Cum să îți dai seama dacă cafeaua oferită într-un bar este de calitate (VIDEO)

cafea alaturi de lapte si zahar Sursa foto: Freepik

Cantitatea de lapte și zahăr consumată într-un bar este invers proporțională cu calitatea cafelei oferite, spune degustătorul profesionist Marian Timofti, președintele Federației Naționale a Degustătorilor Autorizați (FNDA) din România. El a fost invitatul lui Cezar Ioan în cel mai recent episod al podcastului „Vinul – Connaisseur fără ifose”.

CITEȘTE ȘI:

Un degustător profesionist explică de ce nu ar trebui să „înecăm” mâncărurile în mujdei de usturoi

Cum au ajuns românii să vrea să consume tot mai multă sare, fără să-și dea seama (VIDEO)

Primul concurs național de degustat salamuri din România: „Vrem să vedem care dintre producători sunt cei mai corecți” / La ce se uită degustătorii? (VIDEO)

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *