Trei dintre cele mai sănătoase ciuperci pe care le poți consuma / Te protejează de boli de inimă, inflamație și cancer 23 aprilie Redacția 0 comentarii 11415 vizualizări
Ce „mănâncă” inteligența artificială la prânz: Salată cu pui la grătar – rețetă simplă, gustoasă și săracă în calorii recomandată de AI 23 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Schimbări la Castelul de Lut Valea Zânelor: Proprietarul explică de ce a introdus voucherul de 50 de lei care poate fi folosit la terasă pentru mâncare / Accesul ar urma să fie restricționat și mai mult 23 aprilie Ioan Radu 2 comentarii 6317 vizualizări
Ce sunt „proteinele slabe” și din ce alimente le poți obține 23 aprilie Redacția 0 comentarii 6453 vizualizări
Consumul de pepene verde te face să arăți mai tânăr, datorită efectelor benefice asupra pielii 22 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Există înghețată sănătoasă? Un dietetician analizează înghețata fără zahăr, cu proteine sau cu probiotice / Sfaturi pentru un consum responsabil 22 aprilie Ioan Radu 1 comentarii 7648 vizualizări
10 alimente cu conținut ridicat de magneziu / Idei de mese care includ mineralul 22 aprilie Ioan Radu 0 comentarii 39787 vizualizări
Laptele de soia este cea mai bună alternativă vegetală la lapte, potrivit unui nutriționist cunoscut / Băutura aceasta are estrogen? 22 aprilie Redacția 1 comentarii 4371 vizualizări
Boxty, clătita tradițională irlandeză din cartofi, propusă pentru recunoaștere ca produs cu Indicație Geografică Protejată / Vezi rețeta în articol 21 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Preveniți temutul efect yo-yo: 10 alimente bune pentru a-ți menține greutatea scăzută după ce ai slăbit 21 aprilie Redacția 0 comentarii 2240 vizualizări
Stridiile: Deliciul de lux care a fost cândva un fel de fast-food / Mărirea și căderea scoicilor 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Cum să mănânci suficientă proteină în funcție de vârstă 20 aprilie Redacția 1 comentarii 17143 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: 3 rețete delicioase de mic dejun de încercat săptămâna viitoare / Aduc un plus de nutrienți, fibre pentru o digestie bună și senzație de sațietate 20 aprilie Tania Fântână 2 comentarii 28874 vizualizări
Socateria: Un inginer de 25 de ani din Sibiu și-a deschis afacere alături de familia sa. „Siropul de soc era mereu prezent pe masa familiei noastre de când mă știu” 20 aprilie Redacția 0 comentarii
”Mazărea în lacrimi” sau ”Caviarul legumelor”, o fiță culinară a restaurantelor de lux din Spania/Un gram ajunge și la 0,5 euro 20 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: Ciorbă cu leurdă, lobodă și leuștean, de înnebunit vecinii 20 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii 10755 vizualizări
Organizația Consumer Reports: Acești carbohidrați sunt buni pentru tine / Experții recomandă ca 45-65% din caloriile zilnice să provină din carbohidrați 19 aprilie Ioan Radu 0 comentarii 1916 vizualizări
Este zeama de la castraveții murați bună pentru sănătatea ta? Iată ce spun experții 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Curry de spanac și brânză / Iubesc Palak Paneer, această mâncare delicioasă din nordul Indiei 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Cărți românești vechi de bucate: Cum găteam, în 1871, americanii? Cu trufe / Nu e banc, dar există o explicație simpatică 19 aprilie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Încă 3 rețete bune de integrat într-un regim hipocaloric, care ajută la slăbit 19 aprilie Redacția 0 comentarii 23842 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Este postul intermitent recomandat pentru tinerii sub 20 ani sau copii? 19 aprilie Tania Fântână 0 comentarii 2833 vizualizări
Rețete mediteraneene de făcut acasă: Paste cu leurdă, feta și lămâie. Rețetă vegetariană de primăvară, cu multe variante 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum citești etichetele produselor și la ce trebuie să te uiți cu atenție / Sfat sănătos: Cea mai mare pondere în cumpărăturile voastre să o aibă materiile prime, nu produsele gata preparate 18 aprilie Tania Fântână 0 comentarii 1317 vizualizări
Rubarbăr fierbinte și acră cu pui / Această rețetă are o combinație atât de uimitoare de arome 18 aprilie Redacția 0 comentarii
Trend: Mulți oameni beau un shot de ulei de măsline extravirgin imediat după ce se ridică din pat / Experții explică de ce nu este recomandat să faci acest lucru: „Înseamnă 357 de calorii zilnice în plus” 18 aprilie Redacția 1 comentarii 2739 vizualizări
STUDIU: Mâncarea fast-food afectează creierele aflate în creștere atât de grav încât deteriorează memoria pe termen lung 17 aprilie Redacția 1 comentarii 4429 vizualizări
Creveți cu usturoi și sparanghel / Se servește peste paste pentru a profita de sos 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Carbohidrații complecși și alte trei tipuri de alimente care îți cresc energia, conform nutriționiștilor / Mulți oameni nu dorm suficient și au nevoie de un impuls 17 aprilie Ioan Radu 0 comentarii 1697 vizualizări
Tania Fântână, nutriționist: Ce să mănânci atunci când ai frigiderul gol? / 10 feluri de mâncare din „resturi”, prietenoase cu dieta 17 aprilie Tania Fântână 0 comentarii 17059 vizualizări
Beneficiile consumului de suc de morcovi / Experții avertizează, însă: Nu trebuie băut în cantități mari / Poate sucul de morcov să-ți facă pielea portocalie? 17 aprilie Redacția 0 comentarii 2034 vizualizări
Linguine cu anghinare / Aceasta este o rețetă de paste ușoară, elegantă și delicioasă 16 aprilie Redacția 0 comentarii
7 modalități prin care poți face cafeaua pe care o bei mai sănătoasă / Trebuie să alegi cu grijă ce pui în ea 16 aprilie Redacția 5 comentarii 5930 vizualizări
13 alimente care îți ajută corpul să producă mai mult colagen / Proteina, benefică pentru piele și sănătate 16 aprilie Ioan Radu 0 comentarii 39624 vizualizări
Dacă sucul de fructe provine din fructe, de ce nu este considerat sănătos? Mai mulți experți explică – analiză Huffington Post / Care sunt cele mai potrivite sortimente 16 aprilie Redacția 0 comentarii 2562 vizualizări
Rozmarinul este planta numărul 1 care trebuie inclusă în dietă pentru a diminua inflamația – dietetician / Ar putea ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la reducerea stresului oxidativ 16 aprilie Redacția 0 comentarii 5181 vizualizări
STUDIU Înlocuirea zahărului cu îndulcitori poate ajuta la menținerea pierderii în greutate fără a crește riscul de boală / OMS avertizase că indulcitorii artificiali cresc riscul de afecțiuni cronice 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Multe branduri de cafea decofeinizată ar putea fi nesigure pentru consumul uman / În multe cazuri, în proces este folosită clorură de metilen, substanță folosită inclusiv la îndepărtarea vopselei 15 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Alimente care combat inflamația, potrivit unui specialist de la Harvard / Consumarea acestora ajută la slăbit 15 aprilie Redacția 2 comentarii 46839 vizualizări
Experții spun ce se întâmplă, pe termen scurt și lung, cu organismul oamenilor care consumă băuturi carbogazoase în fiecare zi / Strategii pentru a te îndepărta de ele 15 aprilie Redacția 1 comentarii 2513 vizualizări
11 alimente foarte sănătoase pe care nu le mănâncă „aproape nimeni”, în ciuda faimei lor, potrivit unei specialiste / Varza de Bruxelles are „un gust necomestibil”, iar tofu „niciodată nu devine mai bun” 15 aprilie Ioan Radu 3 comentarii 39802 vizualizări
Cum să profiți de pâinea veche, verdețuri rămase prin frigider și apa de la fasolea sau lintea fiartă: „Cârnați” vegetarieni făcuți rapid 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Importator: Interesul pentru salak (fructul șarpelui) este în creștere în Olanda / Fructul are beneficii extraordinare pentru sănătate 14 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Cercetători: Lupta împotriva demenţei ar trebui să înceapă la 40 de ani / O dietă alimentară mai hrănitoare ajută la combaterea acestor boli 14 aprilie Redacția 0 comentarii
5 băuturi care conțin mai multe proteine decât un ou 14 aprilie Lavinia Liscan 1 comentarii 1731 vizualizări
Un nou studiu arată de câte fibre alimentare ai nevoie pentru a reduce tensiunea arterială / Femeile trebuie să consume mai mult de 28 g pe zi, iar bărbații peste 38 g 14 aprilie Valentin Bora 0 comentarii 2441 vizualizări
EXCLUSIV Dr. Raluca Ghionaru: „Mâncatul compulsiv poate să fie un semn al unei afectări psihice la copil” / Cel puțin 50% dintre copiii cu dureri abdominale funcționale au niveluri ridicate de anxietate 14 aprilie Alexandra Mănăilă 0 comentarii
Vinete modificate genetic pentru a atinge un nivel ridicat de beta-caroten / A fost folosită o genă de la o bacterie 13 aprilie George Mănescu 0 comentarii