Păcăleala de 1 aprilie a Ambasadei Franței din România: Salutăm înfrăţirea între Buzău și Plechequoi-sur-Loire / Combinația ciudată propusă: cârnat cu mămăligă și vin roșu

ambasada frantei, plechequoi-sur-loire, gluma de 1 aprilie, buzau Sursa foto: Facebook / Ambassade de France en Roumanie

Ambasada Franţei în România a făcut, pe Facebook, o glumă de 1 aprilie și a anunțat înfrăţirea între „Buzău și Plechequoi-sur-Loire”.

„Ambasada Franţei în România salută înfrăţirea între Buzău și Plechequoi-sur-Loire, care a permis Franţei să înscrie în patrimoniul său gastronomic un nou produs de înaltă calitate, ‘cârnatul de Plechequoi’, care este vedeta unei campanii publicitare lansate în întreaga Europă. Mulţumim prietenilor noştri români! #PlechequoiMonAmour”, a scris instituția pe rețeaua de socializare.

Alături de text apare o imagine cu o combinație care arată cel puțin ciudat pentru un francez obișnuit cu mâncăruri sofisticate. Alături de un cârnat gros, așezat pe un pat de mămăligă, apare o sticlă de vin roșu.

Tot de 1 aprilie, un ONG din Franța a lansat o ediție piratată a jocului video Dave the Diver, din care a eliminat peștii. Sea Shepherd avertizează, pe această cale, asupra pericolelor reprezentate de pescuitul excesiv.

Sursa foto: Facebook / Ambassade de France en Roumanie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *