PepsiCo România: Peste 95% din cartofii folosiți pentru snacks-uri sunt românești / Compania lucrează cu peste 25 de fermieri din România, unii find parteneri de peste 20 de ani

chipsuri Sursa foto: Pixabay/Didgeman

Compania PepsiCo România a anunțat că peste 95% din cartofii folosiți pentru snacks-urile produse în fabrica locală sunt românești și că are o colaborare de peste 20 de ani cu producători români de cartofi.

PepsiCo lucrează cu 25-27 de fermieri. Compania spune că încearcă să colaboreze cu aceștia și să-i ajute, astfel încât ei să-și dezvolte capacitățile de producție prin sisteme de irigații, spații de depozitare sau transport. Scopul este să ajungă să aibă 100% cartofii folosiți proveniți din România.

„În momentul de față producem 39.000 de tone de snaks-uri”, transmite reprezentantul depozitului PepsiCo din Popești-Leordeni. Acesta ne mai declară că în acest an au folosit 100% porumb provenit din România, iar acum trebuie să mai facă un mic pas să aibă și cartofi 100% din România.

În total, în zona de depozitare sunt peste 80 de oameni care operează în întreg sistemul, dar și partea de calculatoare. Sistemul are nevoie de un control foarte atent.

Cu ocazia unei prezentări a fabricii, PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, a anunțat lansarea noului Doritos Flamin’ Hot în România. Astfel, va adăuga o nouă aromă în portofoliul său de produse Doritos.

„Lansarea Doritos Flamin’ Hot în România este o dovadă a promisiunii noastre de a oferi produse inovatoare și îndrăznețe, care să răspundă preferințelor consumatorilor noștri. Suntem încântați să aducem această aromă emblematică în portofoliul nostru și să oferim consumatorilor români o experiență de gust unică și intensă”, a declarat Vlad Vlădescu, PepsiCo East Balkans Snacks Marketing Manager.

Sursa foto: Pixabay/Didgeman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *