Un preparat tradițional al micului dejun englezesc: baked beans. Fasole prefiartă, chiar din conservă, gătită direct în cuptor, cu sau fără bacon 4 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum poți prepara pentru salata boeuf de Crăciun maioneză rapidă, care nu riscă să se taie și să nu iasă și are și mai puține calorii 3 decembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu ou și brânză, totul la cuptor sau friteuză pentru o cină super-rapidă/ Un deliciu care se topește în gură 3 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mâncare de gutui, rețeta tradițională / Poate fi servită atât ca fel principal, cât și ca garnitură lângă carne 3 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
5 idei de mic dejun bogat în proteine, dar fără să folosim ouă / Sunt ideale pentru cei care vor să slăbească 3 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 33581 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă cremă de cartof dulce, năut și legume fel de fel, un preparat perfect pentru o seară friguroasă/ Și o mâncare de post ușor de pregătit 2 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mâncare de mazăre cu cârnați: O rețetă simplă, rapidă și gustoasă / Este perfectă simplă, cu pâine proaspătă sau cu un ardei iute alături 2 decembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6164 vizualizări
Hash Browns cu ouă, cel mai bun mic dejun gătit la cuptor / Consistent și sățios, se prepară mai repede decât ai crede 2 decembrie Angela Sabău 0 comentarii 2171 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Fasole cu cârnați, slană și afumătură, ca la mama acasă, pentru ziua tuturor românilor 1 decembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1295 vizualizări
ABC în bucătărie. Cum prepari și coci foarte ușor cea mai simplă bază pentru o tartă clasică umplută cu cremă de vanilie și fructe 30 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu doar fasole cu ciolan. Cum se gătește fasolea pe meridianele lumii și care sunt cele mai populare feluri de mâncare cu fasole 30 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Budincă de french toast la cuptor, un mic dejun delicios, pregătit fără grabă 30 noiembrie Ana Roman 0 comentarii 3147 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 1-7 decembrie 29 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Carne la garniță: cum o faci, cum o păstrezi și câteva trucuri de la cei mai experimentați în conserve tradiționale 29 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii 34997 vizualizări
Ravioli cu sos cremos de dovleac, un prânz ușor sau o cină rapidă/ Ideal pentru o zi aglomerată, înainte de sărbători 29 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Pizza cu blat de mămăligă/ Îi putem pune ingrediente brânză, slană și ou sau șuncă, ciuperci și roșii/ Variante pentru toate gusturile 29 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 11729 vizualizări
Supă cremoasă de conopidă cu sparanghel alb/ Rapid de preparat poate fi un prânz de post sănătos, dar și un prim fel pentru o masă festivă 28 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată proaspătă cu ouă, rădăcinoase și dressing de iaurt grecesc 27 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Wellington vegan cu ciuperci și spanac/ O variantă a celebrului mușchi de vită – simplă, vegetariană, bună și pentru post 27 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii 3275 vizualizări
Irish Eggs – Mic dejun irlandez cu ouă și cartofi / Un preparat sățios, bogat în nutrienți, ideal pentru zilele grele de muncă 27 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri pentru a pregăti perfect urzicile/ Plus rețeta de mâncare de urzici, cum o făcea bunica 26 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 2624 vizualizări
Salvează rețeta de fasole cu ciolan, pentru 1 Decembrie/ Cum a devenit simbol național, în plin Post al Crăciunului, această mâncare „de dulce” 26 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii 2913 vizualizări
Rețetă de sarmale de post fără ciuperci / Cu ce ingredient pot fi înlocuite carnea și ciupercile 26 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Baked oatmeal cu dovleac / Un mic dejun delicios, echilibrat, sățios și ușor de preparat 26 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Mâncare de varză dulce fără carne, gata în 30 de minute / Rețeta perfectă pentru o masă de post rapidă 25 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 32611 vizualizări
Patru rețete de mâncare cu linte, perfecte pentru sezonul rece și pentru post/ Lintea este nutritivă, versatilă și conține proteină 25 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Salată de ouă pentru un mic dejun hrănitor / O rețetă simplă, rapidă și plină de nutrienți 25 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 11072 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Broccoli cu sos de tahină/ Un preparat vegetarian cu arome orientale/ Putem înlocui broccoli cu conopidă 24 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Marry Me Quiche, o reinterpretare cremoasă a clasicului Marry Me Chicken / Un mic dejun sățios, care aduce confort și aromă 24 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum aduci rapid untul și ouăle la temperatura camerei 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6224 vizualizări
Provocarea din bucătărie: două diete, aceeași farfurie / Cum gătești un meniu care împacă vegetarienii și iubitorii de carne / Trei rețete gustate de toți 23 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Ramen cu pui – gătirea nu e complicată, dar durează/ Un ramen bun este gătit la foc mic vreme îndelungată 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 3730 vizualizări
Banana bread cu dovleac, un desert de toamnă care (aproape) se face singur 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce putem pune iarna pe bruschette? De la ciuperci sotate și brânză de capră cu fructe la gorgonzola și ricotta cu nuci și miere 23 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 3068 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Cum îți dai seama dacă ouăle sunt prea vechi. Teste simple pe care le poți face acasă 22 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13868 vizualizări
Mușchi de porc rumenit cu cimbru și muștar Dijon, servit cu sos de cidru din mere / Un preparat ce poate fi servit în egală măsură la o masă festivă sau o cină în familie 22 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 1094 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 23-30 noiembrie 22 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Mici burgeri, varianta românească a celebrei chifle americane/ Un faimos fast food a inclus de altfel preparatul în meniul de „Gusturi românești” 22 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Bezea flambată deasupra, înghețată care nu se topește, înăuntru. Omelette norvégienne, desertul spectaculos care sfidează legile fizicii. În America i se spune „baked Alaska” 22 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2419 vizualizări
Omletă la cuptor cu feta și broccoli, pentru un mic dejun leneș de sfârșit de săptămână 22 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4214 vizualizări
Deserturi sănătoase, preparate la cuptor sau fără coacere pe care le poți face acasă, recomandate de nutriționistul Tania Fântână 21 noiembrie Tania Fântână 0 comentarii 24059 vizualizări
Chec cu aromă de cafea, o variantă de mic dejun care ne introduce în atmosfera de weekend. Merge și ca desert, servit cu o cremă interesantă, de vanilie sau de mascarpone 21 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 14921 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă de fasole cu roșii, preparat de post simplu și gustos/ Putem folosi fasole gata gătită, din conservă sau să fierbem fasolea pe îndelete 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Sandwich proteic, în care oul și șunca înlocuiesc pâinea/ Sățios și foarte keto, este perfect pentru a începe ziua 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 5725 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum fierbi corect fasolea pentru a obține o mâncare de post „ca la mama acasă” 19 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Aripioare de pui marinate și gătite la cuptor sau în friteuza cu aer cald/ Carnea rămâne suculentă, dar exteriorul este crocant 19 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Bol cu iaurt, fruct și granola de ciocolată/ Un mic dejun care aduce energia necesară de la prima oră 19 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii
Ce beneficii pentru sănătate are fructul de mango/ Trei rețete simple de desert fără zahăr, cu mango 18 noiembrie Ioana Radu 0 comentarii 3128 vizualizări
Mâncare românească de mazăre, ca la mama acasă / Un preparat simplu, hrănitor și încărcat de nostalgie 18 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Trucuri de la chefi, pentru legume exact ca la restaurant/ Setează cuptorul la temperaturi ridicate, unge legumele cu ulei și respectă câteva reguli/ Legumele coapte, ideale seara la cină 17 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii