Trei rețete cu rapane / Bonus: cum a ajuns specia invazivă, dar cu potențial gastronomic, în Marea Neagră 23 februarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Ceva dulce | Lava cake – un desert pe cât de gustos, pe atât de pretențios. Trei patiseri dezvăluie greșelile și secretele acestei prăjituri cu interior lichid și exterior pufos 23 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Mic dejun rafinat pentru o zi de duminică: Oeufs cocotte / Adaugă somon afumat și cremă de trufe pentru a transforma această rețetă într-o experiență culinară sofisticată 23 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | „Pită țigănească”, pâinea coaptă între doguri – rețetă tradițională a romilor din Banat 22 februarie Ștefan Both 0 comentarii
VIDEO | ABC în bucătărie/ Cum curățăm și tocăm legumele/ Câte feluri de tăieturi se folosesc în procesul de gătire 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Șnițel de parizer/ Un preparat al sărăciei, care vine din perioada comunistă/ În loc de carne se folosea acest mezel ieftin și mai ușor de găsit 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 24 februarie – 2 martie 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Sarmale în frunze – pot fi de viță de vie, dar și de cicoare sau ștevie/ La fel de bune ca cele împachetate în varză 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
FOTO: „Sânii Sfintei Agata”, un desert de neratat în Catania / Dincolo de aspectul său distinct, acest preparat are o poveste fascinantă, legată de martiriul sfintei / Rețeta autentică siciliană 22 februarie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Idee de mic dejun pentru un început de weekend delicios: Omletă cremoasă cu brânză de capră și roșii uscate 22 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Pasta alla carrettiera, gata în 10 minute. Când mergeți la cumpărături luați și pecorino, restul se găsește deja prin cămară 21 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de ardei umpluți, o zeamă caldă, numai bună în zilele cu ger/ Se drege cu multă smântână înainte de a o servi 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Coliva se poate face după rețeta clasică sau în cooker/ Cu nucă așa cum o făcea bunica sau cu diverse arome și îmbunătățiri pentru a fi și un desert, nu doar o tradiție de ziua morților 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Sandviș cu fish fingers, sriracha și sos de maioneză cu castraveți / Un mic dejun de te lingi pe degete 21 februarie Redacția 0 comentarii
Idei de cină | Ciuperci pane preparate în câteva minute la airfryer/ Dacă nu ai în bucătărie un astfel de aparat, le poți găti și la cuptor 20 februarie Ioana Costescu 1 comentarii
O mămăligă altfel. Frascàtula, un fel de polenta a italienilor din sud, din făină de grâu dur. Se servește cu orice legume de sezon trecute printr-o tigaie cu ulei sau ceva carne grasă 20 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce. O rețetă de tartă simplă în tigaie. E nevoie de un dram de atenție în plus, și poți reduci puțin factura de gaz sau curent 20 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri diverse care te vor ajuta în procesul de preparare a alimentelor 19 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Mozzarella in carrozza, un fel de cașcaval pané 2.0. E nevoie de felii de pâine cu mozzarella între ele, date prin ou și pesmet și prăjite 19 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO. Rețetele Juanitei | Friptură de porc, preparată la cuptor, în pungă/ Gătită într-o pungă specială pentru copt, este fragedă și se topește în gură/ Procedeul se poate aplica oricărui tip de carne 19 februarie Ioana Costescu 2 comentarii
Ceva dulce. PanCookies, un desert american ce îmbină rapiditatea unei pancake cu savoarea unui cookie 19 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un mic dejun cu carnea de vită rămasă de la cină: Corned Beef Frittata, un preparat delicios și consistent 19 februarie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune unsprezece infuzii din plante cu beneficii pentru sănătate/ În același timp sunt perfecte pentru cei care iubesc ceaiul fără teină 18 februarie Redacția 0 comentarii
Friptură de vită suculentă la friteuza cu aer cald / Rețeta rapidă pentru o cină ca la restaurant 18 februarie Ingrid Georgescu 1 comentarii
Despre mazăre, numai de bine/ Nutriționistul Tania Fântână ne recomandă această proteină vegetală care susține masa musculară și oferă sațietate 18 februarie Tania Fântână 0 comentarii
Cum faci cremă de lapte, fără ouă. 3 rețete simple, cu utilizări diverse, inclusiv cea veche, din caietul bunicii 18 februarie Otilia Ignat 0 comentarii
Cum să transformi o coajă veche de pâine într-o budincă britanică delicioasă / Rețeta pas cu pas care transformă pâinea veche în tartă cu melasă 18 februarie Redacția 0 comentarii
Prepară varza după metoda japoneză și nu vei regreta / Pentru această rețetă ai nevoie doar de patru ingrediente 17 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Ceva dulce. Pere în sos de ciocolată, un desert rafinat și dietetic. Folosim fructe de sezon, ideale și pentru combinații dulci, și sărate 17 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
5 rețete delicioase de mic dejun pe bază de ovăz. De la clasicul terci cu fructe și nuci la clătite pufoase cu banane 17 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se face crema Diplomat, o rețetă de bază în patiserie. Originalul este departe de ce se vinde în mod curent sub acest nume 16 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
5 rețete delicioase cu pui pe care le poți face la friteuza cu aer cald: De la pulpe de pui crocante la aripioare picante 16 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Tuslamaua – vechiul preparat din cârciumile din sudul României/ Mai gustoasă ca ciorba de burtă și pe nedrept trecută în uitare de bucătarii actuali 16 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Cafeaua vieneză – o combinația perfectă de cafea, scorțișoară, frișcă bătută și ciocolată care te face să călătorești cu mintea și cu simțurile până în centrul capitalei austriece 16 februarie Redacția 0 comentarii
Sendviș japonez la micul dejun? Un amestec de ouă și maioneză între două felii de pâine 16 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Sucul anticelulitic pe care un model brazilian îl utilizează pentru a avea un corp perfect/ Ingredientul de bază este ananasul 15 februarie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Un truc simplu pentru a curăța usturoiul rapid, fără murdărie și fără miros neplăcut pe mâini 15 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Carne de porc marinată în lapte. O friptură altfel, de sâmbătă seara, gătită în același lapte și servită cu piure de cartofi și salată verde 15 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum să alegi modelul de friteuză în funcție de numărul de persoane al familiei/ Cele mai frecvent cumpărate sunt cele pentru patru persoane 15 februarie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 17 – 23 februarie 15 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Lohikeitto, o supă cremoasă de somon, este originară din Finlanda și extrem de benefică pentru temperaturile scăzute ale iernii/ Încălzește corpul, creează bună dispoziție și te pune pe picioare la primele semne de răceală 15 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
„Babă Neagră” – Desertul moldovenesc readus la viață de o tânără în timp ce era gravidă / Mariana Zabrian: „Am găsit rețeta scrisă de mână într-o carte veche și am copt-o împreună cu mama. Avea exact gustul din copilăria mea” / Desertul umed este undeva între prăjitură și budinca cu caramel 15 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ingredientul secret din bucătaria italiană care face omleta pufoasă și cremoasă / Adaugă-l când bați ouăle 15 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Ravioli roșii în formă de inimă, umpluți în stil quattro formaggi. Se fac foarte ușor folosind o formă pentru fursecuri 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Un aparat special cu care poți topi ciocolata, în care apoi să scufunzi căpșuni sau alte fructe proaspete de Valentine’s Day. Prețul începe de la 50 de lei și poate ajunge la 500, în cazul modelelor mai mari și accesorizate 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Prânz romantic de Ziua Îndrăgostiților: Risotto cremos cu șofran și creveți 14 februarie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ceva dulce. Budincă de lapte cu sos de căpșuni, în pur spirit Valentine. Un desert dietetic, fără unt și fără ouă, din tradiția siciliană 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mic dejun de răsfăț. French toast caramelizat, cu lamele de migdale. Francezii îi spun pain perdu 14 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee inedită pentru masa de prânz roșu Valentine. Pilaf cu sfeclă roșie și adaos de brânză brie la final 13 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii
Terci de ovăz cu portocale. Un mic dejun cald, aromat, cu proteine și carbohidrați sănătoși, dulceag dar nu dulce 13 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii