Nu e ridichea uriașă din poveste, e ceapa uriașă din Sicilia. Ceapă de Giarratana, o varietate unică – una singură poate depăși 3 kg 14 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO Ai face salată de vinete sau zacuscă, dar nu-ți place să cureți vinetele? Iată două metode prin care poți rezolva problema repede și fără a-ți murdări bucătăria 14 august Ioana Costescu 0 comentarii
Sos marinara ușor/Rețeta de casă cu roșii proaspete, de inspirație mediteraneană 14 august Redacția 0 comentarii
O antrenoare de fitness prezintă clătitele bogate în proteine pentru micul dejun despre care spune că au ajutat-o să slăbească 18 kilograme: „Sunt super simplu de făcut” / VIDEO: Alex a prezentat și rețeta 14 august Ioan Radu 0 comentarii
Combinații interesante de fructe și legume pentru sucuri rapide la extractor sau centrifugă. Energetice, hidratante, depurative, cu calorii minime 14 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun sănătos și delicios, sau cum să pierzi în greutate la modul cel mai savuros/Smoothie cu zmeură, piersică și mango 13 august Redacția 0 comentarii
Rețete cu orez: Orez negru cu somon și mazăre în stil oriental. Ideal pentru un prânz sau cină rapide în zilele lucrătoare 13 august Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee a lui Yotam Ottolenghi cu cele mai cărnoase și mai dulci roșii din lume. Varietatea Buffalo Steak poate ajunge și la 1 kg 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum prepari carnea de cocoș cu vin, după rețeta preferată a Irinei Margareta Nistor/Criticul de film a dezvăluit rețeta mamei sale 12 august Redacția 0 comentarii
O cafea rece? Cu ce să fie: sirop de alune, nuga de migdale, rhum, caramel, lapte, cremă de vanilie, granita? Rețete propuse de barmani italieni 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Garnituri de legume: Soté de dovlecei în trei variante aromatice. Foarte rapide și potrivite cu carne, pește, omletă, brânzeturi 12 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve – Cum poți face gem de fructe, în timp redus, în cuptorul cu microunde 12 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Chiftele făcute în cuptor. Ca la mama acasă, dar fără prăjeală 11 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 12-18 august 11 august Ioana Costescu 0 comentarii
Prânzul de duminică. Tartă de orez cu brânzeturi, rețetă tradițională de la Genova. Poate fi un prânz de vară ideal, alături de salată sau alte garnituri vegetale 11 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Sosul ketchup este demonizat pentru că e plin de aditivi. Dar îl putem face rapid acasă din ingrediente simple. Se poate și conserva pentru iarnă profitând de roșiile proaspete 10 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Câteva bruschette caprese vor asigura o decorativă salată pe pâine pentru o cină frugală 10 august Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu pesto de migdale și roșii, în stil sicilian. Foarte rapide, reci, gustoase, sănătoase 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Quiche cu jamon iberic și ierburi de Provence 9 august Ioana Costescu 0 comentarii
Conserve de vară. Usturoi marinat – aperitiv rafinat pentru sărbătorile de iarnă. Se prepară în câteva minute 9 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce poți face cu două banane și un ou/Desertul delicios, făcut pe tigaie, gata în mai puțin de o oră 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Comfort food de jumătatea săptămânii. Salată de năut cu roșii, castraveți, avocado și feta. Se prepară în 10 minute și se poate conserva la frigider până a doua zi 8 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Conserve pentru iarnă: Cum să deshidratezi și să păstrezi fructe și legume cu ajutorul cuptorului cu microunde. Este extrem de simplu 8 august Redacția 0 comentarii
Rețetă prietenoasă cu diabeticii: Paste integrale cu roșii cherry „topite” și mozzarella 8 august Angela Sabău 0 comentarii
Humus fără tahina. O variantă cu ulei de măsline, pe placul celor care nu agrează pasta de susan. Cum se poate folosi năutul uscat 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pulpo a la gallega/ Caracatiță cu cartofi. Varianta cu piure 7 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Salată mexicană cu fasole, ton și alte legume, chiar direct din conservă 7 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Empanada cu carne. Plăcinta pe care spaniolii au furat-o de la argentinieni. Sau invers 6 august Ioana Costescu 0 comentarii
Orez cu lapte de cocos – când micul dejun tradițional devine vegan 6 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Calcan la grătar. Simplu, iar cu o salată verde alături cred că este una dintre cele mai bune mâncăruri din lume 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă: Cum prepari acasă pâine de in / Include proteine, fibre și mucilagii care ajută la constipație 5 august Corina Popa 0 comentarii
Mic dejun de dietă cu clătite de ovăz și albușuri. Le poți pune umpluturi dulci sau sărate 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 5 – 11 august 4 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți folosi zațul de cafea pentru un „cold brew” ieftin și ușor de făcut acasă 3 august Redacția 0 comentarii
Creveți pane în bere, cu doar două ingrediente/Rețeta îi promite crocanți la exterior și pufoși în interior 3 august Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Salată de paste colorate cu pui și frunze de valeriană 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Storceag – o ciorbă tradițională din Dobrogea adaptată la pește de mare 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se fierbe caracatița. Pare complicat, dar e la îndemâna oricui 1 august Ioana Costescu 0 comentarii
Griș cu lapte – mic dejun pe gustul piticilor. Celor mari le amintește de copilărie 1 august Ioana Costescu 0 comentarii
Rețeta grecească de pulpă de miel cu rozmarin și vin, la cuptor/Beneficiile pe care carnea de miel le aduce asupra sănătății 31 iulie Angela Sabău 0 comentarii