Rețetele bunicii: Rață/gâscă pe varză dulce, călită-n borș, de se lingea bunicul pe buze 6 iulie Mira Gomboș 3 comentarii
Rețetele Juanitei: Gazpacho, supa rece de roșii a spaniolilor. Prepar-o în weekend pentru întreaga familie 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, sferturi de finală 5 iulie: Spania vs. Germania. Churros vs. Pretzel 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum pregătești micul dejun în 5 minute în cel mai pur stil românesc. Papară de ouă cu slăninuță afumată 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seară. Farfalle cu cremă de urdă și ardei. Gata în maxim jumătate de oră, bune și reci 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Și totuși, care e cel mai sănătos și la îndemână îndulcitor natural? Trei idei simple de desert cu pastă de curmale 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Focaccia cu afine și zmeură/Rețeta dulce cu doar o linguriță de zahăr care te va răcori în zilele toride 4 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Ceviche, tartar, carpaccio. Care sunt diferențele dintre ele. Cum se prepară 4 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cu ce asortăm vara o friptură ușoară, peștele sau legumele? 3 sosuri italiene rapide care se consumă reci 4 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pui la grătar cu sos de muștar, miere și curry. Un preparat ușor, rafinat și gata în 30 de minute 4 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețete pentru studenți. Scrob de ouă cu suc de roșii, cu pâine și salată verde 3 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un preparat rapid și sățios: Fasole cu șuncă și chorizo în stil catalan 3 iulie Angela Sabău 0 comentarii
Cum usucă italienii la soare roșiile pentru iarnă. Dau un plus de gust la orice preparat și sunt un concentrat de sănătate 3 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetă de pizza cu somon sălbatic. Când „bella Italia” întâlnește „wild Alaska” 3 iulie Ioan Radu 0 comentarii
Cea mai rapidă pâine plată. Piadina romagnola, nu trebuie dospită, se face rapid și ușor. Pliată, umplută, rulată, tăiată bucățele sau întreagă precum turtele bunicii 2 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Multiplele beneficii ale lavandei. Cum poate fi întrebuințată și în bucătărie. Rețeta de magdalene cu lavandă 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Porridge, mic dejun tipic englezesc, care te ajută la slăbit, constipație și menținerea energiei corpului 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 7 iulie: Optimi de finală – Portugalia vs. Slovenia. Pastéis de Nata vs. Potica 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic. Optimi de finală. Franța vs Belgia. Coq au vin vs Waterzooi 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Ardei umpluți? Da, dar nu cu carne: ardei umpluți cu ton, fasole, paste. O combinație inedită de umplutură pentru ardei care se mănâncă reci 1 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sos barbecue rapid făcut în casă. Gata în jumătate de oră, se conservă multe zile la frigider 30 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Euro 2024 gastronomic, 30 iunie. Optimi de finală. Spania vs. Georgia. Bocadillo de calamares vs. Khinkale 30 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă din făină de năut: o rețetă pentru lunga vară fierbinte, de mâncat acasă, la plajă, pe munte, la meci 29 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pepene verde cu brânză feta sau telemea. Micul dejun rapid și răcoros pentru zilele de vară. Îți asigură și cantitatea necesară de proteine 29 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Unt vegetal sănătos nehidrogenat care nu crește colesterolul. Cum putem face foarte ușor în casă unt de nuci 28 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Pastele de vineri seară. E vremea lor: Paste cu ardei și bacon care te fac să faci pace cu toti zeii 28 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Retetele Juanitei. Guiso de patatas con salsichas. Tocăniță spaniolă de cartofi cu cârnați 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Paste cu dovlecei în stil italian/Rețeta ușoară, răcoroasă de vară, cu busuioc și lămâie 27 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Pui cu ardei, o rețetă italiană rapidă și care pune de acord pe toată lumea 27 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salată cu legume, ton și ouă: salade nicoise. Cea mai rapidă mâncare a verii și totodată o călătorie cu gândul pe Coasta de Azur. Simplu, dietetic, gustos, răcoritor, hidratant, revigorant 26 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Retetele Juanitei. Curry, preparatul indian a cărui denumire a fost impusă de britanici. Un amestec perfect de condimente cu rol benefic pentru sănătate 26 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Borș cu gheață după o rețetă tradițională din Ucraina: Supa răcoritoare de vară pe bază de sfeclă, servită rece 25 iunie Valentin Bora 0 comentarii
Salată de orez cu ton și legume, sora salatei reci de paste. O rețetă italiană ideală pentru a combate căldura verii 25 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Guisantes con jamon. Mazărea bunicii cu jamonul spaniolilor 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Salata de cartofi cu lămâie este o alegere excelentă pe timp de vară. Este hrănitoare, răcoroasă și gustoasă 24 iunie Lavinia Liscan 0 comentarii
Euro 2024 Gastronomic. Croația vs. Italia. Fuži vs. Fusilli. Pronostic gastronomic 1-1 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să faci rapid un sos de roșii cu carne pentru paste. Bun și rece, ideal și pentru mâncarea la pachet 24 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețeta generată de IA. I-am dat ingredientele: somon, fenicul și cartofi dulci. A rezultat un fel de mâncare echilibrat și sănătos 24 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ciocolata pentru care oamenii călătoresc până la capătul lumii. Batonul de ciocolată „Can’t Get Khanafed Of It” se vinde numai în Dubai și costă 20 de dolari 24 iunie Redacția 5 comentarii
Rețetele Juanitei. Pesto de leuștean. În combinație cu paste și rădăcinoase are gust de ”ciorbă solidă” 23 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Fotbal și chips. 3 idei de cartofi în air fryer cu gust inedit, perfecte pentru viitoarele meciuri 23 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Salata răcoroasă și sățioasă de creveți cu avocado/Gustoasă și excelentă pentru sănătatea inimii 22 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Salata grecească, un mix de legume și feta cu gust de vacanță 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Colivă pentru sufletul celor dragi. Mâine sunt moșii de vară, când românii sfințesc și împart colivă pentru cei plecați dintre noi 21 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Fusilli cu somon afumat și dovlecei. Arome de proaspăt și afumat la un loc. Rețetă supersimplă pentru o cină rapidă 21 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii