Un degustător profesionist explică de ce nu ar trebui să „înecăm” mâncărurile în mujdei de usturoi

usturoi intr-un bol cu ulei Sursa foto: Freepik

Românii au tendința de a „îneca” cam tot ce mănâncă în usturoi, a remarcat Cezar Ioan, gazda podcastului „Vinul – Connaisseur fără ifose”. Invitatul său, degustătorul profesionist Marian Timofti, președintele Federației Naționale a Degustătorilor Autorizați (FNDA) din România, a explicat de ce nu este recomandat să facem acest lucru. „Hai să vorbim despre creveți… O carne atât de suavă, de dulce, de plăcută, în momentul în care pui mujdeiul, o îneci complet în usturoi”, a spus Timofti.

CITEȘTE ȘI:

Cum au ajuns românii să vrea să consume tot mai multă sare, fără să-și dea seama (VIDEO)

Primul concurs național de degustat salamuri din România: „Vrem să vedem care dintre producători sunt cei mai corecți” / La ce se uită degustătorii? (VIDEO)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *