Revista Ferma: ”Care este ”prețul corect” cerut pe facebook pentru 1 kilogram de porumb boabe”

România a vândut Ucrainei cereale și semințe oleaginoase în valoare de peste 10.000.000 de euro; țara devastată de război mai cumpărat și legume românești România a vândut Ucrainei cereale și semințe oleaginoase în valoare de peste 10.000.000 de euro; țara devastată de război mai cumpărat și legume românești

”1,3 lei este prețul cerut de un fermier pentru 1 kg de porumb boabe, producție 2023, potrivit unui anunț postat pe grupul Comerț cu Cereale, Utilaje și Produse Agricole. 

Comentariile nu au întârziat să apară. Un user a opinat ”așa da, ne apropiem de prețul corect”. Un altul a comentat ironic: ”2 kg poate”. Un alt comentator i-a replicat imediat: ”cumpără de la Ucraina, la prețul ăla ( 1,3 lei pentru 2 kg, n.m.), să te văd ce faci cu ele ( spirt )”, notează publicația revista-ferma.ro, la rubrica Radar Financiar. 

Un alt fermier, din Biled, jud. Timiș, a ofertat kilogramul de porumb boabe, tot producție 2023, cu un preț mai mic: 0,90 de lei. Anunțul nu a fost primit cu bucurie de fermieri: ”de ce nu ai pus 0,50 de lei, că oricum așa o să vindem toți!”.

Citește articolul integral pe revista-ferma.ro. 

România a vândut Ucrainei cereale și semințe oleaginoase în valoare de peste 10.000.000 de euro; țara devastată de război mai cumpărat și legume românești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *