Șase rețete de cafea, ideale când afară e încă frig/ Sunt gustoase și originale și, în plus, încălzesc și energizează organismul 8 martie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Pasta alla lupara, o rețetă din Calabria, cu salam picant și smântână dulce 7 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de verdețuri, de început de primăvară/ Lobodă, leuștean, ceapă verde și orice frunze vă mai plac 7 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Budincă de ciocolată preparată după o rețetă clasică / Nu seamănă cu cea cumpărată din magazin 7 martie Angela Sabău 0 comentarii
Mic dejun thailandez / Clătite cu nucă de cocos făcute acasă, rețetă în stil asiatic 7 martie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată cu năut, ciuperci și ardei copt, o variantă de cină de post cu multe proteine 6 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Supă cremă de topinambur, cu crutoane picante. Sau cu ciuperci sotate și brânzeturi adăugate la final, ca fel unic 6 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce. Banane umplute cu ciocolată și învelite în foietaj. Un desert rapid, delicios și de efect, fără multe grăsimi și fără ouă 6 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Cofetăriile românești din Spania pregătesc mucenici/ Am preparat mucenici de post împreună cu o moldoveancă din Onești, la Dulciurile Crenguței, cofetărie românească de lângă Barcelona 6 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Mic dejun rapid gătit la friteuza cu aer cald: Sandviș crocant cu ou și brânză, ideal și pentru luat „pachet” la birou 6 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum faci ganache de ciocolată în funcție de tipul de ciocolată pe care îl folosești/ La ce trebuie să fii foarte atent 5 martie Redacția 0 comentarii
Uova alla contadina. O rețetă tradițională italiană de ouă la cuptor, cu sos de roșii și brânzeturi 5 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Rețetele Juanitei/ Cum pregătești în avans mesele pentru 4-5 zile, reducând risipa alimentară și economisind totodată timp și bani 5 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce. Mere caramelizate în air fryer, cu aromă de scorțișoară 5 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele cinci sosuri de bază din gastronomia franceză. Dacă știi să le prepari, poți găti practic orice 4 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Paste cu sos de roșii și măsline – simplu și rapid de preparat 4 martie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO-VIDEO | Vă place baconul? Faceți cunoștință cu Torreznos de Soria – pieptul de porc „next level”, simbol al bucătăriei iberice / Poate fi gătit și în friteuza cu aer cald 4 martie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ceva dulce. Barete de ciocolată și unt de arahide, un desert sau o gustare de luat la birou, gata în 15 minute 4 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Chitfele de ton și cartofi, servite cu suc de lămâie, un mic dejun fără gluten. Alături de o salată, sunt bune și la prânz sau la cină, dar merg și la pachet 4 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cină asiatică / Mei Fun – tăiței subțiri cu curry și legume, varianta vegetariană 3 martie Angela Sabău 0 comentarii
Avocado prăjit, servit cu maioneză picantă, coriandru și lime / Rețeta pentru un prânz delicios și rapid 3 martie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Mucenicii sunt de nelipsit la începutul lunii martie/ Cei muntenești, cu multă nucă și scorțișoară, sunt de post și foarte sățioși/ Nu e nevoie să-i facem prea dulci ca să fie gustoși 3 martie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să temperezi ciocolata, de ce este necesar să aplici acest procedeu când lucrezi cu ciocolată și cum se realizează 2 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Gnocchi cu dovleac plăcintar, unt brun și salvie / Rețeta italiană cunoscută încă din vremea romanilor, adaptată zilelor noastre 2 martie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ostropel de curcan, adaptarea unei vechi rețete cu carne, sos de roșii și usturoi 2 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce. Chiacchiere, cele mai populare dulciuri care se mănâncă peste tot în Italia în perioada Carnavalului 2 martie Mihaela Găneț 1 comentarii
Ingredientul surprinzător pe care Gwyneth Paltrow îl adaugă în fulgii de ovăz / Sucul de portocale adaugă savoare și aromă de citrice la micul dejun 2 martie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Arta de a cresta pâinea exact cât și cum trebuie pentru a fi coaptă perfect/ Cum tăiem corect aluatul înainte de a-l băga în cuptor 1 martie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO. Tagliatelle de pizza Margherita. Cui îi surâde ideea de a tăia pizza în fâșii lungi și înguste și a adăuga peste ele sos ragù de carne, ca peste paste? 1 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 3-9 martie/ Un meniu adecvat pentru prima săptămână de primăvară 1 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | De Mărțișor dăruiește-ți un Tort Cheesecake Dubai/ Rețeta delicioasă care face furori pe rețelele sociale 1 martie Redacția 0 comentarii
French Toast / Rețeta ușoară pentru un mic dejun în stil franțuzesc / Îl poți păstra la congelator pentru mai târziu, dacă ai gătit prea mult 1 martie Angela Sabău 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti alla gricia, o rețetă tradițională de lângă Roma, extrem de rapidă. Prevede guanciale și pecorino 28 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de mazăre ardelenească/ E dulce, sățioasă și putem alege între găluștile de griș sau de făină 28 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva Dulce | Mini tarte cu pere din numai cinci ingrediente / Un desert gata în mai puțin de o oră 28 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Cârnatul cu ou și bătaia cu bezea, două obiceiuri gastronomice din Joia Grasă/ Este ziua care anunță începerea Carnavalului în Spania 27 februarie Redacția 0 comentarii
5 rețete pe care să le încerci la friteuza cu aer cald dacă vrei să slăbești: De la piept de pui crocant, fără ulei, la somon cu ierburi aromatice și mere coapte cu scorțișoară 27 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Din ce poți face o salată iarna? Toate alimentele vegetale pe care le putem combina cu proteine în anotimpul rece. 4 idei de salate ca fel unic 27 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Chec bicolor pufos – rețeta perfectă pentru un desert rapid și delicios 27 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: 3 tipuri de aluat pentru pizza cu care te-ai întâlnit în diverse pizzerii și ar fi bine să știi mai multe despre fiecare 26 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Locro, o supă cu porumb din gastronomia Argentinei. Are o consistență între gulaș și iahnia de fasole cu cârnați, cu porumb în loc de cartofi sau leguminoase 26 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Majestatea Sa Margareta în bucătărie: Custodele Coroanei Regale va lansa o nouă carte de bucate, intitulată „Patru castele, în patru anotimpuri” / Volumul va cuprinde rețete inedite folosite la mesele, recepțiile și dineurile din reședințele regale 26 februarie Aura Alexa Ioan 2 comentarii
Un inginer alimentar explică de ce o cafea bună trebui să fie călduță, nu fierbinte: „Proteinele din lapte se ard” 26 februarie Redacția 1 comentarii
Cum să pregătești un mic dejun perfect cu iaurt, căpșuni, ovăz și cacao/ Primul pas este să coci biscuiți de casă 26 februarie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Paste cu sos de legume, carne de curcan și parmezan – un sos cremos care se prepară foarte ușor 25 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce. Cheesecake tiramisù, fără cuptor. Un desert rapid și rafinat, o sinteză între un cheesecake american și un tiramisù italian 25 februarie Mihaela Găneț 1 comentarii
3 rețete de smoothie-uri proteice pentru micul dejun / Tania Fântână (nutriționist): Sunt rapid de făcut, țin de foame și pot fi luate la pachet 25 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Supă cremă de broccoli cu brânză cheddar și fasole / O cină cremoasă și delicioasă, servită cu pâine prăjită cu usturoi 24 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Ciuperci umplute cu parmezan și usturoi / Un prânz delicios și rapid, potrivit și pentru o masă festivă 24 februarie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum putem folosi usturoiul, crud sau prelucrat termic, în afară de simplul mujdei 23 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii