte pentru orice ocazie, de la cheesecake la tiramisu și înghețată de casă 29 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Hash brown crocant pentru micul dejun / O masă de dimineață rapidă, pe care o poți lua și la pachet dacă ești pe fugă 29 martie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Ce poți face cu un bulb de fenicul care îți face cu ochiul la cumpărături? Un sos pentru paste, dacă adaugi și o conservă de sardine 28 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume și cartofi – un preparat de post sățios, delicios și ușor de preparat/ Dacă vă plac, puneți-i și ciuperci pleurotus 28 martie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce este de fapt un simplu stir-fry și cum se prepară 27 martie Redacția 0 comentarii
Rețetă rapidă gustoasă și fără carne: Cartofi umpluți cu brânză și ciuperci – o cină delicioasă și ușor de preparat 27 martie Ingrid Georgescu 1 comentarii
Mic dejun sănătos și rapid: terci de ovăz cu fructe și nuci / E alegerea ideală pentru cei care vor să înceapă ziua cu o masă echilibrată și gustoasă! 27 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Idee de cină rapidă și gustoasă: Pui crocant cu legume la friteuza cu aer cald / Poate fi preparată și la cuptorul clasic și e perfectă de pus la pachet, la birou 26 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Tu știi care sunt cele mai bune și cele mai rele preparate din pește și fructe de mare, pentru sănătatea ta? / Specialiștii explică de ce somonul, tonul, cocktailul de creveți și stridiile sunt cele mai benefice alegeri, iar fish and chips este cea mai proastă opțiune de meniu 26 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum să faci rapid o delicioasă plăcintă cu pește, după rețeta unui faimos bucătar, ambasador al Marine Stewardship Council 25 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ustensile obligatorii când vrei să faci prăjituri ca un profesionist în bucătăria de acasă 25 martie Redacția 0 comentarii
Idee rapidă de prânz: File de somon cu sos de lămâie și ierburi aromatice / Ușor de preparat, poate fi luat și la pachet la birou 25 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Broccoli, fasole albă, lămâie și parmezan, combinația la care nu te-ai fi gândit / O cină reconfortantă gătită la cuptor 24 martie Angela Sabău 0 comentarii
Supă de ceapă, după o rețetă clasică franțuzească / Un prânz ușor și delicios pentru oricine preferă aromele intense 24 martie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun pe fugă / Un toast cu avocado, o rețeta rapidă pentru un preparat sănătos 24 martie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Nici pe o farfurie, nici în ambalajul în care le-ai cumpărat/ Trucul pentru a păstra căpșunile proaspete mai mult timp în frigider 23 martie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Năut cu vinete și iaurt – o tocană mediteraneeană cu arome grecești 23 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Chicken Parmigiana, un prânz delicios de duminică / O creație a imigranților italieni din sudul Italiei, o reinterpretare a clasicului italian melanzane alla parmigiana 23 martie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Batoane crocante de orez cu bezea, un desert savuros cu doar trei ingrediente 23 martie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun cu un twist mexican: Tacos cu ouă, avocado și brânză feta 23 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cât înseamnă „un praf de sare”? Cum măsori alimentele fără cântar? 22 martie Redacția 0 comentarii
Paste normale sau de post, într-o singură rețetă/ Tagliatelle cu ceai matcha și ragu de morcovi/ Putem folosi paste cu sau fără ou și adăuga, eventual, parmezan 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 24-30 martie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez Jollof african cu legume/ Preparat vegan (de post), dar îi poți adăuga și carne și va ieși la fel de bun 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Greta Garbo sau Jerbo – prăjitura care poartă numele unei faimoase actrițe americane, dar face parte din gastronomia maghiară 22 martie Redacția 1 comentarii
Bowl de açaí – un shake de fructe, praf de açaí și lapte, mic dejun plin de elemente nutritive și energizante 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Mini-pizza de vineri seara: Cum transformi pâinea și alimentele rămase într-o masă delicioasă 21 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tinga de pui/ Rețetă tradițională mexicană, ușoară și gustoasă 21 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum putem prepara un tiramisù mai dietetic și mai proteic, înlocuind mascarpone cu ricotta. Pe 21 martie se sărbătorește World Tiramisù Day 21 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | „Cremaet”, băutura cu cafea care a venit de peste mări și s-a înrădăcinat în estul Spaniei/ Este un amestec de rom, cafea, lămâie, scorțișoară și zahăr și se consumă de obicei pe post de desert sau digestiv după un prânz început la jumătatea dimineții/ Are gust de zahăr ars 21 martie Redacția 0 comentarii
Mic dejun picant și rafinat: Ouă „Spicy Bloody Mary” cu crutoane crocante, o rețetă inspirată de celebrul cocktail 21 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii