ABC în bucătărie. Care sunt principalele aluaturi din făină de grâu și la ce se folosește fiecare. Te ajută să știi dinainte daca o rețetă „iese” sau nu 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Supă cremă de păstârnac și făină de castane, servită cu bacon tras la tigaie și smântână. O idee inedită pentru cină, merge și doar cu brânză rasă, în variantă vegetariană 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1696 vizualizări
Plăcintă cu pui: rețeta simplă și gustoasă pentru o cină de toamnă / Se servește caldă, alături de o salată verde sau de murături de sezon 14 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pulpe de pui cu gutui scăldate în arome orientale și orez, în stil persian. Cine nu iubește mâncarea foarte condimentată, poate renunța la o parte din ele 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2794 vizualizări
Zastoch: o supă de la Triest, la granița dintre Italia și Slovenia, care trebuie neapărat încercată când vine frigul. Conține cartofi, fasole și dovleac și arată mai mult ca o mâncare scăzută 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1071 vizualizări
ABC în bucătărie | Cele mai bune soiuri pentru sosul de roșii făcut în casă. E important să aibă puține semințe și un conținut redus de apă 12 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Cum prepari rapid un compot de prune cu puțin zahăr sau fără/ Conserve de toamnă sănătoase și gustoase 12 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
3 shot-uri pentru imunitate pe care le poți face toamna și păstra la congelator pentru iarnă / Clasicul anti-răceală, format din ghimbir, lămâie și miere, în fruntea listei 12 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1810 vizualizări
ABC în bucătărie | Dospirea corectă a aluatului: timp, temperatură și trucuri pentru sezonul rece / În funcție de modul în care lași aluatul să crească depind textura, gustul și aspectul final al preparatului 11 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Prințesa Diana adora această cină simplă, dar bogată în proteine / Crusta pentru acest delicios somon este perfectă pentru iubitorii de nuci macadamia 11 octombrie Ana Roman 0 comentarii 28392 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 13-19 octombrie 11 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetă gourmet: Măduvă de vită la cuptor / Un preparat simplu, dar spectaculos, gata în doar 20 de minute 11 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 3818 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Cremșnit, prăjitura copilăriei, poate fi preparată acum mai ușor ca niciodată. Chiar și un începător într-ale gătitului o poate face 11 octombrie Redacția 0 comentarii 19764 vizualizări
Ce sunt pancovele din Maramureș, desertul copilăriei / Un dulce care place tuturor, ușor de preparat 11 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 17260 vizualizări
5 idei de deserturi cu mere: De la clasica plăcintă la un chec pufos și un crumble cu scorțișoară 10 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Salată de vinete light: la fel de delicioasă și cremoasă, dar fără pic de ulei / Este o versiune potrivită pentru persoanele care țin dietă sau urmează un regim hipocaloric 9 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 22851 vizualizări
Buchețele de conopidă la air fryer, una din cele mai simple și rapide metode de preparare a acestei legume de toamnă. Merge combinată cu carne, pește, ouă, leguminoase dar și carbohidrați 9 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO FOTO | Rețetele Juanitei | Gem de prune cu nuci coapte, totul la cuptor/ Arome de toamnă într-un preparat realizat după o rețetă extrem de simplă/ Gemurile fierte ore în șir sunt istorie 9 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pita cu ou, roșii și brânză feta / Un mic dejun potrivit și pentru diabetici, fiind sărac în carbohidrați 9 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 5203 vizualizări
ABC în bucătărie | Timpii de gătire a alimentelor în oala sub presiune/ Sfaturi utile despre cum să îngrijești și să folosești oala sub presiune 8 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cartofi copți la airfryer / O rețetă rapidă și delicioasă, gata în mai puțin de jumătate de oră / Extra sfat: După ce îi tai pune puțin unt peste ei 8 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Garnituri vegetale. Cum poți prepara rapid o garnitură din fenicul pe lângă o porție de piept de pui sau de pește 8 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2431 vizualizări
Tartă cu mere făcută din doar trei ingrediente / A devenit celebră pe rețelele sociale după ce a prezentat-o Ree Drummond 8 octombrie Angela Sabău 0 comentarii 1035 vizualizări
Rețetele Juanitei | Hummus cu năut și pastă de vinete coapte — o reinterpretare cremoasă și aromată a unui preparat clasic oriental 7 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 5719 vizualizări
FOTO | Ratatouille la cuptor, cu un twist gustos: presărat cu cașcaval în ultimele minute / Poate fi servit atât ca garnitură, dar merge excelent și ca preparat de sine stătător, alături de o salată 7 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Hamburgeri de dovlecel și brânză – o rețetă ușoară, sănătoasă și de sezon/ Se pregătesc la cuptor și se pot pune și la pachet pentru școală sau birou 6 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 32132 vizualizări
VIDEO I Kaki sunt fructele rafinate ale toamnei, delicioase și fără cusur. Dar știi că poți adăuga peste miezul lor doar cacao și prepara un desert delicat și dietetic, fără zahăr și fără coacere? 6 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 13210 vizualizări
ABC în bucătărie. Știai că un rest de aluat dospit vechi poate îmbunătăți gustul, aroma și textura pâinii sau blatului de pizza. Daniel Ion, Casa del Pan: „E una dintre cele mai vechi metode folosite de brutari, chiar dacă mulți nu recunosc asta” 5 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 5676 vizualizări
Rețetă: Nuggets de pui la airfryer, atât de buni încât rivalizează cu cei din fast-food / E o alternativă sănătoasă și nici măcar nu se gătesc greu 5 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4365 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Obrăjori de porc, preparați la oala sub presiune sau la slowcooker/ Merg pregătiți și în cuptor la temperatură scăzută/ În orice variantă carnea va ieși fragedă, de desfăcut cu furculița 5 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum să fierbi cartofii pentru a rămâne cât mai întregi și a nu se sfărâmița / Metoda care nu dă greș niciodată 4 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Risotto cu cavolo nero, după rețeta Georginei Hayden / Metoda pe care o folosesc bucătarii italieni pentru a obține cel mai fin sos 4 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 6-12 octombrie 4 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Supă de oase de vită – rețetă și beneficii pentru sănătate/ De secole, este folosită atât ca bază pentru alte preparate, cât și ca remediu natural pentru întărirea organismului 4 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 16404 vizualizări
Desert de weekend: Prăjitură cu prune și glazură fină / Ai crede că se prepară greu, dar, de fapt, e super-simplă 4 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 7309 vizualizări
6 rețete de vafe dulci și sărate, perfecte pentru un mic dejun de weekend / De la gofre simple cu miere la vafe cu brânză și spanac 4 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4222 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pulpe de pui la cuptor cu lămâie, cea mai simplă și ieftină rețetă pentru un prânz rapid 3 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 7131 vizualizări
VIDEO | Mic dejun vegan: sandwich cu tofu și ananas/ Pe lângă gustul perfect și nutrienții echilibrați, cele două ingrediente îți potențează reciproc aroma și caracteristicile 3 octombrie Ioana Radu 0 comentarii 1056 vizualizări
Un chef cu 3 stele Michelin și jurat la Masterchef explică de ce n-ar trebui sa consumăm pâine de toast: „Dacă citiți eticheta acestei pâini, găsiți 14, 15 sau chiar 16 ingrediente care nu au ce căuta acolo” 2 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei | Tocană de toamnă cu legume din belșug și fasole/ Fiartă la foc mic să se îmbine aromele 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6176 vizualizări
Cinci rețete de supe care te vor ajuta să slăbești / Sunt preparate cu legume de toamnă, pentru o masă sănătoasă și hrănitoare 2 octombrie Angela Sabău 1 comentarii 30228 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Ouă jumări, cel mai simplu și mai rapid mic dejun/ Batem ouăle direct în tigaie 2 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 6502 vizualizări
O ingineră în industria alimentară avertizează asupra unei greșeli pe care o fac mulți oameni atunci când gătesc paste: „Nu folosește la nimic” 1 octombrie Ioana Radu 0 comentarii
ABC în Bucătărie | Trucuri pentru a obține cea mai bună zacuscă pentru iarnă / În mod ideal, vinetele se coc pe grătar, iar ceapa ar trebui călită la foc mic 1 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ce gătim în luna octombrie/ Legume și fructe de sezon și rețete care încălzesc corpul și sufletul/ Împotriva asteniilor de toamnă mâncarea joacă un rol important 1 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cremă tartinabilă cu brânză, curry și curmale/ O gustare dulce sau sărată bună la orice oră 30 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1193 vizualizări
Supa-cremă de ciuperci, alegerea perfectă a sezonului de toamnă 30 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Am încercat să prepar o cremă în stil Nutella din ingrediente mai sănătoase, exclusiv vegetale: o bază de boabe de năut, cacao, banane, unt de arahide, miere, făină de migdale. Iată ce a ieșit 29 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 11085 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Plăcintă cu mere și dovleac copt, scorțișoară și aluat de foietaj gata preparat/ Se face repede, este delicioasă și nici nu are nevoie de zahăr adăugat 29 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1364 vizualizări
Te-ai gândi că banalii cârnați pot fi integrați și în alte rețete în afară de fasole sau varză? Ce ai zice de o porție de vinete umplute cu cârnați? Rețeta pas cu pas 29 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii