Cele mai pufoase și mai dietetice clătite pentru micul dejun. Pancakes proteice din albușuri și făină de ovăz, cu un conținut de grăsimi care tinde spre zero, în combinații dulci sau sărate 10 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie | Pepenele roșu – cum îl tăiem fără efort și îl transformăm în vedeta mesei de vară 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 15187 vizualizări
Rețetele Juanitei | Paste cu sos de ciuperci, roșii crude, uscate și parmezan/ Buchet de gusturi mediteraneene de vară 9 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Latte matcha rece, băutura verii fierbinți. E nevoie de doar câteva minute ca să prepari această băutură sănătoasă și reconfortantă 9 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 3077 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată de năut și alte cele – arome mediteraneene pentru o zi de vară/ E fresh, gustoasă și foarte simplu de făcut 8 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Pesto de roșii uscate la soare – un complement perfect pentru paste, sosuri, carne, dar și o cremă untabilă pentru sandwich-uri sau legume 7 iulie Ioana Radu 1 comentarii
Salata de pepene roșu cu brânză feta: Rețeta răcoritoare a verii, are îmbină perfect gusturile mediteraneene / E gata în doar 5 minute 7 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cât zahăr se pune la dulceață și cât la gem? Diferențe esențiale de preparare 6 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Rulouri din aluat simplu cu ceapă, sos de roșii și un strop de brânză. Scaccia ragusana, un preparat din gastronomia siciliană care se servește rece 6 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 10426 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pește alb cu legume al dente – cel mai fresh și mai simplu prânz de duminică de vară toridă/ Alege totul proaspăt și prepară fără fonfleuri, dar cu gust 6 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 5249 vizualizări
Pentru a combate diabetul nu e suficient doar controlul carbohidraților în alimentație, indică două studii recente. Dietele vegetale ajută la prevenirea și ținerea sa sub control 6 iulie Laura Soare 0 comentarii
Ce este și cum se prepară „banitsa”, plăcinta pe care o mănâncă adesea la micul dejun vecinii noștri bulgari 6 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
O salată ca fel unic ce se inspiră de la salata Caesar, cu salată verde și crutoane de pâine. În loc de parmezan prevede carne de pui bine rumenită 5 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 7-13 iulie 5 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 11613 vizualizări
Jambalaya – o rețetă tradițională din Louisiana, care seamănă cu paella spaniolă. O mâncare care se savurează în familie sau într-un grup mai mare 5 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cremă rece de lămâie, desert răcoritor, de vară, în două versiuni fără ouă. De savurat simplu sau cu fursecuri și fructe 5 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Băutura din sâmburi de curmale, alternativă la cafea. Este un preparat tradițional din cultura berberă care seamănă la gust cu cafeaua și câștigă teren ca înlocuitor al ei 5 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 7147 vizualizări
5 rețete de plăcinte la tigaie inspirate din Grecia / Toate aceste plăcinte pot fi adaptate și în variantă vegetariană / Sunt perfecte pentru o masă de vară în familie sau un picnic 5 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Îți plac pastele carbonara? / Încearcă rețeta ușoară și gustoasă, preferată de actrița Jennifer Aniston/ Nu conține niciun strop de smântână, cum de altfel recomandă și rețeta clasică italiană 3 iulie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Sandvișul perfect de vară: Burrata Caprese, o rețetă rapidă și rafinată / Inspirat din celebra salată italiană, acest preparat este o opțiune ideală pentru micul dejun 3 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Acum e momentul în care se pun castraveții la murat / Reguli de bază pentru a obține castraveți crocanți, gustoși și care țin bine peste iarnă 2 iulie Ingrid Georgescu 0 comentarii 58515 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cuiburi sau minitarte sărate de mămăligă cu brânză și ouă de prepeliță/ O soluție pentru a refolosi inteligent resturile de mămăliga 2 iulie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum să folosești cafeaua în deserturile reci? Câteva idei creative ale unor cofetari italieni. Plăcere, efect răcoritor și energie, la un loc 2 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un toast cu pâine cu secară, cremă de brânză, felii de castravete și somon afumat. O idee de mic dejun rapid și rece, de vară 2 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ghiveci mediteraneean – un fusion, între ghiveciul românesc și aromele Mediteranei/ Combinație echilibrată de proteine și vitamine, într-un produs 100% vegan 1 iulie Ioana Costescu 0 comentarii 2795 vizualizări
Colivă în stil mediteraneean: Rețeta italiană care seamănă cu desertul tradițional românesc / O companie vinde grâu fiert la borcan, servit cu cremă de ricotta 1 iulie Mihaela Găneț 0 comentarii 7012 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată orientală cu cartofi și sardine din conservă/ O cină rapidă și ușor de preparat, dar merge și de prânz, inclusiv de un prânz la pachet 30 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 8106 vizualizări
Brioșă siciliană pufoasă, cu înghețată la mijloc, precum un sandviș. Desertul de neratat vara, în trecere prin Sicilia 30 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trei secrete pentru ca înghețata de casă să nu aibă ace de gheață în compoziție 29 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Louisiana chicken, o rețetă de pui din gastronomia creolă a sudului Statelor Unite. Este un preparat condimentat, cu sos, și se servește cu orez, cartofi sau porumb, ideal la masa de duminică 29 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 4247 vizualizări
Bile de cocos și iaurt învelite în fistic, un desert rece și foarte rapid, pentru vară. Se pot umple cu cremă de ciocolată, de fistic sau de lămâie 29 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun tradițional în Lituania: Cheesecake cu varske, o brânză asemănătoare cu cea cottage sau quark / Se servește, de regulă, cu un strat generos de smântână și dulceață 29 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să gătești „la foc mic”? Mic ghid pentru a interpreta mai bine rețetele culinare 28 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1607 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 30 iunie – 6 iulie 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 3229 vizualizări
Rețetele Juanitei | Chifteluțe cu sos de muștar – seamănă cu cele de la IKEA, pe care nu le ratăm de câte ori avem drum pe acolo 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 4058 vizualizări
Gnocchi dulci cu zahăr și scorțișoară, foarte ușor de preparat în friteuză – un desert delicios și aromat care seamănă puțin cu găluștile cu prune 28 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1984 vizualizări
Cum se face siropul din lavandă / Rețeta simplă pentru o băutură răcoritoare, perfectă pentru zilele caniculare 28 iunie Ștefan Both 0 comentarii 3479 vizualizări
Ce este și cum se prepară Loco Moco, micul dejun hawaian cu patru ingrediente 28 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1394 vizualizări
Rețetele Juanitei | Tartă cu brânză și dovlecei/ Poți face aluatul în casă, dar e în regulă să folosești și din cel cumpărat 27 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 6293 vizualizări
Rețetele Juanitei | Tagliatelle cu somon și sos roze/ Un mix echilibrat de arome mediteraneene, în care niciun gust nu predomină 26 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1126 vizualizări
VIDEO | Cât costă 500 de grame de înghețată făcută acasă / Bonus: 4 idei de înghețată de casă cu puține calorii 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4284 vizualizări
Sandwich delicios cu hummus, avocado, salată și semințe: un mic dejun echilibrat, nutritiv și rapid 26 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum congelezi corect căpșunile / Trei metode diferite pentru a le conserva 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2267 vizualizări
FOTO-VIDEO | Rețetele Juanitei / Varză umplută cu carne / Arată ca o sarma uriașă și are gust de sarmale, doar că este mai ușor de preparat 25 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 1727 vizualizări
5 idei delicioase de dulceață de cireșe / Indiferent de variantă, este perfectă pe pâine prăjită, în prăjituri sau chiar alături de brânzeturi fine 25 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețete de french toast, foarte bogate în proteine / Ușor de preparat, aceste rețete sunt alegeri sănătoase pentru micul dejun 25 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 1967 vizualizări
Cum se face plăcinta cu ceapă, o emblemă culinară a insulei Mykonos/ Tradițional, se prepară cu brânză „tirovolia”, dar aceasta poate fi înlocuită cu brânză ricotta 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 5687 vizualizări
Supă de ouă: ce este și cum se prepară / Face parte dintre mâncărurile românești specifice Transilvaniei și Bihorului 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 6667 vizualizări
VIDEO | Înghețată cu ananas, busuioc și ulei de măsline / Desertul de vară inspirat din bucătăria italiană care poate fi un excelent digestiv 24 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Sandviș cu salată, bogată în proteine, dar… fără carne / Această salată delicioasă, de vară, este benefică pentru digestie și se prepară în doar 20 de minute 24 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii