ABC în bucătărie | Ce înseamnă „mise en place” și cum te ajută să gătești mai repede 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Chiftele de roșii: Rețeta tradițională grecească din Santorini / Află cum se fac celebrele ntomatokeftedes, pas cu pas 6 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Gelatină de pepene sau gelo di melone, desertul rafinat al lunii august la care sicilienii nu renunță niciodată după masă sau înainte de culcare 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Frittata cu mazăre, o idee de mic dejun echilibrat, proteic dar plin de fibre și ușor de preparat. Este foarte bună și rece, preparată seara 6 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Chiftele de vinete, aromate, delicioase, economice și ușor de făcut. Compoziția poate fi completată cu ton sau cu brânzeturi, după preferințe 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Plăcintă cu brânză și cozonac cu un milion de vizualizări / Cum a cucerit „La Flory în Bucătărie” YouTube-ul / „Nu mă aranjez special pentru filmări. Cu cât ești mai natural și vorbești pe înțelesul tuturor, cu atât ești mai aproape de oameni” 5 august Ioana Costescu 0 comentarii
Southern pickles sau murături dulci-acrișoare din coajă de pepene roșu. Ce altceva mai putem face cu ele: de la stir fry la coaja de pepene confiată 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Ardei umpluți în stil napoletan, fără carne dar plini de arome mediteraneene: vinete, măsline, brânzeturi și miez de pâine în loc de orez 5 august Mihaela Găneț 0 comentarii 37295 vizualizări
Mic dejun ca în Ungaria: patru rețete tradiționale care merită încercate / De la pâine prăjită dată prin ou la lekvaros bukta 5 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum poți face oțet aromatic pentru salate, folosind condimente, fructe sau ierburi aromatice de sezon. Ce fel de oțet e preferabil? 4 august Mihaela Găneț 0 comentarii
10 idei de cină bogată în fibre: rețete ușoare care îți fac bine și țin de foame / De la supă cremă de linte roșie cu ghimbir și morcov la cartofi dulci copți umpluți cu fasole roșie și salsa de avocado 4 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 23996 vizualizări
Salată de fasole neagră cu conținut ridicat de proteine / O opțiune vegetală, hrănitoare și ușor de pregătit pentru prânz sau cină 3 august Angela Sabău 0 comentarii
6 alimente pe care, cel mai probabil, nu știai că le poți găti la grătar / Pepenele verde, mămăliga, avocado sau salata verde se află pe listă 3 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Budincă cu șuncă și broccoli / O rețetă ușoară, pregătită cu o seară înainte și coaptă dimineața pentru un mic dejun hrănitor 3 august Angela Sabău 0 comentarii
ABC culinar | Șase alimente pe care nu ar trebui să le congelezi / Iată și ce alimente necesită efort suplimentar pentru a fi congelate corect 2 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 4 – 10 august 2 august Ioana Costescu 0 comentarii
Ce gătești rapid cu carne tocată? 5 idei de preparate pe care se le încerci vara aceasta, de la chiftele la cuptor la ardei umpluți 2 august Ingrid Georgescu 0 comentarii
Un apetisant tort de pepene ca să marcăm împreună mâine Watermelon Day. E nevoie doar de frișcă și mici adaosuri și desertul e gata 2 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Toast cu ricotta, piersici și prosciutto / Un mic dejun savuros, rapid, ce combină gustul dulce și sărat 2 august Angela Sabău 0 comentarii 1399 vizualizări
VIDEO/ Matcha cloud cu apă de cocos și gheață, băutura verii devenită virală pe rețelele de socializare, cu sau fără lapte 1 august Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă reinterpretată: „Caviar” de vinete, deliciul verii inspirat din bucătăria franțuzească și balcanică 1 august Ingrid Georgescu 0 comentarii 35523 vizualizări
Cinci idei de salată rece de orez pentru o cină de vară apetisantă. Cu pește, cu pui, cu mozzarella și pesto, vegană sau cu influențe orientale 31 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să toci corect ceapa șalotă / În ce rețete o poți încorpora cu succes, pentru un gust mai bun, și cum se păstrează sau se congelează ceapa șalotă 30 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pepene roșu pe grătar este noutatea verii: cu brânzeturi și ardei picant ca cină, cu ciocolată sau înghețată ca desert, mai ales dacă îl lăsăm să se caramelizeze mai mult 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un mic dejun colorat și savuros din pâine prăjită cu ardei copți dulce-acrișori și cremă de brânză feta 30 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cea mai simplă și rapidă supă minestrone. Rețeta perfectă pentru cei care vor să slăbească / Este excelentă mai ales în sezonul cald 29 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Omletă rapidă la air fryer / Rețetă simplă și versatilă pentru diminețile în care te grăbești 29 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cină completă într-o singură tigaie / Shawarma cu paste orzo și salată mediteraneană / Condimentele Orientului într-un preparat simplu și aromat 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
Rețetă inedită pentru grătar: Pui glazurat cu cola, între inspirație asiatică și gust american / Un preparat dulce-picant, cu sos de soia și lime, perfect pentru grătarele de vară 28 iulie Angela Sabău 0 comentarii 3136 vizualizări
Ovăz cu piersici și cremă, pregătit de seara / Un mic dejun delicios ca un desert și sănătos ca un preparat dietetic 28 iulie Ana Roman 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum folosești integral o lămâie: zeamă, coajă și chiar sâmburii 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Spaghete cu ciuperci, spanac și ricotta / O cină reconfortantă și simplă, cu doar cinci ingrediente 27 iulie Ana Roman 0 comentarii
Sarikopites, plăcintele spiralate din Creta care combină brânza proaspătă cu mierea și scorțișoara / Sunt inspirate de „sariki”, o eșarfă răsucită pe care bărbații o poartă în mod tradițional în jurul capului 27 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să „sotezi” și de ce nu e același lucru cu a prăji 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Somon la cuptor cu bok choy și orez brun – totul într-o singură tavă / O cină sănătoasă, rapidă și plină de savoare, perfectă după o zi agitată 26 iulie Ana Roman 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 28 iulie – 3 august 26 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
5 ceaiuri reci pe care să le faci acasă în mai puțin de 10 minute / Combinații cu ceai verde, rooibos sau ceai de mușețel 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Mic dejun libanez: omletă, hummus, sos de iaurt și lipie caldă / E perfect pentru o dimineață de weekend sau pentru un brunch cu familia 26 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pulpe de pui crocante și broccoli, sos de lămâie și muștar / Un prânz rapid și sănătos, cu 24 de grame de proteine per porție 25 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetă simplă pentru mic-dejun: Mini-tarte cu roșii / Crocante, aromate și ușor de pregătit / Sunt gata în 30 de minute 25 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Fasole cu curry în stil thailandez, o rețetă simplă și gustoasă / Ideală pentru o cină ușoară și sănătoasă 24 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Salată cu pui și legume crocante, un preparat cu sos dulce-picant / Ideală pentru prânz rapid și ușor, dar consistent 24 iulie Ana Roman 0 comentarii
Paste la tigaie cu pui, spanac, lămâie și parmezan / O cină delicioasă, pe care toți o vor îndrăgi / E gata în doar 30 de minute 23 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun simplu, dar spectaculos: Tartar cu roșii, un preparat de vară plin de savoare, perfect în zilele caniculare 23 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de tortilla sau supa aztecă – rețeta mexicană adaptată la gusturile (și ingredientele) europene 22 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Gratin de dovlecel și năut – simplu, gustos și hrănitor, perfect pentru o cină (aproape) vegetariană sau o garnitură savuroasă 21 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
O idee inedită cu cuburi de pepene în congelator, cel mai creativ desert al verii, cu ciocolată și fistic 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sandviș cu prosciutto și smochine, brânză Brie și rucola. O idee de mic dejun care poate fi și un prânz la pachet sau o cină rapidă 21 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum se pot folosi semințele și coaja de pepene galben, în loc să le arunci. De la adaosuri pentru salate și lapte vegetal, la dulceață și murături 20 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 19220 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie | Prăjește ușor și rapid peștele cu câteva trucuri simple/ Durează câteva minute tot procesul și vei obține un file suculent cu crustă crocantă 20 iulie Ioana Costescu 0 comentarii