EURO 2024 gastronomic. După 3-1 în meciul Elveția – Ungaria, suporterii elvețieni au anunțat: „Fondue este mai tare decât gulașul!” 15 iunie Redacția 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie. Paella marinera (Spania) vs. Ćevapčići (Croația). Rețetele celor două preparate 15 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce alimente să consumi când ai anemie. Regimul alimentar este extrem de important în cazul persoanelor cu deficiență de fier 15 iunie Redacția 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână: Câteva vorbe despre slăbitul la copii / Justificarea veșnică este că e copil și e în creștere. Corect, dar nu grăsimea și făinoasele o să-l ajute 15 iunie Tania Fântână 0 comentarii
EURO 2024 gastronomic, 15 iunie: Fondue (Elveția) vs. Gulaș (Ungaria) / Rețete pentru cele două preparate 15 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
L’aperitivo italiano, un business de aproape 5 miliarde de euro anual. Relax și socializare, la intersecția dintre happy hour și tapas spaniole, inventat de Hipocrate 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Bruschette. Tot ce n-ai știut și nimeni nu ți-a spus ca să le poți face perfecte și într-o mulțime de variante 14 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cât de sănătos este, în realitate, laptele de migdale. Avantaje și dezavantaje ale consumului de lapte vegetal 14 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână îți spune, cu umor, dar și cu empatie, cum să ai răbdare cu tine într-un regim de slăbit: Nu îți fie frică să dai jos „armura” de grăsime de pe tine 14 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Rețete asiatice ușor de preparat: Wok cu curcan, legume și paste soba 14 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Coffe, tea, proffee? Cafeaua cu proteine, pe trend dar cu beneficii incerte pentru sănătate 14 iunie Redacția 0 comentarii
Ritualul de dimineață: Ce trebuie să mănânci și să bei pentru a avea un start bun al zilei 14 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„FungiYo”, pasta-cremă vegană creată de studenţi ai USV Iaşi, va reprezenta România la competiţia Ecotrophelia de la Paris 14 iunie Redacția 0 comentarii
Cum să faci salata de vinete albă și cremoasă: Arheologul culinar Mircea Groza nu pune niciodată maioneză / Cinci reguli pe care trebuie să le avem în vedere când cumpărăm vinete / Alegeți vinetele „băieți” 14 iunie Cosmin Dragomir 1 comentarii
Salată de Zucchini din cartea de bucate a artistei Frida Kahlo / Pasiunea ei pentru gătit, mai puțin cunoscută 14 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Rețetă supersimplă: Galbenă ca o mămăligă dar mai gustoasă, o tartă-omletă vegană și fără gluten. La farinata ligure, poate înlocui și pâinea 13 iunie Mihaela Găneț 1 comentarii
Bistro social cu hrana vegană, deschis în pandemie. O mică afacere pornită cu fonduri europene, acum e „pe picioarele ei”, deși nimeni nu-i dădea nicio șansă 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Risc de otrăvire: Trei tipuri de tăiței, comercializate și în România, retrase de pe piața din Danemarca 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pan con tomate, ruda spaniolă a bruschettei italiene 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Ce mănâncă liderii mondiali la summitul G7 organizat de guvernul italian în Puglia. Meniu ultra gourmet creat de Massimo Bottura 13 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Antihistaminice naturale din alimente sau plante, care te pot ajuta dacă ești alergic 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Ce înseamnă tiroidita Hashimoto și care sunt cele mai potrivite diete pentru a ține în frâu boala 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei. Sangria cu vin sau cava, băutura perfectă pentru verile spaniole 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Incursiune în istoria delicioasă a zacuștii: Cum a ajuns la noi, cum s-a pierdut sensul etimologic și care sunt cele mai „exotice” rețete întâlnite în România 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
VIDEO Alioli, maioneza spaniolă cu usturoi. Se prepară într-un minut și este delicioasă cu pește, carne sau legume 13 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Un trend pe val în cafenelele de specialitate e născut de fapt la sat / În urmă cu peste o sută de ani, țăranii români puneau lapte de migdale în cafea ca să fie de post 13 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Alimentele cele mai sărace în carbohidrați, recomandate diabeticilor. Sunt bogate în fibre și încetinesc creșterea glicemiei 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Alimente care ajută la refacerea rinichilor. Sunt surse bune de vitamine și minerale 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Dieta sănătoasă poate fi stricată cu doar câteva alimente ultraprocesate. Riscul de AVC crește serios 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Efectele surprinzătoare ale pudrei de curry, asupra sănătății. Poate reduce riscul de cancer și scade glicemia 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Regina verii italiene: Salata de paste în stil mediteranean / Cum se face și cum o putem adapta la ce avem prin frigider 12 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Vinurile românești, vedetele unui meniu special în două restaurante din Capitală în campania „Luna gastronomiei cu Fetească” 12 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Postul intermitent, o soluție pentru diabetici? Iată ce ai voie să mănânci și ce nu 12 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 5 motive pentru care nu reușești să slăbești, deși te chinui din tot sufletul 12 iunie Tania Fântână 0 comentarii
De ce ne face plăcere să mâncăm. Psihologia din spatele mâncatului de plăcere și diferența față de mâncatul emoțional 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune surse de proteine complete pentru vegani și vegetarieni. Aceste alimente le pot înlocui cu succes pe cele de origine animală 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Săptămâna Internațională a Sănătății Bărbatului 10 – 16 iunie: 5 alimente pe care trebuie să le consumi pentru o prostată sănătoasă / De ce broccoli este un superaliment pentru prostată 12 iunie Redacția 0 comentarii
Efectele ascunse ale consumului de ardei iute: Ar putea duce la creșterea în greutate 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
FOTO-VIDEO Ingredient nelipsit din mâncarea românească, listat ca indezirabil la Muzeul Mâncărurilor Dezgustătoare din Malmo, Suedia / Moarea de varză murată și supa din burtă de vită sunt considerate de nemâncat în alte părți ale lumii 12 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Șase ingrediente utilizate în bucătăria spaniolă care îi sperie pe străini / Nu și pe români, care le consumă în mod tradițional 11 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Carnea falsă vegetală, legată de mai multe decese din cauze cardiace. Alimentele vegane pot îmbunătăți sănătatea, dacă nu sunt ultraprocesate 11 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cine produce în realitate produsele pe care hipermarketurile le vând sub denumirea de „marcă proprie” 11 iunie Redacția 0 comentarii
Aswagandha, noul supliment la modă pentru reducerea stresului și a insomniei. Beneficii și riscuri 11 iunie Redacția 0 comentarii
10 Mâncăruri pe care nu trebuie să le ratezi în Germania la Euro 2024 / Currywurst-ul și tortul de cireșe Pădurea Neagră, printre recomandări 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Povestea Döner Kebabului: din Istanbul până în Germania, unde a devenit mâncare emblematică / În România a ajuns în 1991 într-un chioșc de lângă Stadionul Ștefan cel Mare 11 iunie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în calciu care nu sunt lactate, conform nutriționiștilor 11 iunie Redacția 1 comentarii
Când este cel mai bun moment să mânânci proteină? Depinde ce obiective vrei să atingi: să slăbești, să pui masă musculară sau recuperare după exerciții fizice 10 iunie Redacția 1 comentarii
Festivalul gastronomic Gusturile Ramblei, un omagiu adus de Barcelona bucătăriei catalane și celei a țărilor participante la Copa America 2024 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, vă recomandă: 10 deserturi cuminți de vară, prietenoase cu silueta. Calorii care „merită să fie mâncate” 10 iunie Tania Fântână 1 comentarii