VIDEO Un tânăr a preparat peste 100 de burrito și i-a băgat la congelator: Ideea nu este să mănânc exclusiv burrito / Este un stoc de alimente la care am acces când nu am timp să gătesc

tanar, burrito, congelator Sursa foto: captură din video (Instagram/stealth_health_life)

Un videoclip cu congelatorul plin de burrito al unui tânăr a adunat peste 33 de milioane de vizualizări pe Instagram, transmite Newsweek.

Tom Walsh, în vârstă de 28 de ani, cu siguranță nu va rămâne flămând prea curând, deoarece a făcut suficiente preparate cu carne și legume pentru a rezista aproximativ trei luni, după spusele lui.

„Pentru acest videoclip specific, a fost un maraton de o zi”, a declarat pentru Newsweek tânărul de 28 de ani din Austin, Texas. „Am făcut puțin peste 100 de burrito”, a adăugat el.

Walsh a scris, la descriere clipului video: „Pregătirea meselor și congelarea burrito-urilor cu conținut ridicat de proteine a schimbat jocul pentru mine”.

Creatorul de conținut a declarat pentru Newsweek: „Ideea de a adopta acest stil de pregătire a meselor nu este să mănânc exclusiv burrito sau meal-prep; este de a crea un stoc de alimente la care am acces pentru momentele în care nu am chef să gătesc sau nu am timp să gătesc.”

„Deoarece acestea sunt depozitate în congelator, vor rezista câteva luni și, de obicei, le mănânc ori de câte ori am nevoie de o masă rapidă,” a adăugat Walsh.

„Este vorba doar de a-mi face viața mai ușoară”, a mai spus tânărul.

Sursa foto: captură din video (Instagram/stealth_health_life)

Comentarii

  1. Articole din ciclul ce lucruri traznite fac unii…ca sa fiu politicos…sigur lectii de viata si pentru noi romanii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *