ABC în bucătărie | Trucuri de la un chef pentru a face o pâine perfectă/ Rețeta de pâine cu cartofi cu care nu dai greș 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii 3610 vizualizări
ABC în bucătărie | Cartof alb – cartof roșu/ Pe care să-l folosești în funcție de preparatul pe care îl pregătești și de ce 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să alegi creveții/ De câte feluri sunt și cum se clasifică în funcție de dimensiuni/ Ce tip de creveți folosești în varii preparate/ Diferența între creveți și langustine 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum reîncălzești mâncarea ca să-i păstrezi gustul și aroma și să fie sigură pentru consum 30 aprilie Otilia Ignat 1 comentarii 1909 vizualizări
ABC în bucătărie | Regula de aur pentru cele mai bune sarmale/ Ce pun moldovencele în compoziție ca să nu se sfărâme în oală/ Rămân întregi și super gustoase 27 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 3840 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum repari mâncarea prea sărată, arsă sau fără gust. Cu aceste trucuri nu trebuie să o arunci 26 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce fac marii bucătari cu untul după ce l-au scos din frigider/ Trucul ținut secret le ușurează munca în bucătărie 23 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii
Ingredientul secret de care nu știai că are nevoie piureul de cartofi. Îi schimbă tot gustul, îl face mai cremos și aromat 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 4516 vizualizări
Rețeta secretă a mamei pentru friptura de miel. Ingrediente și câte ore se ține carnea în baiț. Iese atât de fragedă încât se topește în gură 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 3867 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum prelucrezi organele de miel pentru ca drobul să aibă un gust special/ Călește-le în loc să le fierbi 16 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2591 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum cureți și consumi chirimoya, fructul care conține 90% zahăr/ Îl poți folosi ca îndulcitor în deserturi sau consuma ca atare 13 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum cureți în câteva minute ardeii copți fără niciun efort/ Coaja se va desprinde complet și nu vei sta să-i „pigulești” 12 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1748 vizualizări
ABC în bucătărie | Maioneză „sigură”, preparată din ouă gătite/ Dacă te temi că ouăle crude ar putea fi periculoase pentru sănătate, iată două variante de preparare a maionezei: din ouă fierte și din ouă-ochiuri 9 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Ce este spuma din conservele de năut? Ce faci când deschizi un borcan și dai de așa ceva? 5 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 10049 vizualizări
ABC în bucătărie. De ce adaugă italienii apa în care au fiert pastele în farfurii înainte să o scurgă? Toată seria de operațiuni pentru ca pastele să iasă mai mult sau mai puțin perfecte 2 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 3879 vizualizări
ABC în bucătărie | Apa este denumită „solvent universal”, dar poate ea dizolva orice lichid? În ce băuturi sau fluide comestibile o poți adauga și în care nu 30 martie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum poți usca foarte simplu drojdia de bere ca să o poți folosi oricând, fără să mai depinzi de cea recent cumpărată 29 martie Redacția 0 comentarii 2056 vizualizări
ABC în bucătărie | Ce este de fapt un simplu stir-fry și cum se prepară 27 martie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie | Nici pe o farfurie, nici în ambalajul în care le-ai cumpărat/ Trucul pentru a păstra căpșunile proaspete mai mult timp în frigider 23 martie Redacția 0 comentarii 1074 vizualizări
ABC în bucătărie. Cât înseamnă „un praf de sare”? Cum măsori alimentele fără cântar? 22 martie Redacția 0 comentarii 1015 vizualizări
ABC în bucătărie. Secretul chiftelelor reușite. Cinci reguli ca să iasă cât se poate de bune, indiferent dacă sunt din carne sau vegetale 19 martie Redacția 0 comentarii 33030 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum se păstrează ouăle și trucuri pentru a le testa prospețimea/ Congelează-le dacă dorești să le păstrezi mai mult timp 16 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO ABC în bucătărie | Cum pregătești maioneză fără ou/ Rețete utile în perioada postului și nu numai 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii 6134 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum gătești găluște pufoase și tăieței sau paste fără ou/ Alternative perfecte, pentru perioada postului, la rețetele clasice 12 martie Ioana Costescu 0 comentarii 11957 vizualizări
ABC în bucătărie. Aluat rapid pentru biscuiți simpli și economici. Cu puține grăsimi și puțin zahăr și fără ouă 9 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 11971 vizualizări
ABC în bucătărie | Cum faci ganache de ciocolată în funcție de tipul de ciocolată pe care îl folosești/ La ce trebuie să fii foarte atent 5 martie Redacția 0 comentarii 1238 vizualizări
Cele cinci sosuri de bază din gastronomia franceză. Dacă știi să le prepari, poți găti practic orice 4 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 1322 vizualizări
ABC în bucătărie | Ce înseamnă să temperezi ciocolata, de ce este necesar să aplici acest procedeu când lucrezi cu ciocolată și cum se realizează 2 martie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Arta de a cresta pâinea exact cât și cum trebuie pentru a fi coaptă perfect/ Cum tăiem corect aluatul înainte de a-l băga în cuptor 1 martie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum putem folosi usturoiul, crud sau prelucrat termic, în afară de simplul mujdei 23 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 1428 vizualizări
VIDEO | ABC în bucătărie/ Cum curățăm și tocăm legumele/ Câte feluri de tăieturi se folosesc în procesul de gătire 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1232 vizualizări
ABC în bucătărie | Trucuri diverse care te vor ajuta în procesul de preparare a alimentelor 19 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se face crema Diplomat, o rețetă de bază în patiserie. Originalul este departe de ce se vinde în mod curent sub acest nume 16 februarie Mihaela Găneț 0 comentarii 12524 vizualizări
ABC în bucătărie | Un truc simplu pentru a curăța usturoiul rapid, fără murdărie și fără miros neplăcut pe mâini 15 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 9531 vizualizări
ABC în bucătărie | Ce termen de valabilitate are carnea. Când trebuie să o arunci din frigider sau congelator 9 februarie Petrescu Camelia 0 comentarii 2190 vizualizări
Cât de des ar trebui să ascuți cuțitele, potrivit unui specialist / Care este diferența dintre șlefuirea și ascuțirea unui cuțit de bucătărie 7 februarie Redacția 0 comentarii