Romano-Catolicii din India pun pe masă, de Paște, un fel de pâinișoare dulci de formă sferică, numite Fugias 30 martie George Mănescu 0 comentarii
Cum era serbat Paştele, în anii ’80, în comunităţile multietnice din Transilvania. Dulciuri după reţete săseşti şi obiceiul „stropitului fetelor” 29 martie Teo Dumitru 1 comentarii
Rețeta de baba veche de secole făcută cu 96 de gălbenușuri de ou / La ce trebuie să fiți atenți 28 martie Redacția 0 comentarii
Beneficiile păstârnacului pentru sănătate: plin de nutrienți, conține mulți antioxidanți / De ce ajută la slăbit 28 martie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre lactate / Calitatea cea mai bună o are laptele gras, cu 3-4% grăsime, ambalat în sticlă / Care-i treaba cu lactoza? 28 martie Tania Fântână 0 comentarii
Sute de oameni sunt așteptați la crosul organizat de Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti pe 6 aprilie 28 martie Redacția 0 comentarii
InGalera. Restaurantul milanez de lux deschis într-o închisoare, administrat de deținuți / Apare în Ghidul Michelin / Aici găsești ravioli de dovleac cu unt de alune, ragù de căprioară și file de vită în stil Voronoff cu morcovi à la parisienne 27 martie Bratu Alin 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Câteva adevăruri solide despre ciorbă / Combinații delicioase și prietenoase cu silueta 27 martie Tania Fântână 2 comentarii
VIDEO „Nonna” Iris conduce la 93 de ani 8 restaurante în Italia și SUA și e considerată regina carbonara / Alături de ea lucrează 40 de rude și peste 480 de angajați / „Ideea mea este că trebuie să faci câteva lucruri, dar să le faci bine” 26 martie Redacția 0 comentarii
STUDIU Mai multe ouă pe zi ar putea ajuta la protejarea împotriva osteoporozei / Ouăle pot fi o modalitate de a stimula densitatea osoasă și de a reduce riscul de fractură în rândul persoanelor în vârstă 26 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO „Zamă de fasole” cum făceau sașii din Viscri / Rețetă tradițională, povestită pas cu pas de Caroline Fernolend 26 martie Ioana Câmpean 0 comentarii
ANALIZĂ: Cum au ajuns tofu, porcușorii de guinea și somonul în rețete prezentate ca fiind „tradițional românești” 26 martie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre colegii de serviciu și slăbit 26 martie Tania Fântână 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cât de prieten îți ești când e vorba de slăbit? 25 martie Tania Fântână 0 comentarii
STUDIU: Oamenii care trăiesc în orașe își pierd treptat capacitatea de a digera fructele și legumele 24 martie Redacția 0 comentarii
„Fructele și legumele sunt pentru fetițe”, cred băieții cu vârsta între 8 – 10 ani, potrivit unui studiu american privind opțiunile alimentare determinate de educația bazată pe valori de gen 23 martie George Mănescu 0 comentarii
Povestea Panda Express, restaurantul cu specific asiatic deschis de George Manea, un bucătar pasionat de gastronomia chineză 22 martie Redacția 0 comentarii
Premiile europene pentru agricultura ecologică 2024: Operatorii din sectorul bio, invitați să se înscrie până la 12 mai / România nu a avut până acum niciun finalist 21 martie George Mănescu 0 comentarii
Trei rețete de salate ieftine și sănătoase recomandate de nutriționist 19 martie Tania Fântână 0 comentarii
Au fost demarate demersurile pentru înscrierea cârnaţilor din topor din Vâlcea în registrul Uniunii Europene al indicaţiilor geografice protejate 19 martie Redacția 0 comentarii
Revo Foods, compania care a inventat somonul vegan imprimat 3D, a lansat caracatița vegană / Produsul, potrivit pentru pasionații de fitness 18 martie Redacția 0 comentarii
Dieta Mediteraneeană la putere! Țară greu încercată de pandemia Covid-19, Italia are, totuși, un motiv de bucurie: și-a sporit exporturile de alimente tradiționale 31 ianuarie Redacția 0 comentarii
MOMENTUL ADEVĂRULUI: Cât de sănătoase sunt fructele și legumele românești și cele din import – o analiză realizată de echipa Lantulalimentar.ro pe baza rapoartelor oficiale din ultimii 11 ani 15 februarie Redacția 0 comentarii
KFC a cheltuit inutil 8 milioane de lire sterline pentru o linie de procesare a hranei sănătoase: clienții au preferat tot mâncarea prăjită 13 septembrie Redacția 0 comentarii