ABC în bucătărie | Cum desfaci o stridie/ E nevoie de un cuțit special și de ceva îndemânare/ Te vei bucura de o delicatesă cu gust de mare | VIDEO – FOTO 25 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Wrap cu ton picant / Îmbină savoarea sushi-ului cu simplitatea unui prânz rapid și sănătos / Ideal pentru zile aglomerate, cu un aport bun de proteine și fibre 25 mai Redacția 0 comentarii
Trei rețete cu ciocolată, dar fără zahăr/ Au nuci, fructe uscate sau fructe proaspete și sunt desertul ideal chiar și când suntem la dieta 25 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Sandwich delicios pentru micul dejun / Cu șuncă de curcan și pâine integrală, este o adevărată savoare cu un conținut redus de grăsimi și zaharuri 25 mai Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Care este temperatura internă corectă pentru fiecare tip de carne în parte? Când se poate consuma carnea crudă și în ce condiții 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Supă cremă la friteuza cu aer cald?/ Da, se poate/ Coace legumele sau prăjește crutoanele, în câteva minute, cu acest aparat minune/ Trei rețete delicioase 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 26 mai – 1 iunie 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Coq au vin, un clasic al bucătăriei franceze/ Rețeta lui Paul Bocuse, unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cheesecake cu mango – un desert rafinat care se poate prepara și fără zahăr 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Smoothie cu gust de carrot cake / Un mic dejun cu gust de desert, dar sănătos 24 mai Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seară. Penne cu somon afumat, rucola și roșii cherry, în două versiuni. Cea rece este o salată ideală vara ca fel unic 23 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată de castraveți: 5 idei răcoritoare pentru vară / Cu un conținut ridicat de apă și o textură crocantă, sunt baza perfectă pentru rețete simple și delicioase 23 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Plăcintă rapidă cu piersici (fructe de sezon) și foi subțiri din magazin/ Desert ușor de făcut, cu arome de primăvară 23 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă de albușuri cu brânză maturată – mic dejun perfect înainte sau după sport/ Albușurile sunt recomandate și în cazul în care colesterolul „rău” are o valoare ridicată 23 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Crumpets englezești, asemănătoare cu o clătită/ Nu ai nevoie de cuptor ca să le prepari și sunt baza perfectă pentru un mic dejun dulce sau sărat/ Jamie Oliver le-a făcut celebre în toată lumea 22 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum pregătești un prânz în 20 de minute/ Trucuri de la profesioniști pentru a găti mai rapid și a obține un preparat spectaculos 21 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Trei rețete pentru cine sănătoase și bogate în proteine / Sunt ușor de preparat și pline de savoare 21 mai Angela Sabău 0 comentarii
Pide cu carne tocată, „pizza” turcească ce merită încercată acasă / Se pot servi simple sau cu iaurt grecesc alături 21 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
5 metode de a prepara supă de roșii acasă / Îți întărește imunitatea, reduce riscul de cancer și te ajută să slăbești 20 mai Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez cu sparanghel, ciuperci și fenicul/ Cu puțin vin, parmezan și unt se transformă în risotto 20 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ingredientul secret care face borșul moldovenesc cu afumătură absolut unic / Doar gospodinele pricepute știu să-l folosească 18 mai Petrescu Camelia 0 comentarii
Chiftele de legume la cuptor sau în friteuză/ Chiar dacă nu sunt prăjite în ulei, ies la fel de gustoase 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pulpe de pui cu vin și usturoi, prânzul special pe care îl prepari în 5 minute/ Pui tava în cuptor și ai terminat cu gătitul (FOTO) 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Cherdele dobrogene: Plăcinte umplute cu brânză, rumenite la cuptor / Erau făcute de femeile din Dobrogea în aceeași zi cu pâinea, pentru a valorifica aluatul proaspăt și brânza din gospodărie 18 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețeta smoothie-ului verde cu care își începe Prințesa Kate fiecare dimineață / Conține șapte ingrediente simple și este bogat în nutrienți 18 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Care sunt gramajele echivalente atunci când vrem să înlocuim zahărul din rețete cu îndulcitori naturali sau sintetici 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Cum se face pizza marinara în locul ei de origine, la Napoli, și cu ce se deosebește de celelalte. Atunci când e de calitate, aluatul se întinde manual, din câteva mișcări 17 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 19-25 mai 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: Parizer pane, macaroane cu brânză și alte „delicatese” din comunism 17 mai Mira Gomboș 1 comentarii
Brownie cu banane și afine, dar fără zahăr/ Fructele o îndulcesc suficient cât să fie un desrt delicios 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Idei de mic dejun gata în 15 minute, inspirate din dieta mediteraneeană / Toate aduc pe farfurie arome din Grecia, Italia sau din sudul Franței 17 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Pasta primavera, rețetă de sezon folosind paste scurte, legume de tot felul, unt și parmezan 16 mai Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Minihamburgher în ou umplut – o variantă ideală pentru cei care nu mănâncă pâine sau pentru un aperitiv mai deosebit 16 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Chec cu 10 ouă: Rețeta simplă care se face într-un singur vas / Pentru un efect „wow”, coace-l într-o tavă rotundă, tip guguluf 16 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Trei rețete ușoare și delicioase pentru persoanele cu diabet / Idei rapide pentru un mic dejun echilibrat 16 mai Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Sârbușca, ciorba moldovenească de cartofi acrită cu zer, lapte prins sau iaurt/ I se mai zice și „năcreală cu chișleag” 15 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum se caramelizează ușor și rapid legumele/ Rolul bicarbonatului de sodiu în acest proces 14 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Salată de edamame cu quinoa și avocado, gata în 15 minute / Dacă îți rămâne de la cină, poți să o iei la pachet a doua zi, la birou 14 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ostropel de limbă de vacă/ Tradiționala rețetă românească nu se prepară doar cu pui 14 mai Ioana Costescu 0 comentarii
9 rețete simple cu brânză paneer pentru slăbit / Bogate în proteine și ușor de preparat acasă, te vor ajuta să scapi de kilograme fără să te înfometezi 13 mai Angela Sabău 0 comentarii
Ouă poșate pe toast cu avocado și roșii cherry / Combinația care oferă echilibrul între proteine, grăsimi sănătoase și vitamine 13 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pizza fără gluten, gustoasă și ușor de preparat / Rețetă simplificată pentru cei care vor să evite făina clasică 12 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Condimente pentru diverse tipuri de carne / Ce marinăm înainte de preparare și ce punem direct pe grătar / Ghid complet pentru carnea de vită, de pui, de porc, de oaie și de pește 11 mai Ioana Costescu 0 comentarii
5 aperitive ușor de preparat cu ajutorul friteuzei/ Rețete de sezon pentru o masă rapidă, o gustare pe terasă cu prietenii sau o petrecere 11 mai Ioana Radu 0 comentarii
Rețeta simplificată de tort Red Velvet: Oricine o poate prepara acasă, în doar câțiva. Îl poți orna cu căpșuni, pentru un aer mai fresh 11 mai Ingrid Georgescu 0 comentarii
Louisiana Pancakes sau clătite americane din cartof dulce – rețetă ușoară și rapidă pentru un răsfăț de weekend/ Fără zahăr adăugat 11 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri de la un chef pentru a face o pâine perfectă/ Rețeta de pâine cu cartofi cu care nu dai greș 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Avocado umplut cu brânză și gătit în cuptor – cea mai ușor de preparat cină din lume/ Cu toate acestea este foarte sățioasă 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 12 -18 mai 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii