Idei de mic dejun sănătos. Clătite americane proteice din fulgi de ovăz, făină de năut și semințe de in 17 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
7 motive pentru care să bei în fiecare dimineață suc de lămâie amestecat cu sare neagră / Ajută la pierderea în greutate și la îmbunătățirea sistemului imunitar 17 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cât de sănătoasă este, cu adevărat, alimentația vegană pentru inimă/Cercetătorii spun că beneficiile ei sunt reale 16 septembrie Redacția 0 comentarii
Mustul de struguri, un elixir al sănătății, elogiat încă din epoca romană/Plin de vitamine și antioxidanți, mustul conține și enzime care ajută rinichii, ficatul și digestia 16 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
10 beneficii pentru sănătate ale uleiului de cocos/ Are efect antibacterian și poate ajuta la slăbit, reducerea convulsiilor și menținerea sănătății orale 16 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Dieta atlantică, noua „vedetă” a nutriționiștilor/Asemănătoare cu cea mediteraneană, se pare că are efecte chiar mai bune pentru sănătate 16 septembrie Redacția 1 comentarii
Ceaiul negru: Prieten sau dușman? Beneficii, riscuri și câte cești poți bea într-o singură zi 16 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Nu zahăr, nu lapte, nu frișcă. Ajută la ceva dacă adaugi ulei de măsline în cafea? 16 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum a slăbit actrița Kathy Bates 45 de kg. „Nu cred că am mai fost atât de slabă din facultate”. Obiectivul a fost atins cu răbdare și folosind un truc pe care i l-a recomandat nepoata sa 16 septembrie Redacția 2 comentarii
Alimentul de toamnă care te ajută să scazi în greutate și îți consolidează sănătatea sistemului digestiv. Nu lipsește din alimentația curentă a reginei Letizia a Spaniei 15 septembrie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 16 – 22 septembrie 15 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ouăle, prieten sau dușman/În funcție de cum le prepari, pot fi bune sau dăunătoare pentru sănătate/Metodele cele mai sănătoase și cele mai nesănătoase sunt dezvăluite de nutriționiști 15 septembrie Redacția 0 comentarii
Cele mai bune alimente recomandate pentru sănătatea oaselor/Calciu și vitamina D sunt esențiale pentru prevenirea osteoporozei 15 septembrie Redacția 0 comentarii
5 sfaturi de la nutriționiști: Ce modificări să aduci în alimentație pentru ca să îmbătrânești mai încet/ Și ce nu trebuie să faci pe măsură ce înaintezi în vârstă 15 septembrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Salată de sfeclă cu hrean. Dulceața sfeclei este contrabalansată de iuțeala hreanului și gustul acru al oțetului 14 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Apa cu semințe de chia ajută și digestia, și inima. Poate fi o soluție mai bună pentru hidratare? 14 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
10 informații nutriționale despre clătitele cu banane/ Sursă de vitamine, clătitele cu banane nu îngrașă, întrețin inima, dau energie și sunt adorate de copii 14 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
5 mituri despre cel mai bun moment pentru a mânca fructe, demontate/ Poți mânca fructe oricând, chiar și seara, pentru că nu balonează, nu încetinesc digestia și nu îngrașă/ Fructele sunt o sursă naturală de nutrienți 14 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Trecerea la o alimentație sănătoasă la mijlocul vieții ți-ar putea adăuga 10 ani la viață. 3 alimente par să facă cea mai mare diferență – studiu 14 septembrie George Mănescu 0 comentarii
Fructul de açai are proprietăți antioxidante și protejează contra inflamației. Este mai eficient ca afinele și în plus conține și grăsimi sănătoase 14 septembrie Redacția 0 comentarii
Miliarde de oameni nu consumă suficient din 7 substanțe nutritive esențiale (studiu). Vezi cum pot fi introduse în dieta alimentara 14 septembrie Redacția 0 comentarii
Proteine la micul dejun. Cum poți folosi cel mai ușor quinoa la masa de dimineață 14 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Speli fructele și legumele gândind că e suficient ca să elimini pesticidele de pe ele? Un nou studiu spune că e mai sigur să dai jos coaja și chiar puțin din pulpă 13 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Desert bun și pentru diabetici: Pătrate de mere proaspete/ Preparatul este vegetarian, fără lactate și cu puține calorii 13 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Banalul sandviș nu trebuie să fie nesănătos. Iată ce trebuie să pui în el pentru a fi o alternativă nutritivă la covrig – Tania Fântână, nutriționist 13 septembrie Tania Fântână 0 comentarii
Ce alimente ar trebui să mănânci dacă ai pancreatită? / Legumele, fructele, cerealele integrale, carnea slabă și peștele pot ajuta la o recuperare mai rapidă, după un episod acut 13 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce este boala „supraînmulțirii bacteriene în intestinul subțire” (SIBO)/ Provoacă oboseală și inflamație/ Cum se diagnostichează și care este dieta potrivită 13 septembrie Redacția 0 comentarii
Nutriționiștii recomandă legumele de sezon. Dar care sunt cruditățile specifice toamnei? Topul celor mai nutritive fructe și legume pe care să le consumi din septembrie până în noiembrie 13 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Specialiștii Clinicii Mayo ne învață 10 moduri de a controla hipertensiunea arterială fără medicamente/ Slăbitul, sportul, o anumită dietă și renunțarea la fumat și alcool, primele pe listă 13 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
10 lucruri surprinzătoare despre cafea și beneficiile sale pentru sănătate/ Boabele de cafea sunt semințele unui fruct ce a fost descoperit de… capre. Ele conțin cofeină pentru a se proteja de anumite insecte. Cafeaua este mai bună dacă o bei în aer liber 13 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
4 condimente pe care le poți adăuga în ovăz dimineața pentru un metabolism mai rapid: nucșoară și altele / Plus: Ce aleg, fulgi de ovăz sau ovăz mărunțit? 13 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Știai că vinetele sunt, de fapt, fructe? / Sunt bogate în nutritenți, sărace în calorii și ar putea ajuta la tratarea multor tipuri de cancer, la normalizarea glicemiei și la întreținerea sănătății inimii 13 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Totul despre migrenă/ Nu te baza doar pe ajutorul cafelei și ciocolatei/Hidratarea și dieta cu mese frecvente și sărace în grăsimi ar putea fi mai de folos 12 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ouăle ar putea ajuta la menținerea funcției cognitive/Noi studii în acest sens confirmă efectul consumului de ouă asupra creierului 12 septembrie Angela Sabău 0 comentarii
Un studiu recent demonstrează că medicamentele pentru slăbit ar funcționa și în cazul copiilor. Până acum nu exista niciun tratament pentru copiii obezi 12 septembrie Redacția 0 comentarii
Medic nutriționist: Acestea sunt cele mai proaste 4 tipuri de băuturi care nu ne dau voie să slăbim 12 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
9 alimente alcaline care pot ajuta la ameliorarea refluxului gastric / Consumul acestora poate echilibra pH-ul stomacului / Bananele, castraveții sau avocado reduc inflamațiile 12 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cele mai bune 10 plante pentru sănătatea ficatului: beneficii și precauții / Bolile hepatice fac 2 milioane de victime anual 12 septembrie George Mănescu 0 comentarii
8 beneficii surprinzătoare ale banalului pătrunjel/ Nu este bun doar în ciorbă, ci ar putea ajuta și în alergii, hipertensiune și boli inflamatorii 12 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce mănâncă un cardiolog apreciat: Așa arată pentru medic o alimentație sănătoasă pentru inimă 12 septembrie Redacția 0 comentarii
Ce este dieta mediteraneană verde/Beneficiile acesteia le depășesc pe cele ale dietei mediteraneene tradiționale, considerată oricum cea mai sănătoasă 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Ora cea mai bună pentru a lua micul dejun, pentru o inimă sănătoasă/Recomandările unui cardiolog 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Top 10 alimente banale care îți oferă un „boost” natural de vitamina B12 / Variante inclusiv pentru vegani și vegetarieni 11 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Nutella vegană recent lansată pe piață este mai sănătoasă decât cealaltă? Care sunt diferențele dintre ele? 11 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Studiu: Acest aliment comun previne apariția demenței în boala Alzheimer / Consumul a cel puțin un ou pe săptămână scade riscul cu 47% 11 septembrie Redacția 1 comentarii
Un om de știință, care este și bucătar, a condus un studiu potrivit căruia o ciupercă poate face comestibile resturile alimentare/ În mod normal, acestea ar ajunge la groapa de gunoi/ Conceptul se practică de mult timp în Indonezia 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi în sosul de roșii pentru a combate aciditatea. Și nu este zahărul 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Cât zahăr poți consuma pe zi în funcție de vârsta pe care o ai. O farmacistă contrazice teoria că, în procesul de învățare, creierul copiilor ar avea nevoie de acest produs. ”Copiii au nevoie de glucoză, care se poate obține din alimente sănătoase” 11 septembrie Redacția 0 comentarii
Dieta care ar putea reduce inflamația articulațiilor și poate ajuta la menținerea sănătății cartilajelor/Mănâncă somon, ton, cereale integrale și fructe și evită alimentele procesate 10 septembrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nutrientul esențial pentru pierderea în greutate și sănătatea inimii/Alimentele bogate în fibre sunt mai sățioase și îmbunătățesc starea generală de sănătate 10 septembrie Redacția 0 comentarii