Seria „Sunt corporatist, deci mănânc” continuă pe G4Food, dezvăluind obiceiurile alimentare ale corporatiștilor din România. Fie că aleg să mănânce la birou, acasă sau la restaurant, fiecare are propriile rutine și preferințe culinare.
Alexandra Clark, analist servicii client, a povestit, pentru G4Food, că atât ea, cât și soțul ei – tot corporatist – lucrează majoritar de acasă, iar prânzul se ia, de cele mai multe ori, chiar în sufragerie. „Încercăm să compensăm lipsa de mișcare cu mese de prânz mai light. Acum, în sezonul rece, de multe ori avem supă sau ciorbe de diverse feluri. Câteodată, dacă am timp, arunc rapid în airfryer ceva legume cu cărniță sau fac o omletă cu de toate”.
Când merge la birou, Alexandra își ia de obicei prânzul la pachet – „ce a rămas de la cină” – sau alege să meargă la cantina locală cu colegii. „Ne place să mâncăm împreună, să socializăm, să ne punem la curent cu ce s-a mai întâmplat în viețile noastre. Desigur, încercăm să ținem caloriile sub control, dar nu ne iese chiar întotdeauna”.
Prin această rubrică, G4Food aduce în prim-plan modul în care corporatiștii își gestionează mesele de prânz, fie că este vorba de preparate făcute rapid acasă sau ieșiri la masă cu colegii.
Montaj: Denis Nistor