Ceva dulce/Cozonac de post, fără ouă, unt sau lapte/Nici nu-ți vei da seama că nu e un cozonac obișnuit 26 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO Cum să coci vinetele în câteva minute, fără efort, în cuptorul cu microunde. Sfaturile unui celebru chef 26 noiembrie Redacția 0 comentarii
Clătite cu banane, fără făină și lapte/Ideale pentru un mic dejun savuros și sănătos 26 noiembrie Redacția 0 comentarii
Cartofi dulci și curry cu arahide/O rețetă de post, pentru o cină ușoară și gustoasă cu mai puțin de 400 de calorii 25 noiembrie Redacția 0 comentarii
Idee de prânz: Începe săptămâna cu o ciorbă de perișoare din carne de porc / Rețeta perfectă pentru a-i aduce la masă pe toți cei din familie 25 noiembrie Ingrid Georgescu 2 comentarii
Ștrudel de dovleac crud și cocos, cu foi de plăcintă din comerț, rulate individual. Un desert de sezon cu zero bătaie de cap. Adaugi totul direct pe foaie și asta e tot 25 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
3 idei delicioase de mic dejun cu somon. Sunt ideale de luat la birou, pentru cei care se grăbesc la muncă / Somonul, bogat în proteine și acizi grași Omega-3, susține sănătatea inimii și a creierului 25 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Votul e un drept pe care femeile l-au cucerit cu greu, iar bucătăria a contribuit la dobândirea lui. „Mișcarea sufragetelor” s-a finanțat din vânzarea cărților de rețete 24 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie: Rodia, fructul exotic plin de arome și antioxidanți/ Cum o cureți într-un minut/ Și nu faci nici mizerie în bucătarie 24 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Gata în 10 minute, salata de rădăcinoase cu maioneză este fresh și delicioasă, poate fi o cină rapidă sau un prânz la pachet/ Dacă puneți maioneză vegană devine o rețetă de post/ Rețetele Juanitei 24 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mămăligă gratinată în cuptor, ca o budincă. Asortată cu mai multe feluri de sos, merg și cele pentru paste. Mai mult decât o rețetă, o metodă 24 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce/Prăjitură cu fulgi de ovăz, mere și morcovi. Fără zahăr, fără făină, vom avea un deliciu sănătos 24 noiembrie Redacția 2 comentarii
Cafeaua tiramisu, inspirată de prăjitura cu același nume, vine cu arome de cacao și textură cremoasă/ O cafea de weekend mai bună ca la Starbucks (VIDEO) 24 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Un mic dejun în șase variante/Toast cu pâine integrală și brânză ca bază, iar ca toping, o varietate bogată de alimente dulci sau sărate 24 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie: Cum se fierbe corect oul/ Trebuie respectați extrem de strict timpii de gătire 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Idei de cină: Salată de ton cu porumb și maioneză/ O rețetă numai bună pentru o zi cu dezlegare la pește/ Doar că trebuie să folosești maioneză vegană/ Rețetele Juanitei 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 25 noiembrie-1 decembrie/ Rețete de post și de dulce 23 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi alla puttanesca, o retetă simplă și gustoasă într-o singură tigaie, inspirată de cea similară de paste. O mâncare de post rapidă care merge în fiecare zi 23 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
„Barát Füle”, delicioșii colțunași din bucătăria maghiară, preparat în localitatea timișeană Otelec (VIDEO) 23 noiembrie Ștefan Both 0 comentarii
Sandwich Club pentru micul dejun / Dacă îți dorești un preparat rapid, consistent și plin de savoare, aceasta este soluția perfectă 23 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Seamănă cu un ragù bolognese dar e fără carne. Fusilli cu sos de roșii cu nuci prăjite, o alternativă vegană la cel tradițional 22 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce: Bomboane din compoziție de salam de biscuiți, un dulce tradițional servit într-o forma diferită/ Le poți tăvali prin cocos, bucățele de migdale sau praf de cacao VIDEO 22 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
PanCricri, primul panettone cu făină de greieri și greieri trași în ciocolată în compoziție 21 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Supa cremă de ciuperci, rapidă și ușor de făcut/Varianta de post cunoscută acum doar de bătrânele din sat era mai sărăcăcioasă/Dintr-o mână de ciuperci, gospodinele făceau o supă și un fel de bază 21 noiembrie Redacția 0 comentarii
Kraut Suppe mit Speck – Supă de varză cu costiță, preparat tradițional al șvabilor bănățeni (VIDEO) 21 noiembrie Ștefan Both 0 comentarii
Ceva dulce/Desert cu ovăz, mure și mere, la cuptor/Un dulce sănătos și sățios, aproape cât o masă copioasă 21 noiembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele inedite pe care le pregătește Meghan Markle de Ziua Recunoștinței / Meniul, format dintr-un fel principal, o salată și un desert sănătos: „Vei fi regina burticilor fericite și a inimilor pline” 21 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Chifle cu ou și brânză/Este celebra „pâine cu ou” sau „bundás kenyér” din Transilvania/Cu niște brânză și roșii, ai un mic dejun ca la mama acasă 21 noiembrie Redacția 0 comentarii
Câteva portocale netratate, feliate subțiri și uscate. Poți face cu ele amestecuri de condimente pentru vin fiert sau ceai. Le poți așeza în borcănele frumos decorate și dărui de Crăciun colegilor sau prietenilor 20 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Găluștele de griș, nu doar în supă. Iată cum se pot găti găluște de griș altfel, gratinate în cuptor, cu carne sau în alte combinații 20 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Conopidă și broccoli pané, servite cu un sos, orez simplu și salată. O idee de cină vegetariană dar cu gust 20 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum toci verdeața mărunt, ca un bucătar/ Iată cum se taie rapid o legătură de mărar VIDEO 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei: Musaca de cartofi/ Nu e varianta grecească, e fără vinete, fără prăjeală și cu carne de porc/ O rețetă de toamnă-iarnă 20 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Pere, mere sau gutui? Idei de compoturi cu fructele toamnei / Pe lângă faptul că sunt o metodă excelentă de conservare, acestea pot fi servite ca atare, alături de iaurt sau înghețată, sau integrate în prăjituri, tarte, budinci sau orez cu lapte 20 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum faci ouă poșate perfecte pentru un mic dejun delicios/Este cel mai sănătos mod de a găti ouăle și sunt gata în doar câteva minute 20 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO Idei de cină: Supă de roșii cu fidea integrală/ Se poate face și cu orez dacă vrei să fie de post/ Rețetele Juanitei 19 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Mâncare de linte cu ciuperci. O rețetă de post pentru prânz sau cină, ușoară dar savuroasă. Poate fi adaptată cu mai multe condimente ca preparat vegan, dar și cu carne, brânzeturi sau ouă 19 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce/Prăjitură „Sticky Toffee Loaf”, perfectă lângă o cană de ceai/Conține curmale și sos de caramel 19 noiembrie Redacția 0 comentarii
Trei idei de mic dejun pe bază de avocado: Toast crocant cu pastă de avocado, îmbogățit cu un ou poșat, smoothie cu avocado și fructe de pădure sau salată de avocado cu roșii și brânză feta 19 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Idei de cină caldă și aromată. Orez cu dovleac și brânzeturi, sau risotto italian, cu aroma piperului proaspăt măcinat deasupra. Putem opta pentru mai multe combinații de brânzeturi 18 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai ușoară rețetă pentru tradiționala friptură de porc/După gătire, exteriorul este crocant, iar interiorul este fraged 18 noiembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ceva dulce/Prăjitura tăvălită care a făcut deliciul copilăriei noastre/Pentru prima dată a fost făcută în Australia, la începutul secolului trecut 18 noiembrie Redacția 3 comentarii
Gnocchi. Te lovești des de ei în supermarket și par niște ciudățenii. Dar ești și curios, însă nu știi cum se gătesc. Iată tot ce poți face cu o pungă din aceste găluște italiene 17 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se face compoziția de clătite, cu ou sau doar din făină cu apă, de post. De ce ies mereu mai bune dacă ținem compoziția o noapte în frigider 17 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Carne de vită cu legume și tăiței în sos Teriyaki/Rețeta pare stufoasă, dar nu necesită nicio operațiune complicată 17 noiembrie Redacția 0 comentarii
Tradiție, gusturi autentice și știință într-un sat pitoresc din Grecia: Pâine cu maia coaptă în tradiționala „gastră” de fier / Recomandările unui chimist cu studii avansate în biochimie care a renunțat la cariera din Germania pentru a se întoarce în satul natal: „Este o știință, dar mă conectează și cu trecutul meu: în laborator creșteam bacterii pentru experimente, acum le cresc pentru a face maia” 17 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Idei de prânz dacă ții post sau ești vegetarian: Salată de „boeuf” cu jackfruit, spaghetti Bolognese cu „beyond meat” sau shakshouka cu toffu, între preparatele găsite de G4Food la restaurantele vegane din București 17 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Ceva dulce/Baclava cu nucă și foi de plăcintă/Este surprinzător cât de rapid și ușor se face desertul turcesc, atât de apreciat 17 noiembrie Redacția 0 comentarii
Patru idei de mic dejun, pentru un nivel echilibrat de zahăr în sânge / Alternative simple pentru clasica porție de ovăz / Sunt gata în mai puțin de 15 minute 17 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Reducția din zeama de la friptură – un sos perfect pentru carne, cartofi sau orez (VIDEO) 16 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii