Ce punem pe masă? Puțin din toate (Ep. 5): Meniuri de caniculă. Ce mâncăm atunci când e foarte cald?

ce punem pe masa, meniuri de canicula, adriana sohodoleanu, cezar ioan

Meniurile de pe litoral, dar și servite în Capitală, nu reflectă temperatura de afară, iar în meniurile restaurantelor se găsesc preparate destul de grele, potrivit Adrianei Sohodoleanu, gastronom. Exemple sunt: tochitură, brânză cu mămăligă și ou deasupra, ciorbe grele, ciolan pe varză. „Ce mâncăm când e foarte cald?”, este întrebarea la care răspund Adriana și Cezar Ioan, fondator Vinul.ro, în cel mai nou episod al producției „Ce punem pe masă? Puțin din toate”.




Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *