Fermier cu valoare adăugată | De la lapte crud la brandul de produse lactate „TU!”, cu ajutorul fondurilor europene: „Am internalizat complet procesul de producție” 23 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii
FERMIER CU VALOARE ADĂUGATĂ | Mihai Dia: „Lumea a început să înțeleagă că nu există doar carnea aceea de vită bătrână. Carnea pentru steak este fragedă, proaspătă și se poate mânca fără probleme” 3 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată | Drumul de la scenă la fermă. Cum s-a apucat tenorul Vlad Miriță să crească porci Mangalița și alte animale: „E un paradox: noi le creștem ca să le sacrificăm, dar în același timp ne place să le creștem bine, să fie fericite” 21 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
FERMIER CU VALOARE ADĂUGATĂ | Un român a renunțat la viața din Austria pentru a produce ulei de dovleac în Transilvania / Olimpiu Simionca: „Avem toată tehnologia necesară și am înființat o cooperativă agricolă. Nu a fost un drum ușor, dar de la vârsta de 15 ani mă pregătesc pentru acest domeniu” 12 martie Andreea Drăghici 1 comentarii
FOTO-VIDEO. Fermier cu valoare adăugată. Un tânăr agricultor din Timiș procesează legume pentru restaurantele din Timișoara 19 februarie Ștefan Both 0 comentarii
VIDEO | FERMIER CU VALOARE ADĂUGATĂ: Szőcs Előd a creat o bucătăria mobilă cu care merge și gătește la festivaluri și nunți: „Nu am avut-o în plan de la început, dar acum controlăm totul, de la fermă până la farfurie” 12 februarie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | Fermier cu valoare adăugată: Andrei Cut a renunțat la munca în străinătate și s-a întors în România, unde a deschis o fermă de măgărițe / „Am început cu una singură, iar acum avem 120” / Planuri pentru livrare națională prin curier 30 ianuarie Andreea Drăghici 3 comentarii
VIDEO | Fermier cu valoare adăugată: Cum a ajuns familia Lăzărean din Sibiu să vândă „Bunătăți din grădină” / Pentru a-și asigura independența în agricultură, au construit un solar destinat producției de răsaduri 15 ianuarie Andreea Drăghici 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Nu renunță la afacere, deși recunoaște că nu e profitabilă/ Veronica: „Supraviețuim pentru că ne place ceea ce facem” 9 decembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: „Maturăm carnea timp de 28 de zile, producem și jumări de vită, nu mai face nimeni asta” – Bogdan Negrescu, manager companie din industria cărnii 27 noiembrie Filip Constantin 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Proprietarii „Fermei Hărman” din județul Brașov încearcă să își păstreze autenticitatea într-o lume tot mai industrializată. Din laptele muls de la caprele crescute de ei fac Camembert sau brânză maturată 100 de zile / „Este un proiect gospodăresc, care s-a născut din dorința de a avea pe masă produse naturale și proaspete” 15 noiembrie Andreea Drăghici 0 comentarii
Andrei Todosia a „furat” meserie de la unchiul lui încă de la vârsta de 11 ani / Acum, el se ocupă de relația dintre Carrefour și Cooperativa Agricolă „Păstrăvul din Țara Ta”, care aprovizionează rețeaua de hipermarketuri cu șapte tone de pește pe săptămână 21 octombrie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Vasilică Pamfil vinde în „Băcănia fermierului” din București, dar și în magazinele proprii din județul Vrancea și online, produse bio obținute din fermele proprii și din prelucrarea în sistem propriu 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Fermier cu valoare adăugată: Gustul copilăriei, exact „ca la bunica”, regăsit în afacerea ecologică pusă pe picioare de soții Teodor și Teodora Niculescu / Stropesc culturile cu tinctură de urzici 4 octombrie Andreea Drăghici 0 comentarii