Georgiana, o româncă stabilită în Italia, este la un pas de a-și deschide propriul restaurant-pizzerie cu specific italo-românesc. Ideea i-a venit în timpul unui grătar în familie

andrea brunetti, pizzaiolo, sindromul tourette, andrea brunetti Sursa foto: Pexels

Georgiana Andreea Lupu, o româncă stabilită în Italia de 16 ani, se pregătește să își împlinească visul de a deschide un restaurant care va combina preparate tradiționale italiene și românești, scrie publicația Forli Today.

După luni de muncă asiduă și eforturi susținute, pizzeria-restaurant își va deschide porțile vineri, 6 septembrie, la ora 18:00, în locul fostei taverne Bacco din Via Cervese, Forli.

Sursa foto: Forli Today
Sursa foto: Forli Today

Ideea i-a venit în timpul unui grătar organizat acasă

Ideea de a deschide un astfel de local i-a venit Georgianei în timpul unui grătar acasă, iar din acel moment a început o adevărată „aventură” – de la găsirea spațiului potrivit și amenajarea acestuia până la conceperea meniului. Deși nu a fost un drum lipsit de provocări, determinarea ei a fost cheia succesului.

În această inițiativă, Georgiana nu este singură. Ea va avea alături doi parteneri de încredere – Victor Miku și mama acestuia, Nela, ambii având o vastă experiență în domeniul cateringului.

„Ideea noastră este să facem un restaurant-pizzerie italo-român”, a explicat Georgiana.

Meniul va include o combinație unică de preparate, de la bruschete cu cremă de vinete și paste italienești, până la tocănițe tradiționale românești și grătare speciale, care vor deveni probabil punctul forte al localului. De asemenea, pizza va fi preparată în stil românesc, subțire și crocantă, cu ingrediente atent alese.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *