Pachețele de foietaj cu brânză brie și dulceață/ Un gust combinat, dulce-sărat, cu o textură crocantă, dată de foile de plăcintă

pachetele

Este un mic dejun sau o gustare rapidă, pentru care avem nevoie de un pachet de foi de plăcintă (nu foietaj), un pachet de brânză brie, puțin ulei de măsline sau unt topit și un borcan de dulceață sau gem. Eu am folosit marmeladă de portocale amărui.

Se taie brânza brie în feliuțe. Se ia fiecare foaie de plăcintă, se unge cu ulei/unt topit. Se pune o bucățică de brânză și o linguriță de gem și se împachetează foaia.

Pachețelele se așează pe o tavă mare de cuptor acoperită cu foaie de copt. Se bate un ou cu puțin lapte. Se ung toate pachețelele.

Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade C, căldură sus-jos. Se lasă la cuptor circa 20 de minute, să fie rumenite deasupra.

Foto: G4Food

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *